Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 22:17® dědaaa
-
Potřeboval bych poradit. Na prutu mi prasklo 1. očko co drží silon (na čpičce), je to na normálním prutu. Teď mi to docela hodně rozedírá vlasec. Poraďte mi prosím jak to mám vyměnit. Díky. Prosím pište mi na mail. Dědaaa
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:26® Lukas
-
Prichy:co tim myslis?
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:22® Prichy
-
Lukas> on prst a ty ruku
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:21® Lukas
-
Had:vyber tricko a cepici a nejakou nesivku neni toho moc?.
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:17® HaD
-
Prutos> zjistim…můžeš problém více popsat? třeba do osobky
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:16® HaD
-
Lukas> něco pošlu
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:45® Lukas
-
HaD:a dostanu k tomu i obleceni chytej?
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:29® Prutos
-
HaD: A ještě něco k článkům. Už delší dobu mi nefunguje třídění článků podle kategorií. Ať kliknu na cokoliv vždy se mi zobrazý ty stejné články. All: Je to jen můj problém nebo se to děje i někomu z vás?
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:28® HaD
-
Lukas> pošli mi na mail tvoji adresu
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:28® HaD
-
Dnes byly vylosovány obě probíhající soutěže a digitální fotoaparát a knihy již „čekají“ na své budoucí majitele! Informace o výhercích naleznete v rubrice soutěže.
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:26® Prutos
-
HaD: Pěkná vychytávka s těmi článečky. díky
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:19® Lukas
-
Misulka:gratuluji k vyhrati souteze o digitální fotoaparát užij si to!
- Čtvrtek 8. června 2006 v 19:16® Lukas
-
Jo jo jo vyhral jsem soutez „vloz zaznam do encyklopedie a vyhraj“.
- Čtvrtek 8. června 2006 v 17:30® CeP
-
BoBo-Falknow> nedam! sam mam malo!!
- Čtvrtek 8. června 2006 v 16:50® BoBo-Falknow
-
CeP: Požaduji výpalné, mám grafický editor a nebojím se ho použít…
- Čtvrtek 8. června 2006 v 16:44® CeP
-
Fugas> jojo. na te piskovne na Slaniku je to naprosto normalni a nekdy jeste horsi. v sobotu jsem tam byl taky, ale az pozde odpoledne, skorem navecer. mas pravdu ze to tam bylo jako na zavodech; a kopa cizejch aut. kolem piskovny jsem probehl cvalem a jen jsem se prosel podel reky od jezu smer strkanice az ke spicu prave co je stara reka. prijemna inspekcni prochazka po brehu tam a zpet.
Sander> ne-e.. neodmlcel.. jen mne zaneprazdnily pracovni povinnosti bo jsem se musel jit vyhadat s topenarema a pak jsem jen tak tak stihl povoz domu.
breca> sycaku!!!
- Čtvrtek 8. června 2006 v 15:41® Prichy
-
breca:
- Čtvrtek 8. června 2006 v 15:15® breca
-
BoBo – proč by měl CeP vyhrávat 14 Mega. On je dotován z každé povolenky 50,– Kč od svazu, a vzhledem k tomu, že to je chlapec skromný, tak mu roční příjem 15 Mega stačí i bez výhry!!!!
- Čtvrtek 8. června 2006 v 15:01® Sander
-
Fugas > vysadili, ale už je to dýl jak měsíc. Proto chodím také radši na řeku, kde jsem sám, i když, někdy se tam sejde také hromada lidí…
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:55® Fugas
-
Sander: hm, asi tam něco vysadili, tolik lidi nepamatuju. Je ale pravda že tam jedu tak 3× do roka… No na řece jsem byl sam
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:49® Sander
-
Fugas > CePíno se nějak odmlčel…
Je to bohužel normální a lepší už to nebude, spíše naopak
(
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:39® Fugas
-
CeP: jo, jo uz jsem doma.Jinak ve Slaniku jsem byl v sobotu a na tom stojaku to vypadalo jak o zavodech. to je normalni???
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:09® CeP
-
BoBo-Falknow> no myslim ze vedomi ze nekoho pobavim a dokazu ho rozesmat je pro mne vetsi odmenou. kaslu na prachy. jenom kazi charakter…i kdyz…
)
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:07® CeP
-
Fugas> kdepak. to s hrazi je podskali. v tech perejich se jezdi slalom. stara reka je az pod strakonicema. musis minout velky jez u pivovaru, podjedes most u hradu, most pod hvezdou, maly ale nebezpecny jez na kremelce, most na pisecke, zeleznicni most na Blatnou a za vypusti cisticky bys musel ostre doprava a jsi na stare…je to odsud tak kilometr na Slanicky jez. a ten uz znas duverne.
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:06® BoBo-Falknow
-
CeP: Ale tady 14 MEGA nevyhraješ
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:05® Sander
-
Fugas > to myslíš Strakoňské podskalí – Ulrychovku (zátoku). Stará řeka je asi 3km po proudu dolů, soutok s řekou vypadá dosti nenápadně, ale vzadu je to docela plocha – myslím okolo 1ha
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:01® Fugas
-
tak uz se asi orientuju, kouknul jsem do map
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:59® Fugas
-
CeP: dik, ja znam Otavu spis z lode. Co se pamatuju tak před Strakonicema byla taková hráz, zatáčka doprava a docela slušný peřeje. proste u te hraze je jakasi rozdvojka. Stara reka je rovne nebo do tech pereji?
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:48® CeP
-
Fugas> nejsem sice strkanicky rodak ale predpokladam kdyz se rika stara tak je to puvodni reciste Otavy, dnes slepe rameno. jedes-li vlakem od budejovic tak je videt tesne pred nadrazim vpravo hluboko dole pod naspem.
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:35® Fugas
-
CeP a spol.: co je to stara reka?