Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.439 příspěvků, z toho 128439 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. července 2006 ve 21:03® BigMike
-
Vo jakejch rybách se tu tak dlouho bavíte? Kde berou? Jak vypadaj?
- Sobota 15. července 2006 ve 20:58® CeP
-
Sander> ale proboha to ti krom vymeny baterek neradim! jen konstatuju co vsechno lidi napadne. taky by ses s nim mohl nadobro rozloucit.
- Sobota 15. července 2006 ve 20:57® CeP
-
Sander> vyndal jsi baterky a znova vlozil nebo radeji je vymenil? kdysi jsem cetl jak si jeden typek pomohl neuveritelne drastickym zpusobem tak, ze fotak narval do mikrotenaku, brckem vysal vzduch, zagumickoval a na noc kopnul do mrazaku. rano to vyndal, vecer vybalil z pytliku a voila…fotak fungoval.
- Sobota 15. července 2006 ve 20:47® Sander
-
CeP > tak to je docela zlý!! Ale já s tím už tak nějak počítal, že to bude trvat dýl jak měsíc. Zrovna na začátek prázdnin, kua. Minulý týden večer jsem z něj stahoval fotky do pc a druhý den ráno nešel vůbec zapnout, prostě vůbec nenaběhnul. Ach jo…zrovna dneska jsem mohl blejsknout toho 51 tlouště a nebylo z toho nic!
- Sobota 15. července 2006 v 18:33® BoBo-Falknow
-
Příchy: A co takhle zkusit updatovat Mirandu?
Já mám 0.4.3 a chodí mi ICQ, MSN, SKYPE a SMS bez potíží.
- Sobota 15. července 2006 v 15:59® regulus
-
Teda některý kabelovky to mají standartně a pokud si to zaplatíš, tak můžeš mít víc IP.
- Sobota 15. července 2006 v 15:58® regulus
-
CeP> venkovní máš furt jednu. Je to ve svojí podstatě adresa routeru (ADSL modemu). Pokud bys potřeboval přístup z venku, tak si NATu nastavíš překlad adresy a portu na vnitřní IP. Záleží na tom, co ten router umí. Předpokládám, že seš s routerem propojenej LAN ne USB. Pokud USB tak je to věc systému, sdílení připojení k internetu.
Pokud to myslíš v souvislosti s mirandou, tak se zcela uklidni. V routeru je standartně nastavený překlad běžných portů na vnitřní IP routeru, obvykle 10.0.0.138. Bordel obvykle dělá firewall ve WXP a tam to ošetříš tak, že příslušnej program a port zařadíš do vyjímek. Mém mladém jede ICQ, Miranda i Skype a jedou přes můj kompl, na 168 síti a oni na tu 10 síť vůbec nevidí, mám LAN Suite a no problem.
- Sobota 15. července 2006 v 15:44® Prichy
-
CeP> kkarlos> no, pokusim se s tim neco udelat…ted frcim na ryby, tak je jasny, co je prednejsi…jinak dik, kdyz budu mit pozdeji nejake potize, dam vedet.
- Sobota 15. července 2006 ve 13:26® CeP
-
regulus> a jak je to s ajpinou kdyz mam na dsl modemu naveseny tri compy??
- Sobota 15. července 2006 ve 13:24® CeP
-
Sander> o co go?? necemu nerozumis??
)
s tim fotakem to mas na levacku. vetsinou se to vsechno posila do prahy do znackovyho servisu. pak zalezi na tom jaka je to znacka atd… a ted pocitej s tim ze je leto a bude kopina dovolenejch a oprava bude min mesic - Sobota 15. července 2006 ve 13:24® kkarlos
-
Prichy> tak uz jsem to zprovoznil, jen jsem vystrachal v compiku jeden soubborek a spravne ho umistil a uz vse faka… muzu ho nekomu nekam poslat pokud chcete…?
- Sobota 15. července 2006 ve 13:13® regulus
-
CeP> cep pevnou ajpinu máš prakticky vždycky, alespoň na ADSL a u většiny kabelovek. I když si ji neplatíš a tvrdí ti, že je dynamická tak je furt stejná.
- Sobota 15. července 2006 ve 13:13® kkarlos
-
CeP> njn, ale me se to vubec nelibi
hm, tak ted prave pred chvilkou segruse bourala v aute… :/ prej nejakej kokot to doni nasral zezadu pri cervenej na semaforu…!!!
- Sobota 15. července 2006 ve 13:11® CeP
-
kkarlos> jojo. qip je rusakama okopirovana miranda. ale zase je vcelku stabilni.
- Sobota 15. července 2006 ve 13:03® Sander
-
Nechcete psát chvilku česky? Vaším jazykem se učit nehodlám
- Sobota 15. července 2006 ve 13:00® kkarlos
-
ja mam icq 5.1 na posilani souboru a jinak mirandu… a mozna by se i nassel nekde u me v compu qip, ale to je srac…:/
- Sobota 15. července 2006 ve 12:57® CeP
-
Miranda 0.4.0.3 mi jede bez nejmensiho problemu. Miranda rulez!!!
Prichy> ten plugin se jmenuje fileasmessage, ale stejne to funguje jen miranda miranda a beda jak jsi schovanej za nejakym routerem a nemas pevnou ajpinu tak si v pytli. a s icq prenosy nejsou kompatibilni ani tak.
- Sobota 15. července 2006 ve 12:33® Prichy
-
regulus> nevim, prej jdou po nejakym plug-inu, ale ja to neresim, je mi to fuk, icq je ale docela hruby na system a dokaze docela zlobit – zpomalovat komp. 100 ecek
- Sobota 15. července 2006 ve 12:32® regulus
-
Prichy> za kolik, pokud to není tajemství -:)))
- Sobota 15. července 2006 ve 12:31® regulus
-
Prichy> ja mirandu nepoužívám, protože z ICQ na mirandu nejdou posílat soubory
- Sobota 15. července 2006 ve 12:31® Prichy
-
regulus> ebay…bylo to snad jednou pouzity a je to norm. jeste v krabicce, je to ta 35-ka a ma podsviceni displaye a osvetleni sondy…meri to povrch teplotu vody, tot vse
- Sobota 15. července 2006 ve 12:29® Prichy
-
regulus> me prave nechodi miranda…icq uz ano
- Sobota 15. července 2006 ve 12:29® regulus
-
Prichy> odkud to nakonec máš???
- Sobota 15. července 2006 ve 12:28® regulus
-
Prichy> ICQ já v pohodě, normálně funguje a nemám 5.1 ani mirandu
- Sobota 15. července 2006 ve 12:27® Prichy
-
duspo: nemas ty boleny taky nafukovaci jako bass ty okyse
- Sobota 15. července 2006 ve 12:27® regulus
-
dusPo> kurnik, vy tam máte krásný rybišky…Tento příspěvek sem 15.7.2006 ve 13:35 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Sobota 15. července 2006 ve 12:25® Prichy
-
regulus> co icq ?
…jj jasny, snad to dorazi no
- Sobota 15. července 2006 ve 12:21® regulus
-
Prichy> pak napiš jak to fachčí
- Sobota 15. července 2006 ve 12:16® Prichy
-
kkarlos> vidis…to mi nenapadlo, pak by to mohlo byti U user I identification N number :-o…cert vi…tak budu muset taky asi nainstalovat icq…
, kdyby to nebyl takovej kram
- Sobota 15. července 2006 ve 12:13® kkarlos
-
Prichy> UIN= icq number tusim… a v prekladu to znamena ze je nekdo se stejnym UIN online a proto to nefaka- me to taky blbne a nevim proc, tak sem pustil icq 5.1 a seru na ne… jen mi to stve ze nemuzu mirandicku pouzivat…