Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. července 2006 ve 14:45® Shrek
-
Pánové a dámy,dnes se chystám s MILEM a Příchym na štiky,tak mi pls držte palečky.Smůlu jsem si doufám vybral včera s Bobem,kdy mi to po cca 30 vteřinách uhryzla štika 80+.Dobrala mi rotačku Mepps Aglia v.1 stříbrné barvy těsně u břehu,pouze jsem jí stačil zahlédnout,otočila se,udělalo to bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a pápá.Takže si jdu léčit komplex dnes.
Btw jinak musim prásknout BoBa,dnes se mu stalo to samé co mě včera-štiky kóšó,byť ne mnoho.
- Čtvrtek 6. července 2006 ve 13:50® Prichy
-
alivio: jsem na icq
- Čtvrtek 6. července 2006 ve 12:56® ywan
-
sander, kašli na to nemá zmysel to opravovať, ´kúp daakú tehlu ( napr.3310 ) za 200 a má š pokoj, aspon dočasne
- Čtvrtek 6. července 2006 ve 12:21® Prichy
-
Mirek: dosla ti ta osobka s objednavkou??
- Čtvrtek 6. července 2006 ve 12:02® pif
-
regulusu,vidlák z lontu zvanýho brno bude ryt?chceš válku?-:)))))))))))))
- Čtvrtek 6. července 2006 v 10:40® regulus
-
CeP> tam v té p…i u Boskovic funguje i mobil??? To mě dost udivuje. -:)))
- Čtvrtek 6. července 2006 v 9:19® Tomeš
-
Rarach:Nespadl a uz jsem sehnal i levnejsi!!!!
- Čtvrtek 6. července 2006 v 8:17® zedus
-
CeP> jj, Opera mini a jimm rulez, pod to se taky podepíšu.
No vykládé přeháňé, co ryby co mušov? Kapr 15kg žádné problém, ok čus? Sů tam?
- Čtvrtek 6. července 2006 v 7:21® CeP
-
Sander> wole, to ho tam tuplem odnes. Musí se vykoupat ve speciální čistící lázni. Ten prášek může časem vážně poškodit plošnák, nebo součástky. Doma ještě nejsem, teď píšu mobilu… Opera mini rulez!
- Čtvrtek 6. července 2006 v 6:57® Kazan
-
Tomash> jak jste dopadli na Labi?
- Čtvrtek 6. července 2006 v 6:33® mirmen
-
CeP: ahoj, jak ryby?
- Čtvrtek 6. července 2006 v 5:18® Sander
-
CeP > jo, tam jsem ho koupil… ALE, zázrak se opravdu stal – ani nevíš, jaké bylo mé překvapení, když jsem ho teď zkusil zapnout a ON FUNGUJE!! Vevnitř má ještě fleky od zaschlého pracího prášku, byl tam naloženej fakt přes půl hodiny, takže musel bejt úplně durch
)
Jo a koukej se odpojit od internetu a užívej dovolené !!
Nebo už jsi přijel?
- Čtvrtek 6. července 2006 v 0:43® CeP
-
Sander> jezis ty si jelito! Telefon nevyhazuj a v pátek ho dej ke Kropšovi na náměstí naproti army shopu vedle fontány. On ho pošle je Knotkovi do Písku. Ten Občas dokáže zázraky.
- Středa 5. července 2006 v 17:35® Sander
-
skwor > jo, tak to mě povzbudí – jenže, padl tu nápad s fénováním a i když jsem to prováděl z druhé strany, než je displej, tak právě ten displej nějak zčernal a nechce si navrátit původní barvu
)) Vyhodim ho!!!!!
- Středa 5. července 2006 v 17:31® skwor
-
Sander: Já jsem kdysi vykoupal starou 3310 a po dvoudenním sušením to rozdýchala. Snad Tě to povzbudí
- Středa 5. července 2006 v 17:31® Shrek
-
Sander> tak tebe bych chtěl mít doma,podívej se na annonci,tam je hafo mobilů.
- Středa 5. července 2006 v 17:20® Sander
-
Ach jo. Byla 6 neděl stará, dokonce měla nahoře i baterku – velice praktické… bude jí škoda. Hlavně když jsem po utopení té první mamce rozmlouval, aby mi nekupovala novej, ale nějakej z bazaru – NE, budeš mít 2 roky záruky… Ještě že je na dovolené!!
- Středa 5. července 2006 v 17:09® regulus
-
Sander> nechcu moc sejčkovat, ale poslední tvoje věta je asi holá pravda, ta Nokia to už asi nerozchodí. Případná oprava se asi bude hodně přibližovat ceně novýho telefonu, ale spíš to už spravit nepude, jediný co bude použitelný bude obal a možná baterka, pokud ju usušíš a pokud možno nabiješ.
- Středa 5. července 2006 v 17:08® Lovec
-
Sander> dceři spadla Nokie do rybníka a bohužel oprava se nepovedla Nokie se vyhodila.Přeji Ti větší štěstí.Jedinou radu, kterou mám z opravy, zkusit co nejdříve vysušit fénem.Hodně štěstí.
- Středa 5. července 2006 v 16:58® Sander
-
Pánové, nevíte kolik stojí oprava obyčejné Nokie – podruhé v životě jsem si pral kalhoty, prohledal jsem předtím kapsy, ale na jednu jsem zapoměl… Byl tam asi půl hodiny, těžko už ho rozchodím.
- Středa 5. července 2006 ve 12:49® Shrek
-
Chose> tak tos trefil na nějaký světlý vyjímky.
- Středa 5. července 2006 v 11:33® Chose
-
Alivio> tak já jich znám pár a je to přesně naopak jsou milí,žádný hovada,fajn se s nima kecá,prostě normál…ale je fakt že většina co potkáš v kempech nebo tak jsou hovada a myslej si že jim to tu všechno patří.Ale od loňskýho léta už je neházím všechny do jednoho pytle…
- Středa 5. července 2006 v 8:59® BigMike
-
Alivio> Také je vůbec nemusím, jewn v tom fotbale mi nbevadí, ale když vypadli, také nebrečím
Na ryby nevstal, jak nemohu na milovanou Lužnici, nějak mě to nebere. Večer asi na stojáky!
- Středa 5. července 2006 v 7:25® Shrek
-
BigMike> Já Němčoury dočista nesnášim,ono to bude tim,že bydlím v příhraničí a vidím,jak se ti z..di chovaj.Nehledě na to,že jich pár znám a většina jich je fuckt na zabití. IIIITTÁÁLLIIEEEEEEEEE!!!!!!
- Středa 5. července 2006 v 7:07® xyz
-
ahoj v srpnu chci na tyden do Cesky Lipy je nekdo otamtad?
- Úterý 4. července 2006 ve 22:47® zedus
-
CeP> No tenhohle jsem zrovna nebacil, ale jednoho sem si na exkurzi domů vzal, byl podobnej tomu na spodní fotce a mooooc dobrej.
- Úterý 4. července 2006 ve 22:41® Zlinsky_lovec
-
Lovec: jo, udělal, brali 60 a já byl 60 … ale duležité je, že jsem přijat
někdy se tu zase ukážu, tak zatím …
- Úterý 4. července 2006 ve 22:37® Lovec
-
denyg> a co příjimačky udělal jsi?? Musím končit dcééry mě vyhazují od complu. Čau
- Úterý 4. července 2006 ve 22:33® Zlinsky_lovec
-
Lovec: Ahoj, já to tu moc nenavštěvoval, jak mám po přijímačkách, tak pořád běhám někde venku a na net se moc nedostanu …
Jak se máš a co letos ulovky?
- Úterý 4. července 2006 ve 22:20® Lovec
-
denyg – člověče, kde jsi už jsem tě tu dlouho neviděl. já myslel, žes přešel ke konkurenci
.