Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 15. července 2006 v 11:54® Prichy
-
CeP> no to je radost…zase jim vubec nedochazi, proc tam ta znacka je, bez ohledu na zakony
- Sobota 15. července 2006 v 1:08® regulus
-
CeP> no promiň, nevím jestli je to podle nového zákona, ale symbol pod zákazem stání je pro nákladní automobily, což znamená auta s celkovou hmotností víc jak 3,5t, což určitě není tvůj pick-up bez ohledu na to, jestli je veden jako osobní či nákladní vozidlo. Bez ohledu na rozdílnost značek je to důkaz o demenci městské policie, ti kokoti prostě neznají dopravní předpisy, dopravní značky a mají velký pravomoce.
- Pátek 14. července 2006 ve 23:47® CeP
-
BigMike> jj, diky. doslo dnes a hned jsem to zkoukl. jsou tam presne lokality ktere dokazu identifikovat a nejvic je navstevuju. jez u Albrechtic, Rejzíkov a Podolský most.
- Pátek 14. července 2006 ve 23:21® CeP
-
Prichy, regulus> ja uz se taky dva roky jezdim hadat rovnou za sefem mestsky policie. u nas na sidlisti je zona zakazu parkovani NA. bohuzel muj pick-up ma v technicaku status NA, takze mne pravidelne kazdyho pul roku vyfoti jak parkuju pred barakem a pozvou na vysvetleni. protoze maji tu zonu znackama oznacenou tak, ze vlastne zadna neni, vezmu sebou tuhle fotku, hodim jim to na stul a za par minut jsem venku jako vitez. paradoxni je ze tenhle stav trva dva roky. oznamili jsme to i na odbor dopravy MÚ; prezto nikdo neni schopnej zjednat napravu a pokazdy se tomu desne divi.
- Pátek 14. července 2006 ve 22:24® spechy
-
Prichy>jj..vím už se těšim tak čest.
- Pátek 14. července 2006 ve 22:19® Prichy
-
spechy> kluk jo? to je pekny!!! ja uz jdu chrapat mam dost…tak se nekdy ozvi a vyrazime. Jo a od srpna zacinaji hokeje!!!
- Pátek 14. července 2006 ve 22:17® Krvinka
-
Čudlař> my jsme meli pujcenou lodku za 100 na dopoledne a 100 za odpoledne takze 200 za den a to bez motoru. Jinak jsem tam na Orliku nic nechytli, sice tam pekne lovili ale co z toho kdyz nebrali.
- Pátek 14. července 2006 ve 22:09® spechy
-
Prichy>no budu se snažit kluk jel dneska na březovou na víkend tak sem na něj zvědavej minulej týden tam chytli pěkný kapry jednoho 14kg!
- Pátek 14. července 2006 ve 22:05® Prichy
-
spechy> jj…v poho, no tak se uvidi pristi tyden.....jde stejne relativne H…tak se moc nevozer
- Pátek 14. července 2006 ve 22:03® spechy
-
Prichy>Zítra mám sice volno,ale budu po noční a hned ráno budu dělat tatarák a odpoledne jdeme slavit jirkovi se narodila holka jedině příští týden.
- Pátek 14. července 2006 ve 21:57® Prichy
-
spechy: nevyrazime zitra nekam???
- Pátek 14. července 2006 ve 21:48® Prichy
-
regulus> hmmm. myslim, ze te chapu
- Pátek 14. července 2006 ve 21:46® ČudlařX
-
Nazdar! Chci se zeptat jak je to s cenama za půjčení lodě na orlíku.díkas
- Pátek 14. července 2006 ve 21:12® regulus
-
Prichy> Já se na fízlárně nehádal, to nemá cenu, ti jedou podle toho co je napsaný na papíře, víš, já si sice myslel, že sebou neměli toho kterej uměl číst, ale jen toho co uměl psat, ale neřekl, jsem to. V Brně se dostaneš tak maximálně k policajtce u okýnka, ta se stebou může bavit jak chce, ale furt mele svou. Pěníš jak přetopenej parní kotel, ale stále se mile usmíváš. Ona se tě zeptá jestli si myslíš, že příslušníci lžou, tak zdvořile odpovíš, že se asi zmýlili. Prostě s blbostí je nerovnej boj.
BTW – nemám problém to vyřešit „elegantně“, ale princip je princip.
- Pátek 14. července 2006 ve 20:54® Prichy
-
regulus> tak to ja se sel minule hadat a vubec jsem nerval…dostal jsem pokutu za to, ze stojim na trave, bydlim tam 30 roku a vim, ze tam puvodne byly betonove dlazdice (na popelnice)a kdyz se telekom rozhodl, ze to rozkope a neda zpet do kupy, tak tam vyrostl sem tam nejakej drn (hlavne kolem byvaleho klepadla na koberce). Zavolal jsem kamosce na katastr a za cokoladu jsem mel ofiko mapu a s tou rovnou na mestkacema (nemusim rikat, ze clovek, ktery to fotil kolem tech puvodnich popelnic chodil take 30 jeste jako statni policajt a patral po ukradenych kolech…sokolovaci asi budou vedet, co je to za posuka) a vidis uhadal…rekl jsem dle ceho berou, ze tam je zeleny pas…nikde oficialne to totiz nebylo.....jejich sefa jsem takhle trapil 2 hodiny a nakonec to vzdal, nez me asi dalsi hodiny a hodiny poslouchat jak stale opakuji jak zjistili, ze je to travnik, kdyz oficialne to jsou popelnice
.....takze se hadej a hadej…ale musis osobne toho cloveka trapit az ho nas..res tak, ze to radsi roztrha, nez aby se s tebou trapil (jo…slo o tisic penez, coz je pro mladou rodinu velice penez)
- Pátek 14. července 2006 ve 20:41® regulus
-
Prichy – mám takovej dojem, že je to „plat prtný“. Osobně je mě celej novej zákon včetně bodovýho systému ukradenej, jezdím sice hodně, ale dlouhodobě celkem podle předpisů a když si to někde neuhlídám, tak su hold blbej a bez keců zaplatím pokutu. Nikdy jsem neměl problém se státníma policajtama, ne že bych nikdy neplatil pokutu, ale vždycky oprávněně.
A teď moje zkušenosti s městskou policií Brno:
- Pokuta při vykládání vercajku z auta na ulici kde byla značka zákaz stání. Dostavil jsem se, vysvětlil, podal stížnost na magistrát = za rok a něco soudní rozhodnutí o zaplacení pokuty.
- Zaplacený parkování ve středu Brna na placeným parkovišti, parkovací lístek viditelně na palubovce, vrátím se 10 minut před vypršením parkovnýho, na autě botička. Zavolám, přijedou za hodinu, hádám se, nezaplatím, stížnost na magistrát = za rok a něco soudní rozhodnutí o zaplacení pokuty.
- Dopis s předvoláním o vysvětlení přestupku, zjišťuji, že jsem blbě parkoval, háček je v tom, že jsem v tu dobu byl ve Svitávce a ne v Brně, pochopitelně s obviněním nesouhlasím, bude to řešit přestupková komise = ještě nevím jak to dopadne, je to 3/4 roku
- Za necelej měsíc po „přestupku č.3“ mám za stěračem lístek, že stojím ve zcela jiné ulici, před zcela jiným domem (mimochodem, na udaným místě jsem nikdy nebyl ani pěšky, natož autem), seru na to, nechávám tomu volnej průběh, stejně si dělají co chtějí.
Tak pánové, su zcela zvědavej, jak budete chtít po polointeligentní městské švestce, aby vám ukázala protokol a výrobní číslo radaru.
Nemám nejmenší strach ze státních policajtů, z osobní zkušenosti vím, že naprostá většina je relativně rozumnejch a budou mít ty radary nastavený dovolená rychlost +5, ale městský ti to budou mít nastavený na puntík a neuhádáš ani houby. Já např. jezdím téměř vždy sám, takže i u soudu to bude tvrzení jednoho proti dvěma a seš víš kde.
Je to prachsprostá státní buzerace a spousta lidí se na to vysere, než aby lítala po soudech, kterej v našem neprávním státě stejně nemáš šanci vyhrát, akorát tě to bude stát spoustu času a peněz navíc.
- Pátek 14. července 2006 v 19:53® Prichy
-
Jakub> stara znama vec…problem je v tom, ze ty nejnovejsi masinky takove tolerance UDAJNE nemaji…u nas sef policajtu prohlasil, ze do 55 nikoho chytat nebudou…bylo to v novinach…zase jsme u toho, je to proste zvyk se rypat v nedulezitych vecech.....
- Pátek 14. července 2006 v 19:21® BigMike
-
CeP: došlo?
- Pátek 14. července 2006 v 19:18® Sander
-
CeP > Volyňka neudělala vůbec nic, z Vimperka -těch asi 30km+ – sem de voda okolo šesti hodin, takže se ještě něco přivalit může, ale o tom bych pochyboval. Teď jsem odsud přijel a je pořád stejná. Jinak dostal jsem od starého praktika tip na tloušťové místo na Otavě, jedu je zkusit, pak dám vědět, jaký ho.no že sem to chyt
- Pátek 14. července 2006 v 18:21® Jakub
-
Subject: FW: Obrana a obstrukce -pro info
Je pitomost platit pokutu, pokud vam zmeri v obci treba 52,5 km/h. V takovem pripade je treba trvat na tom, aby vam ukazali kalibracni protokol: v pripade, ze je presnost mereni 5%, znamena to, ze 52,5 km/h je v ramci odchylky mereni, takze zadny prestupek. V pripade pochybnosti ve prospech obvineneho -to je prece obecna pravni zasada.
Myslím, že by bylo dobré co nejvíce řidičů informovat o možnostech obrany při kontrole a obstrukcích, které sice body nezachrání, ale alespoň zaměstnají úřady. Budu stručný: hlavní zbraní je požadování kalibračního protokolu, který musí policista předložit na místě a to vORIGINÁLE event. notářsky ověřená kopie), dále Vám musí ukázat kalibrační známky na těle měřícího zařízení a jeho hlavě (v praxi to znamená Vás naložit, zavézt k radaru, což např. na dálnici zabere půl hodiny). Pokud něco z toho na místě nemá, je třeba to uvést do protokolu a měření je neplatné(a lze zvážit podání trestního oznámení za zneužití pravomoci event. pokus o podvod). Dále máte právo žádat o dodatečné přezkoumání měřícího zařízení -to bude sice asi v pořádku, ale radar bude na dva tydny vyřazený -když to tak udělají všichni nebude čím měřit
Pokud Vám připadá příslušník při kontrole pod vlivem alkoholu či nějaké látky a uvedete to do protokolu, měl by se neprodleně odebrat na odběr krve, aby toto podezření vyvrátil. V přestupkovém řízení lze také požadovat dokument o tom, že daný příslušník byl proškolen k obsluze radaru a samozřejmě také notářskyověřenou kopii jeho OP nebo jiného průkazu, aby byla jistota, že je skutečnětím za koho se vydává. Atd.
- Pátek 14. července 2006 v 16:01® regulus
-
rarach> No pokud jedeš od Vídně, tak bejval Bauhaus, ale ten je teď přestěhovanej na druhou stranu, pak je ta do modra zasklená výšková budova M-palác a za ním je Hornbach. Za tím postavili dvě další haly, ale nevím co to bude. Nicméně nevím kde by se tam ta voda vzala, leda z kanalizace.
No polepšili jste se, už jste nám sem něco poslali, kapku pršelo. -:)))
- Pátek 14. července 2006 v 15:52® jiris
-
zedus – kdy vyrazis? nejde mi icq
- Pátek 14. července 2006 ve 14:57® CeP
-
Sander> teda jsem zvedavej co dnes zase udela volynka. sem pred chvilou dorazil dom a tady ve strakach nepadla ani kapka vody. ve vimperku to zaclo asi ve 12.45, ve 13.20 se otevrelo nebe a min 45minut se valily neskutecny proudy vody. koukal jsem na volynku cestou dom a tesne pod vimperkem mela co delat aby se udrzela v koryte.
- Pátek 14. července 2006 ve 14:54® CeP
-
manželka> a ja zrovna chcu aby mne napsal do seznamu na sraz… buuu… beeee…
- Pátek 14. července 2006 ve 12:18® libza
-
nikdo tu nemluví o rozbíjení svazu jen o tom aby si svaz uvědomil že své peníze které jsou rok od roku větší a ryb míň a míň chceme neco víc.aspoň dostatečně zarybněné revíry a chytání nonstop.to není snad tolik.
- Pátek 14. července 2006 ve 12:07® rarach
-
Idealisto, rozbití svazu znamená zvýšení ceny povolenky, snížení počtu sežraných ryb a méně kaprů do revírů, první kdo bude vyhozen budeš Ty. Tohle lidi vůbec nechtějí slyšet, ale jsem rád, že jsi se chytil, čím víc nás bude, tím líp.
- Pátek 14. července 2006 v 11:59® libza
-
jde jen o to zbavit se ve zvazu lidí kterí žijí v minulosti a nejdou s dobou když v kolních státech se chytá non stop a u nas to je jak v pravěku.myslim kdyby se spojila většina rybářů tak by se s tím dalo pohnout.
- Pátek 14. července 2006 v 11:48® rarach
-
Tak co je to tam za market po pravé straně, když se přijíždí na Zvonařku? Ten měl být údajně pod vodou (skladová část)
- Pátek 14. července 2006 v 11:20® Marfi69
-
Sethy: A můžu se zepotat na co? Já byl minulý týden, za odpoledne se mi podařilo přelstít 27 miminek (největší měl 50, ale proti ostatním to byl obr)… Kdyžtak napiš na Mail. Díky a ahoj!Tento příspěvek sem 14.7.2006 ve 12:25 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor jiris
- Pátek 14. července 2006 v 11:09® regulus
-
Rarach – to bude nějakej úlet, Bauhaus je nově postavenej tak 3–4 měsíce, je víc 3m nad úrovní 6 proudové výpadovky na Vídeň, to bude nějaká kachna, nevím jak by se tam ta voda dostala, leda by jim rupl odpad ze střechy, ale i tak by to bylo tak na 2cm vody.
4all – a zase tady máme defenestraci a rušení svazu.-:)))
Libza – v tomto státě je problém všechno