Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 25. června 2006 ve 23:59® CeP
CeP

regulus> pred chvilou sem jel z ryb a hnala se dalsi. tentokrat ale strkanice mijela a valila se jizneji, asi nad budejicema

Neděle 25. června 2006 ve 23:57® CeP
CeP

regulus> nee. jen se prehnala burina prez sumavu

Neděle 25. června 2006 ve 23:56® regulus
regulus

CeP a co se tam u vás přihodilo, praskl nějakej rybník???

Neděle 25. června 2006 ve 23:50® CeP
CeP

Sander> sak se koukni semkaj stavy.pvl.cz 16.00 – 71cm; 17.00 – 152; 18.00 – 216cm. z 0,95 kubiku za sekundu na 58,4. to je mazec!!

Neděle 25. června 2006 ve 23:47® CeP
CeP

Sander> volynku jsem nevidel bo jsem sedel v cejeticich na vejtrzkach ale dovedu si predstavit jak to vypadalo. uz dyz jsem jel tam, hlasili zrovna v radiu ze je to neprujezdny v Nisovicich nebo v Nihosovicich. mne tam stoupla voda pod nohama za 10min o 35–40cm, ale za chvili to zaclo klesat. pomalinku ale jiste. behem cca 2 hodim ocividne o nejakych 10cm dole.

Neděle 25. června 2006 ve 22:41® ladamaj
ladamaj

Alivio>moc gratuluji.-))))))))1***Tento příspěvek sem 25.6.2006 ve 23:52 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Neděle 25. června 2006 ve 21:46® mirmen

boban, zdarec, jsi tu? Máš nějaký zprávy o sumících??

Neděle 25. června 2006 v 19:23® Sander
Sander

CeP > viděl jsi Volyňku?? Stoupla o více než metr za 2 minuty – vlna jako blázen, mít kameru tak to by byl jedinečnej videoklip :-) Takovejch stromů co plavalo jsem ještě neviděl. Hasiči houkali jako blázniví, ani vlaky nejeli…a voda pořád stoupá, i když teď už pomalu. Sám jsem měl namále, chytal jsem nad Račoucema na ostrově – mezi náhonem a řekou – to byl masakr, stavidla běhěm minuty přetekly a opravdu jsem netušil jak odsud. Byl jsem docela uvězněnej. Fujjjj!! V té chvíli jsem se neobtěžoval sundavat boty nebo kalhoty, vzal jsem mobil a prut do ruky a vrhnul se do toho náhonu, kde bylo asi jen metr dvacet vody – samozřejmě mě to hned strhlo, věci jsem hodil na druhej břeh a hrabal se odsaď. Docela maso, taky jsem si loknul, ten proud byl až moc silnej, vylez jsem asi 15m pod místem kde jsem tam zabrodil :-) Na chatě jsem se převlík a jel se juknout na ST soutok – Otava čistá, nestoupla ani o cm. Ale ten pohled jak se tam vlejvá ta Volyňka!! Taky tam stály zástupy lidí s foťákama. Za chvilku tudy pojedu na ryby, tak to tam blejsknu. Foťák jsem měl celou dobu doma – ale ještě že tak, mohl jsem ho docela dobře utopit. Sice bych měl parádní video a fotky, ale taky bych o něj moh lehce přijít :-)

Neděle 25. června 2006 v 15:14® kkarlos
kkarlos

Lukas> muhe, ja na zizalku nechytam vubec, to ja jen feederik, vlacka a ocbcasne moucha a feedrek jen rohlick… ;-)

Neděle 25. června 2006 v 15:12® Lukas

jo ale na privlac,na zizalu jsem jich chytil asi 50 ks.

Neděle 25. června 2006 v 15:10® kkarlos
kkarlos

Lukas> hh, to by mel bassik preprkynkovano… :-D :D jen tvuj 5. okoun…? a ja se musim take pochlubit, ja dneska chytil okouna jako z ucebnice… uplne nadhernej jen ze mel mezi 30 a 25… ;-)

Neděle 25. června 2006 ve 14:46® Lukas

no to byl muj 5 okoun na privlac a jako trofej budu mit jeho hlavu (vybelene kosti) na prkynku a bude tam 39 cm, 0,700kg chyceno lovcem ......
a co jineho byl dobrej,alespon doufam!

Neděle 25. června 2006 ve 13:46® skwor
skwor

jëpice: No vidíš, tak proč by si ho nevzal? Já třeba všechny ryby pouštím, ale u takovýho okouna bych asi taky váhal.

Neděle 25. června 2006 ve 13:42® jepice.cz
jepice.cz

skwor- vim, mala sance :-) jen sem tim chtel rict, ze kdyby ho pustil mohla by z neho vyrust jeste vetsi trofejni ryba. tu by mel ale na svacinu asi nekdo jinej…

Neděle 25. června 2006 ve 13:40® skwor
skwor

jepice: Ty jseš zase ňákej chytrej. Víš, jaká je šance, že by ho chytil ještě někdy?

Neděle 25. června 2006 ve 13:32® jepice.cz
jepice.cz

Lukas tak to jo… tez gratuluju, jen skoda ze si ho kuchnul. kdybys ho pustil tak bys ho chytl znovu a mel by delku treba 50cm…

Neděle 25. června 2006 ve 13:25® skwor
skwor

Lukas: Nádhernej okoun, velká gratulace!!!

Neděle 25. června 2006 ve 13:10® Lukas

jepice.cz:nediv se urcite neni nejmladsi a taky je z hloubky.a taky je kaput ja ho zabil!bude grilovackaa!! prvni okoun kteryho beru domu.

Neděle 25. června 2006 ve 13:02® jepice.cz
jepice.cz

chalpi taky vam ten okoun Z lovu pripomina exitoickou rybu? kdyby ten dotycnej nenapsal ze je to okoun tak bych to tipl na nejakou Cichlidu z Afriky…

Neděle 25. června 2006 ve 12:19® Cidas

Aha :o) No tak jsem na sebe prásknul, že chodím i jinam, ale tady je to stejně nejlepší :o))) Jinak moje serie bezrybky po dnešku stále pokračuje, asi bych měl vstávat dřív :o(((

Neděle 25. června 2006 v 11:35® HaD
HaD

Cidas> rubrika se jmenuje „Z lovu“ ;-) , to jen abychom byli přesní :-)) )

Neděle 25. června 2006 v 0:57® kkarlos
kkarlos

Taaaak a zejtra okolo 4. vyrazim…:))

Sobota 24. června 2006 ve 22:56® Prichy
Prichy

regulus: cetl jsem a opoved…zatim…jdu haji

Sobota 24. června 2006 ve 22:49® regulus
regulus

Prichy> odpověď

Sobota 24. června 2006 ve 22:22® Prichy
Prichy

regulus: osobka

Sobota 24. června 2006 ve 22:19® Cidas

Láďa: Příspěvky do sekce „Můj lov“ jako si napsal, mě zvedaj adrenalin v krvi. Chytnete 6 ryb a ještě hlásíš, že nic moc… blééé, já chtnul za 4 výlety k vodě HOVNO (slušní prominou)

Sobota 24. června 2006 ve 21:40® Shrek
Shrek

Prichy> máš pravdu.Stejně jako Hora.Já třeba nástražní rybky nikdy nechytám na řece i když znám místa,kde jich jsou metráky.Mám raději malé rybníčky s rákosím,v tom jich je vždy hafo a splávek je v klidu a nemusí se to furt přehazovat.Ale to už je věc názoru.

Sobota 24. června 2006 ve 20:45® Prichy
Prichy

Bečvan> Zkusim taky radu (mimochodem kolik clanku jsi precetl?, je mi totiz obcas lito tech lidi, kteri se zadarmo snazi neco napsat pro lidi a ty to pak nectou…ja jsem precetl neco kolem 150 clanku, ktere jsem si stahl z netu a udelal si stranku s odkazama, porad dokola jsem to cetl, jasne praxe je praxe, ale myslim, ze to nebylo zbytecne)… Ted k chytani nastraznich rybek…nepises, kde chytas…pokud znas misto, kde jsou ted na rece vhodne ploticky, jdi radsi tam, jsou tam razantnejsi zabery…ja osobne pouzivam splavek 0,35–0,75 gr, vlasec 0,14 a navazec 0,10 (do slabsiho bych se nepoustel..rado se to mota) hacek urcite 14 ci az 16. Co je dulezite splavek vyvazeny, tak, ze kouka pouze posledni konec antenky. Dulezita je i hloubka…expe­rimentuj, a v neposledni rade nastraha…ja osobne nechavam koukat spicku hacku, vlastne mam (snazim se) na obloucku hacku, je to kvuli zaseku. Je treba pouzivat jemnejsi proutek ci mit hooodne citu v rukou..... (kurna jsem chyt®ej jak radio :-/) Vynikajici je napr kniha „Plavana s Vincentem“ ;-) …zkus to a pak napis, kolik si nachytal…cekam vysledek v desikach ryb ;-) … Tak a doufam, ze mi tu zase nekdo nevynada, ze nejsem tak dobrej hihi:-D

Sobota 24. června 2006 v 18:39® Hora
Hora

Bečvan,možná by Ti pomohl kolega rybář,který by si Tě vzal pod palec(obrazně)a se kterým jsi chodil ku vodě,díval jsem se Ti do karty a je to stejné jako u většiny podobných.Nemáš tam skoro nic.Odkud jsi?Mateřská MO?Kontakt na Tebe?Jestli z Ostravy kde bydlím,pomohu Ti.Ale záleží na Tobě,zkus se zeptat spíš,jestli tu není kolega který by byl z okolí Tvého bydliště,určitě se někdo najde,kdo by Ti pomohl.Toť vše,teď je řada na Tobě.

Sobota 24. června 2006 v 16:46® Shrek
Shrek

Bečvan> co se stránkama,žádný neznám.