Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 18. června 2006 ve 13:37® skwor
-
Pytel: Snažíš se zbytečně, Bobo si to nepřečte
- Neděle 18. června 2006 ve 13:34® Pytel
-
BoBo-Falknow: Konečně ti to došlo milý pane chytráku
- Neděle 18. června 2006 ve 13:28® skwor
-
Kazan: Tady je to mrtvý pořád
…Dřív tu byli nádherný dravci, teď jenom pár bílých ryb. Je to škoda, byla to nádherná voda
- Neděle 18. června 2006 ve 13:22® Kazan
-
skwor> tady to vzali taky před dvěma lety, jen co se z toho Bilina vylízala dostala to s púlnou parádou zase. Už mi to s odpuštěním sere, je to moc často.
- Neděle 18. června 2006 ve 13:22® skwor
-
Aha…tak to nevím
- Neděle 18. června 2006 ve 13:21® M.BURNES
-
skwor> herkules je vodou ředitelnej
- Neděle 18. června 2006 ve 13:12® skwor
-
M.BURNES: Relaxáku, zkus to radši Herkulesem…
- Neděle 18. června 2006 ve 13:06® zany
-
M.Burnes > já bych to vzal sekunďákem nebo selikonem nevím ale třeba ti někdo napíše ten kdo už to zažil......
))ať to sparavíš
- Neděle 18. června 2006 ve 12:56® BoBo-Falknow
-
Pytel: Milý vole, už jsi u mne v ignoraci, tak ani nereaguj, nebudu mít to potěšení si Tvou reakci přečíst.
- Neděle 18. června 2006 ve 12:44® M.BURNES
-
Zdar fšem, RELAXákům zvlášť.Mam problem dával sem naviják na prut a jak sem ho utahoval tak sem protočil korek tak čim ho mam přilepit?
- Neděle 18. června 2006 v 11:10® Prutos
-
Vydrýsek: icg
- Neděle 18. června 2006 v 11:10® Pytel
-
BoBo: Tak to nečti a dej si mně tam taky
))) Jsem mu jenom popřal dobrou chuť nic víc
- Neděle 18. června 2006 v 10:45® BoBo-Falknow
-
Pytel: Podívej se moulo, pokud neumíš slušně komunikovat, tak sem nelez! Už jsem Ti to psal několikrát. Jestli máš jiný názor, nikdo Ti ho nebere, ale nevnucuj nám tímhle způsobem svůj extremismus. U spousty lidí už jsi v ignoraci a mám pocit, že časem si tu budeš psát jen sám pro sebe, protože nikdo jiný tu Tvoje příspěvky neuvidí.
- Neděle 18. června 2006 v 10:44® skwor
-
Kazan: škoda, to samý se stalo u nás před dvěma léty na našem potoce
Pytel
- Neděle 18. června 2006 v 10:09® Pytel
-
Řízek : Přeji ti dobou chuť k dnšnímu obědu a ať si ze sumíka uděláš spousty řízku a pokud možno zadus se kosti..
- Neděle 18. června 2006 v 9:52® Kazan
-
Tak nám zase vytrávili Bělu, dnes ráno jsem vyrazil s vláčákem, po břehu mrví cejni, jeseni, tloušti, ...... zkrátka to komplet zase lehlo. Zhruba před 14 dny tam svaz dával ještě ryby. Takže místo rybaření shánění kompetentních osob a návštěva místního oddělení Policie ČR.
- Neděle 18. června 2006 v 9:34® Tomash
-
feederman : Můžem se domluvit a někdy vyrazit spolu. Třeba nám to půjde líp a navíc – ve dvou se to lépe táhne
- Neděle 18. června 2006 v 9:25® Sander
-
Už jsem na to letos také přišel, že půl hodiny tahat rybu jen proto, abych ji pustil, postrádá logiku – pominu-li foto. A proto jsem se dal na dráhu masařů… dokonce jsem musel i upravit svou kartu, aby případní čtenáři nedostávali mylné informace
- Neděle 18. června 2006 v 8:57® Sander
-
CeP >
) už jsem se lek
Geronimo > přesně tak, chytit ho já, ani by se nerozkoukal a byl mrtvej
- Neděle 18. června 2006 v 7:23® feederman
-
tomash:jj na labe tam sem letos jeste nebyl a vcera jsem mluvil s klukama z usti a prej uz zase není voda jako ze je malo ale po tech destí…uz by mohlo bejt zase dost ja spís myslel kam na rybník byl jsem na hermanu a kalnáku a nic vsechlapy taky nic běla tam neni voda takze kapri ujeli a dravce v tech rasach to se neda byl jsem chvilku vlacet na vsechlapskym potoku a tam trocha sli ale jinak nic chtel jsem jet na oldrichov na barboru nebo na dub atd ale neznam to tam…jsem z toho uplne vyrizenej chtel bych si zachytat pekne…
- Neděle 18. června 2006 ve 2:02® Georgino
-
Proč by si nemohl vzít 140 cm sumce?Nemá na to snad právo?Nezáviďte chlapci.
- Sobota 17. června 2006 ve 23:35® CeP
-
Sander> hlasim ze s tim vybagrovanym flekem nemam nic spolecnyho; ja enem osekavam vetefky
))
- Sobota 17. června 2006 ve 22:18® Tomash
-
pepino99> Třeba ne a třeba jo. Každopádně když už se ozvou 3,4 lidi jako že : „jo, správně, měl, nebo mohl být puštěnej…“ tak už to trochu hraničí. Plně to chápu – byl to jeho první větší sumec – tak se chtěl pochlubit, chtěl třeba ochutnat sumce, vzal ho. Taky bych chtěl letos chytit mírového sumce a jestli se to podaří – asi ho vezmu. Ryby jím, rodina taky, ale např. letos jsem si řek, že prvního uvláčeného dravce pustím a canďour 64cm šel z5… feederman : Vláčka na severu má zatím pohov. Mám dost práce s myslivostí, ale v pondělí zajdu na chvilku na Labe.
- Sobota 17. června 2006 ve 21:57® pepino99
-
Tomash> zapíchlej je ale třeba nebude zapíchlej ten příští ne … ??
- Sobota 17. června 2006 ve 21:32® feederman
-
Tomash:> a co ty jak se ti dari letos? co vlacka na severu uz jsem nekolik reviru projel a nikde nic krom potoka tam sli tlousti mno jinak nic…poradis?,neco?na vlacku??,,,díky..
- Sobota 17. června 2006 ve 21:17® Tomik
-
zítra jedu na tři dny na drafce tak mi držte palce ať se něco povede..:) pevně věřím že vám ukážu mého prvního fousáče..
- Sobota 17. června 2006 ve 20:12® rarach
-
Příchy: mluv za sebe!!!Já jsem si na O 12, slušně zachytal.
- Sobota 17. června 2006 v 18:43® skwor
-
Prichy: U nás taky. Zachránila mě plavačka
- Sobota 17. června 2006 v 16:57® Tomash
-
Datum lovu: ., Revír: .Kluci nechte toho už. Sumec je zapíchlej, takže tyhle řečičky už mu nepomůžou.Tento příspěvek sem 17.6.2006 v 17:22 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Sobota 17. června 2006 v 16:14® Prichy
-
byl jste nekdo rano na vlacce? jak jste dopadli? U nas to bylo nejaky mrtvy:-/