Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:34® CeP
-
Sander> a o to mi prave jde. nejen se pochlubit stridavymi uspechy a neuspechy, ale zaroven tady udelat zabavu..pobavit co nejvic lidi…
- Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:24® Sander
-
CeP > nevím čím to je, ale po každém tvém zápisu do rubriky Z lovu mám smíchy poprskaný monitor
))))))))))
- Čtvrtek 8. června 2006 v 9:25® Sander
-
CeP > já byl na Stzarej předevčírem a taky bída… Ta fotka kachny je z podskalí. Byla chycená do podběráku – vjela mi do něj za kusem rohlíku. Ani nevíš, jak dlouho jsem přemýšlel, co mám dát při vyplňování za způsob lovu – ale podběrák byl koncem položený ve vodě, tak se nabízela jen „položená“
)))
- Čtvrtek 8. června 2006 v 8:41® CeP
-
kkarlos> to byla vyuka prostocviku „spravna poloha na pekaci pro zacinajici kaceny“ …muhehe…
Sander> sem byl vecer chvili na stary rece a nic moc. jen se na mne prijelo podivat hejno malickejch kacat a zebraly rohlik.
- Čtvrtek 8. června 2006 v 8:38® Mirek
-
Přichy: No, jsem na tom stejně jako každej jinej den. Ale mám už něco domluveno.
- Středa 7. června 2006 ve 23:19® kkarlos
-
Sander> Co si to tam s tim chudakem zviratkem provadel…?
Tento příspěvek sem 8.6.2006 v 06:26 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec
- Středa 7. června 2006 ve 21:50® Prutos
-
CeP> CePe nezlob! Nebo bude…
- Středa 7. června 2006 ve 21:45® CeP
-
regulus> pf pf pf
- Středa 7. června 2006 ve 21:30® regulus
-
CeP> nemám tě rád
- Středa 7. června 2006 ve 21:30® regulus
-
CeP> hajzle
- Středa 7. června 2006 ve 21:28® CeP
-
no comment…
))
- Středa 7. června 2006 v 19:58® Hrouzek
-
kulin- jj, ale když jsem koukal, že jsem napsal „mislim“ tak to už jsem si fakt klepal na čelo
))))))))
- Středa 7. června 2006 v 18:46® kulin
-
Hrouzek> to je normlá,tayd se to neřeíš,až na vyíjmky.
)
- Středa 7. června 2006 v 18:00® Hrouzek
-
Já jsem zvědavej, kdy budu psát pomaleji, kontrolovat si to po sobě a pak pošlu…, to je hrozný co já plodim
)))))
- Středa 7. června 2006 v 17:58® Hrouzek
-
HaD- no to mě taky, ještě, že němci jsou taky pěkný prasátka, takže neni vidět jen český,ale i němčourů bordel.. Nejvíce mě potěšilo, jak jsou italští domordci příjemný,pomůžou, ted mně jeden ukázal,jak se otevírá jejich odpadkovej kontejner, já jsem rval pořád za něco jiného
Mylsim,že jsou radi a i trochu obdivujou chytání sumců,protože se pořád ptají na fousáče…
I když Italové se chovaj k rybám hrozně..vlastně jako na moři..neprožívaj to, hoděj rybu za sebe a nechaj ji tam plácat dokud nechcípne..,ale zase né uplně všichni, ale většina jo:o)
- Středa 7. června 2006 v 17:39® HaD
-
Hrouzek> no jo, některý lidi (rybáři) se chovaj jako hovada. Nejvíc mě se.e, když si ani nevemou k vodě pytel na odpadky a pak to hážou po zemi, do křoví apod..
- Středa 7. června 2006 v 17:32® Hrouzek
-
„oni“ tim nemyslim zrovna ty z Polska, ale ostatní co to tam sravnali se zemí,takový utulný to bylo:o)
- Středa 7. června 2006 v 17:32® Prichy
-
Mirek> radsi mi rekni, jak jsi na tom 17–18-tyho…vyrazime na popy?
- Středa 7. června 2006 v 17:30® Hrouzek
-
oni z toho udělali letiště pro letadla,před tim by tam nepřistál ani komár :o))
- Středa 7. června 2006 v 17:28® Hrouzek
-
pepíno- vlastně nejvíc mě naštvali nějací č… z polska bo co, kteří seděli na místě, které jsme před 2 rokama, půl dne tvořili,odtlačovali kmeny, křoví, trny atd, pak zas zakryli.. samo..našli to nějaký č… a ted je z toho flek, který je vidět už z dálky, já jsem mislel,že mi jebne:o))
- Středa 7. června 2006 v 17:22® Kecalka
-
pepino99> ahoj kluku tak koukam na foto a dobry tak gratuluji v lete ukazes foto tak super
- Středa 7. června 2006 v 17:18® pepino99
-
Hrouzek> a já myslel že sou vybouchaný od Vás protože sra… i k nám. Mám takovej pocit že jsme Vás chvíli i slyšeli jaks do toho mlátil :o)))))
- Středa 7. června 2006 v 17:07® Hrouzek
-
Jste vybouchali veškeré ptactvo k nám, bombardovali nás bílejma haluzema
- Středa 7. června 2006 v 17:04® Hrouzek
-
no na bojky to bylo ted trošku složitější..:o) Na vábnu jsou to moc moc slušný ryby
Já vim,že máte všichni 2krát takové nateklé ruce z vábení
A kolem Vás tam, ted 2roky už nepípne ani ptáček jak jste je vybušili, já proč nad náma kráká takovejch ptáků a oni letěli od vás
- Středa 7. června 2006 v 16:57® pepino99
-
Hrouzek> no loni dvakrát se podařili ty dvě 230ky na bójky a teď nic. Ale zase 226 a 199 na vábničku je docela slušný
- Středa 7. června 2006 v 16:52® Hrouzek
-
pepíno-jj,tam je to trefit termín,kdy berou a ještě k tomu veliký :o)A pak záleží na rybáři jestli dokáže nachytat.. Taky se nám tam stalo,že krom jedné vobludy,která spadla a jedonoho 160cm, jsme chytali každou noc na cca ±50cm nástražáky mrzáky už od cca 70cm!!, to bylo neuvěřitelný, ted to bylo dobrý, jsem spokojen,kdybychom měli nachytané pořádné nástražky,tak si myslim,že by to bylo lepší,zjistili jsme jak na nástražáky,až předposlední den :o)
- Středa 7. června 2006 v 16:24® pepino99
-
Hrouzek> no tak počasí podobné. Sice sluníčko ale nám bivak nám jednou při poryvu úplně uletěl. Byl na křoví tak 4 m vysoko ale naštěstí přepadl zpátky na naší stranu :o)))). Nám na bojku nič moč. 149 a 155 ale celkem šli na vábničku. To bylo snad přes třicet ryb. Ale myslím že v tomhle období tam už nepojedem :o))
- Středa 7. června 2006 v 16:12® Hrouzek
-
pepíno- jsme tak dvě noci ani nemohli spát v bivaku a museli ho držet, nej bylo, poslední noc, krása jenom pod deštníkem, poprvé za celou výpravu bezvětří – navečer, konečně nachytaný pěkný nástražky na všech prutech,no a ve 22hodin takový mraky a vítr jako pr.se.. spíš huragán:o)tak jsme v tom stavěli bivak atd.. byla to vostrota,plný voči písku atd,pohoda na Pádu..víš jak:o) No počasí na nic, ale docela nám to bralo na trhačky, první noc nic, ale pak jsme to vyladili a záběrů bylo celkem 6 za těch 5 celkem nocí. 2spadlí sumci, jeden mezi 120–130, 170přes den, 194ka(s který mám nej radost) prišel na bláznivou montáž také přes den,( natočené na kameře) a ta 205ka z místa,kde bylo nejsnadnější zdolávání bez vázky večer, krásnej záběr,jízda jako pr.se přes hlásič, a zásek…, hned jsem kecnul na zem a zapřel se do písku nohama, ten jel furt pryč,jsem myslel,že to bude 100kyláč, jel pomalou jízdou po proudu i nakonec přes dotaženou brzdu,že jsem to tak tak ustál.. potom jsem předal prut, a táta dozdolal, to už šel dobře,jen jeden výpad,ale už krátkej cca 5–10m.. potom už bylo jen vykoštění prstů,když jsem ho vzal holou rukou, když jsem ho plácal po palici,tak se ani nehnul,ale jak jsem ho uchopil,ty woe,já myslel,že to neustojim, se začal kroutit a klapat hubou,jauujáá :o)))))) Jediný co mě zklamalo, byl ten 194cm vůbec nebojoval, i když jsem mu dával dost prostoru s povolenou brzdou..ta 170ka bojovala více:o)
- Středa 7. června 2006 v 15:52® pepino99
-
Hrouzek> a co ste fšechno zachytali krom tý 205ky ? Počasí fcelůku na ho… co ?
- Středa 7. června 2006 v 15:49® Hrouzek
-
HaD-tak to máš dobrý