Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.466 příspěvků, z toho 128466 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:26® Lukas

Prichy:co tim myslis?

Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:22® Prichy
Prichy

Lukas> on prst a ty ruku :-D :-D

Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:21® Lukas

Had:vyber tricko a cepici a nejakou nesivku neni toho moc?.

Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:17® HaD
HaD

Prutos> zjistim…můžeš problém více popsat? třeba do osobky

Čtvrtek 8. června 2006 ve 20:16® HaD
HaD

Lukas> něco pošlu ;-)

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:45® Lukas

HaD:a dostanu k tomu i obleceni chytej?

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:29® Prutos
Prutos

HaD: A ještě něco k článkům. Už delší dobu mi nefunguje třídění článků podle kategorií. Ať kliknu na cokoliv vždy se mi zobrazý ty stejné články. All: Je to jen můj problém nebo se to děje i někomu z vás?

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:28® HaD
HaD

Lukas> pošli mi na mail tvoji adresu

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:28® HaD
HaD

Dnes byly vylosovány obě probíhající soutěže a digitální fotoaparát a knihy již „čekají“ na své budoucí majitele! Informace o výhercích naleznete v rubrice soutěže.

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:26® Prutos
Prutos

HaD: Pěkná vychytávka s těmi článečky. díky :-)

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:19® Lukas

Misulka:gratuluji k vyhrati souteze o digitální fotoaparát užij si to!

Čtvrtek 8. června 2006 v 19:16® Lukas

Jo jo jo vyhral jsem soutez „vloz zaznam do encyklopedie a vyhraj“.

Čtvrtek 8. června 2006 v 17:30® CeP
CeP

BoBo-Falknow> nedam! sam mam malo!!

Čtvrtek 8. června 2006 v 16:50® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

CeP: Požaduji výpalné, mám grafický editor a nebojím se ho použít…

Čtvrtek 8. června 2006 v 16:44® CeP
CeP

Fugas> jojo. na te piskovne na Slaniku je to naprosto normalni a nekdy jeste horsi. v sobotu jsem tam byl taky, ale az pozde odpoledne, skorem navecer. mas pravdu ze to tam bylo jako na zavodech; a kopa cizejch aut. kolem piskovny jsem probehl cvalem a jen jsem se prosel podel reky od jezu smer strkanice az ke spicu prave co je stara reka. prijemna inspekcni prochazka po brehu tam a zpet.

Sander> ne-e.. neodmlcel.. jen mne zaneprazdnily pracovni povinnosti bo jsem se musel jit vyhadat s topenarema a pak jsem jen tak tak stihl povoz domu.

breca> sycaku!!! ;-)

Čtvrtek 8. června 2006 v 15:41® Prichy
Prichy

breca: :-D :-D

Čtvrtek 8. června 2006 v 15:15® breca

BoBo – proč by měl CeP vyhrávat 14 Mega. On je dotován z každé povolenky 50,– Kč od svazu, a vzhledem k tomu, že to je chlapec skromný, tak mu roční příjem 15 Mega stačí i bez výhry!!!!

Čtvrtek 8. června 2006 v 15:01® Sander
Sander

Fugas > vysadili, ale už je to dýl jak měsíc. Proto chodím také radši na řeku, kde jsem sám, i když, někdy se tam sejde také hromada lidí… :-(

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:55® Fugas

Sander: hm, asi tam něco vysadili, tolik lidi nepamatuju. Je ale pravda že tam jedu tak 3× do roka… No na řece jsem byl sam:-)

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:49® Sander
Sander

Fugas > CePíno se nějak odmlčel… :-)) Je to bohužel normální a lepší už to nebude, spíše naopak :-( (

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:39® Fugas

CeP: jo, jo uz jsem doma.Jinak ve Slaniku jsem byl v sobotu a na tom stojaku to vypadalo jak o zavodech. to je normalni???

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:09® CeP
CeP

BoBo-Falknow> no myslim ze vedomi ze nekoho pobavim a dokazu ho rozesmat je pro mne vetsi odmenou. kaslu na prachy. jenom kazi charakter…i kdyz… ;-) )

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:07® CeP
CeP

Fugas> kdepak. to s hrazi je podskali. v tech perejich se jezdi slalom. stara reka je az pod strakonicema. musis minout velky jez u pivovaru, podjedes most u hradu, most pod hvezdou, maly ale nebezpecny jez na kremelce, most na pisecke, zeleznicni most na Blatnou a za vypusti cisticky bys musel ostre doprava a jsi na stare…je to odsud tak kilometr na Slanicky jez. a ten uz znas duverne.

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:06® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

CeP: Ale tady 14 MEGA nevyhraješ :-D

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:05® Sander
Sander

Fugas > to myslíš Strakoňské podskalí – Ulrychovku (zátoku). Stará řeka je asi 3km po proudu dolů, soutok s řekou vypadá dosti nenápadně, ale vzadu je to docela plocha – myslím okolo 1ha

Čtvrtek 8. června 2006 ve 14:01® Fugas

tak uz se asi orientuju, kouknul jsem do map

Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:59® Fugas

CeP: dik, ja znam Otavu spis z lode. Co se pamatuju tak před Strakonicema byla taková hráz, zatáčka doprava a docela slušný peřeje. proste u te hraze je jakasi rozdvojka. Stara reka je rovne nebo do tech pereji?

Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:48® CeP
CeP

Fugas> nejsem sice strkanicky rodak ale predpokladam kdyz se rika stara tak je to puvodni reciste Otavy, dnes slepe rameno. jedes-li vlakem od budejovic tak je videt tesne pred nadrazim vpravo hluboko dole pod naspem.

Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:35® Fugas

CeP a spol.: co je to stara reka?

Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:34® CeP
CeP

Sander> a o to mi prave jde. nejen se pochlubit stridavymi uspechy a neuspechy, ale zaroven tady udelat zabavu..pobavit co nejvic lidi…