Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:52® muf
-
hade: já ti nic nevyčítal… Jinak ten hák to teda musel být požiteček… Jen jsi mu nemusel hned prozrazovat IP adresu, teď už tady nebude a zkazil mi radost, mohla být pěkná plkárna…
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:50® zedus
-
Hade a z jaké domény to jde?
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:49® Milky
-
CeP: Ale sedum má jednu veřejnou IP adresu! Má svojí pevnou linku. IP adresu nejde měnit, jak si vzpomeneš, obvzláště ne tzv. veřejnou, která je závislá na tom, u kterého poskytovatele máš zřízenou službu. IP je i providerovi přidělována a je vedená ::na vyšších místech::. Kdyby opravdu šlo o adresu routeru, nešlo by pod ním routovat lidi na různých koncích republiky (ani to nedává smysl). Věř mi nebo nevěř, ale doporučuji knihu Protokol TCP/IP od vydavatelství ComputerPress, je to tam velmi zdařile popsáno a ještě další informace.
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:49® HaD
-
muf: ale zrovna tak jsem ochotnej tu omluvu přijmout a vše může být jak má
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:49® CeP
-
my to mame podobny, akorat jedna wi-fi po celym sidlisti a az kam dosahne. uzivatelu s jednou ajpinou kybl. a dyz chceme na IRCecko tak to pusti jednoho a ostatni kope ven. tak sem si udelal tu drbárnu
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:47® HaD
-
muf: 3 měsíce jsem mlčel… to že mi popřál k třicetinám „hák do koulí“, tomu jsem se zasmál, to že nadával ostatním rybářům mě dost pobouřilo. no a teď už ten pohár prostě jaksi přetekl. Ono ne nadarmo se říká „až se ucho utrhne“. Pokud se mýlím, tak se tady bez problémů dotyčnému chlapsky omluvím. Nemám s tím sebemenší problém.
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:47® pupak
-
muf to si pis ze ne jsem hekr k pohledani . . .
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:46® muf
-
pupak: ještě, aby jsi nás otravoval více nickama… Stejně by jsme tě poznali. hihihi
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:45® CeP
-
>muf: jj. to mas pravdu…
>HaD: sedum v tom jede taky? dyt byl na srazu tak bys ho mel znat osobne…?
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:44® pupak
-
CeP – to je muj pripad mam na siti 8 pocitacu a jednu IP adresu . . . a votravuju jen jako „pupak“
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:43® muf
-
CeP jo to máš pravdu, ale zase na druhou stranu, ty si dovedeš představit, že tolik přezdívek (tedy rybářů) by bylo v jednom podniku, teda na jednom serveru…
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:43® TH
-
Víte co by byla sranda,kdyby se jaksi HaD zmýlil,nic proti tobě,ale já bych osobně neřekl takhle nahlas je to tenhle. Protože technika je zrdáná,ale třeba máš pravdu a seš velkej machr!!
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:41® CeP
-
>pupak: ja vim, ale co kdyz je za routrem nasdilino na net treba 5 compu. mas jenom jednu IP toho routru ale nevis ze kteryho compu kdo otravuje.
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:39® muf
-
no teda teď je profláklej a vypadá to, že už se tady asi nikdy neukáže… Hade ty jsi teda solidní likvidátor…
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:38® pupak
-
CeP – je to tak dejf a IP adresa nikdy nelze
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:37® CeP
-
tak na tu IP blokni pristup a ma po zizalkach
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:36® CeP
-
>HaD: tak to je ovsem neco jinyho. kdyby to bylo v jednom meste tak mlcim. ale takhle tady opravdu nekdo nekoho taha za nos
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:34® CeP
-
>HaD: neni to tak uplne pravda
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:34® HaD
-
CeP: takže vysokoškolský profesor Comi z Ostravy má stejnou IP adresu jako jeho kamarád ze Sokolovska a jako Sedum z Brna??? To snad nemyslíš vážně!
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:31® HaD
-
Bogi: Pavle proto, protože IP adresa nikdy, opakuji nikdy!!! nelže. To by si měl vědět!
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:31® CeP
-
>HaD: jestli je to podle stejne ajpiny tak to nemusi byt nutne jeden clovek
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:29® TH
-
Jako ty aliasy. to je jeden a ten samej?
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:29
-
HaD: Ach jo, proč mne k někomu přirovnávas?
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:28® HaD
-
DEATH: jako co?
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:28® TH
-
HaD,to myslíš vážně?
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:28® HaD
-
muf: svůj názor ale člověk vyjadřuje za sebe a ne za různou kombinaci písmen (nick)
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:26® HaD
-
Sedum (alias Bogi i Cellio): těší mě že si tady na chytej můžeš sám se sebou pokecat
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:26® muf
-
hade: teď jsi ho tak hezky vymaloval, že brzo bude přezdívka nová… Jinak i když muž mnoha tváří i on má právo na svůj názor… Ať je jaký chce… Vždyť ho ale tady nikdo nedrží. Tak se divím…
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:25® pupak
-
Bogi – celio – a a dalsi prezdivky – sedum – nejses paranoik takhle hezky si pokecat sam se sebou . . .
- Středa 5. ledna 2005 ve 23:23® HaD
-
Cellio alias Comi alias Bogi alias Standy alias Ten kdo se nesměje alias MK alias Sedum alias Pavel Soukop:Velmi bychom si vážili Tvého ctěného názoru, kdyby jsi se zde na Chytej neskrýval pod mnoha různými přezdívkami …