Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 7. července 2006 ve 21:59® kulin
kulin

Kecalka> Já už mám letos celkem odchytáno,za měsíc se mi narodí prcek,pak už to nebude takovej veget.

Pátek 7. července 2006 ve 21:58® Kecalka
Kecalka

kulin> děkuji a budu se snažit,pak dam vedet jak to dopadlo take ti přeji hodne velkou dařenici u vody ahoj

Pátek 7. července 2006 ve 21:56® kulin
kulin

Kecalka> Tak ať se ti daři.:-)

Pátek 7. července 2006 ve 21:54® Kecalka
Kecalka

tak se s vami loučím na 5tydnu a jedu si zachytat do jižnich čech já su tak štastná.....tak ahoj kamoši rybáři a přeji krasne ulovky a pohodu u vody,a hlavne srandu kopec…ahoj

Pátek 7. července 2006 v 16:44® doktor

HaD: Posledné foto v tvojom článku „Sumci a podvodní splávky“ nemajú logo chytej.cz. Videl som ich už aj inde. :-)

Pátek 7. července 2006 v 16:30® Tomash
Tomash

all : Díky za gratulace. Mám letos velké štěstí

Pátek 7. července 2006 v 16:30® Tomash
Tomash

ORIMP> Z ryb to nebude. Spíš z pohodlnosti. Už začínám shazovat. :-)

Pátek 7. července 2006 v 15:20® ORIMP
ORIMP

Tomash:zdá sa mi,že s tých rýb neako priberáš!? :-)) )

Pátek 7. července 2006 ve 13:50@ Alda84

Dobrý den,nevíte někdo prosím zda je na slezské hartě při lovu z lodky povoleno použití echolotu,předem dě­kuji

Pátek 7. července 2006 v 11:43® Lukas

Tomash:jo peknej uhor! takoviho jsem videl vitahnutyho v hracholuskach. mel feeder prut a uhor byl ve vetvich!tak vzal lodku dojel pod nej a vytahl ho.a chytil ho na krmitko!!!!to byl tlustoch!

Pátek 7. července 2006 v 11:25® regulus
regulus

Tomash – ty zcela evidentně patříš k rybářům, kteří i kdyby na háček napíchli ho.no, tak chytí velkou rybu nebo je tam u vás tolik ryb. -:)))

No já si taky letos nemůžu stěžovat, ale nejsu stavu chytil štiku a úhořa a vy mě semka servírujete takový kousky..... grrrr -:)))

Pátek 7. července 2006 v 11:04® Tomash
Tomash

skwor> díky – když je štěstí unavený :-)

Pátek 7. července 2006 v 10:53® skwor
skwor

Tomash: Zase velká ryba!! No to nemyslíš vážně?! Já nemůžu zavadit ani o šupinu a Ty máš obden trofej:-) . Gratuluju!

Pátek 7. července 2006 v 10:52® Tomash
Tomash

Přesně jak říká Kazan. U DM to jde taky a stejně jako u Globusu ti to vyvolá fotostar. Index print nemusíš ani zadávat – ten je automatický. Pokud si fotky nějak upravíš, tak můžeš do poznámek napsat „foto CD jen vyvolat“, ale ty jsi už psal, že úpravy chceš, viď?

Pátek 7. července 2006 v 10:47® Kazan

Sander> no, v čím vyšší kvalitě jim to pošleš tím i fotka bude lepší :-)

Pátek 7. července 2006 v 10:43® Sander
Sander

Kazan > jo tenhle formát jsem nemyslel – měl jsem namysli takovou tu velikost – nebo rozlišení či jak se tomu nadává. Třeba jako 1600×1200 atd. :-)

Pátek 7. července 2006 v 10:40® Kazan

Sander> jpeg

Pátek 7. července 2006 v 10:37® Sander
Sander

Tomash > díky. Jen by mě zajímalo, jestli tuto službu dělá i DM Market – páč tu Globus nemáme a obyč. fotky jsem vždy chodil vyvolávat prostřednictvím těch obálek právě do DM.

Hele a v jakém formátu mají být ty fotky na tom CD?

Pátek 7. července 2006 v 10:29® Tomash
Tomash

Sander> Už tři týdny dělám fotolaboranta – jako brígádu, tak ti rád poradím. Dělám ve fotostaru – pokud chceš vyvolat fotky z CD a nechce se ti je dávat vyvolat přímo ve fotostaru – tam je to nejdražší, tak si zajdi např. do Globusu a CD spolu s CD obalem vlož do obálky – do poznámek napiš „foto CD“ a ještě si tam zaškrtni, co přesně potřebuješ – např. 9*13 nebo 10*15 , lesk nebo mat, index, nebo bez a pokud v nabídce nebude přesně to, co máš na mysli, tak to napiš vlastními slovy ještě do „poznámek“. Je to srozumitelné? Nic na tom není :-)

Pátek 7. července 2006 v 10:24® Sander
Sander

Kolegové, asi je blbé ptát se zrovna na rybářském serveru – ale napadlo mě nechat si vyvolat nějaké fotky z digitálu. Nevíte, v jakém mají být formátu, jestli je to nějak omezeno množstvím, zda jdou vyvolat i fotky s popisem upravené v nějakém programu, v jakém formátu ty konečné fotografie budou? Fakt jsem to ještě nikdy nedělal a nechtěl bych být v krámu za úplného vola. Díky moc.

Pátek 7. července 2006 v 10:16® Sander
Sander

Bobo-Falknow > já vím že ne :-)) Chápu Tě, loni se mi to stalo také, se štikou ještě asi o 10cm větší, vzala mi v čisté vodě pod nohama, měl jsi vidět, jak jsem se lekl… :-)

Čtvrtek 6. července 2006 ve 23:20® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sander: Ty voe, to jsi mne uklidnil :-D

Čtvrtek 6. července 2006 ve 21:07® CeP
CeP

Sander> no jasne ze to jde.i z tveho mobilu. a docela uz davno.koukni se na www.opera.com a hledej Opera mini… ;-) )

Čtvrtek 6. července 2006 ve 20:46® Tomash
Tomash

Kazan> příště to vyjde, přeji brzké uzdravení!

Čtvrtek 6. července 2006 ve 20:18® Sander
Sander

Bobo-Falknow > hlavu vzhůru, vždyť taková štika se nevodí každý den, můžeš být na sebe naopak pyšný, že jsi ji dovedl přinutit k záběru, což většinou nebývá vůbec jednoduché.

Čtvrtek 6. července 2006 v 18:39® Sander
Sander

CeP > tý voe, ono jde dneska psát na net už i z mobilu??? To je pokrok…uff!!

Čtvrtek 6. července 2006 v 16:33® Jakub
Jakub

pohodička u vody

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img8225.jpg
Čtvrtek 6. července 2006 v 16:32® Kazan

Tomash> dost mě to mrzí, že jem se neučastnil, terorizuje mě nějaká střevní chřipka :-((

Čtvrtek 6. července 2006 v 16:11® regulus
regulus

pif> sem čekal jestli se ozveš -:)))))))))

Čtvrtek 6. července 2006 v 15:15® Tomash
Tomash

Kazan : Bylo to fajn, ale každá ryba byla tvrdě vydřená :-)