Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:05® Sander
Sander

Fugas > to myslíš Strakoňské podskalí – Ulrychovku (zátoku). Stará řeka je asi 3km po proudu dolů, soutok s řekou vypadá dosti nenápadně, ale vzadu je to docela plocha – myslím okolo 1ha

Čtvrtek 8. června 2006 ve 13:01® Fugas

tak uz se asi orientuju, kouknul jsem do map

Čtvrtek 8. června 2006 ve 12:59® Fugas

CeP: dik, ja znam Otavu spis z lode. Co se pamatuju tak před Strakonicema byla taková hráz, zatáčka doprava a docela slušný peřeje. proste u te hraze je jakasi rozdvojka. Stara reka je rovne nebo do tech pereji?

Čtvrtek 8. června 2006 ve 12:48® CeP
CeP

Fugas> nejsem sice strkanicky rodak ale predpokladam kdyz se rika stara tak je to puvodni reciste Otavy, dnes slepe rameno. jedes-li vlakem od budejovic tak je videt tesne pred nadrazim vpravo hluboko dole pod naspem.

Čtvrtek 8. června 2006 ve 12:35® Fugas

CeP a spol.: co je to stara reka?

Čtvrtek 8. června 2006 ve 12:34® CeP
CeP

Sander> a o to mi prave jde. nejen se pochlubit stridavymi uspechy a neuspechy, ale zaroven tady udelat zabavu..pobavit co nejvic lidi…

Čtvrtek 8. června 2006 ve 12:24® Sander
Sander

CeP > nevím čím to je, ale po každém tvém zápisu do rubriky Z lovu mám smíchy poprskaný monitor :-)) ))))))))))

Čtvrtek 8. června 2006 v 8:25® Sander
Sander

CeP > já byl na Stzarej předevčírem a taky bída… Ta fotka kachny je z podskalí. Byla chycená do podběráku – vjela mi do něj za kusem rohlíku. Ani nevíš, jak dlouho jsem přemýšlel, co mám dát při vyplňování za způsob lovu – ale podběrák byl koncem položený ve vodě, tak se nabízela jen „položená“ :-)) )))

Čtvrtek 8. června 2006 v 7:41® CeP
CeP

kkarlos> to byla vyuka prostocviku „spravna poloha na pekaci pro zacinajici kaceny“ …muhehe…

Sander> sem byl vecer chvili na stary rece a nic moc. jen se na mne prijelo podivat hejno malickejch kacat a zebraly rohlik.

Čtvrtek 8. června 2006 v 7:38® Mirek

Přichy: No, jsem na tom stejně jako každej jinej den. Ale mám už něco domluveno.

Středa 7. června 2006 ve 22:19® kkarlos
kkarlos

Sander> Co si to tam s tim chudakem zviratkem provadel…? :-D Tento příspěvek sem 8.6.2006 v 06:26 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec

Středa 7. června 2006 ve 20:50® Prutos
Prutos

CeP> CePe nezlob! Nebo bude…

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7904.jpg
Středa 7. června 2006 ve 20:45® CeP
CeP

regulus> pf pf pf

Středa 7. června 2006 ve 20:30® regulus
regulus

CeP> nemám tě rád

Středa 7. června 2006 ve 20:30® regulus
regulus

CeP> hajzle

Středa 7. června 2006 ve 20:28® CeP
CeP

no comment… ;-) ))

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7903.jpg
Středa 7. června 2006 v 18:58® Hrouzek
Hrouzek

kulin- jj, ale když jsem koukal, že jsem napsal „mislim“ tak to už jsem si fakt klepal na čelo:-)) ))))))))

Středa 7. června 2006 v 17:46® kulin
kulin

Hrouzek> to je normlá,tayd se to neřeíš,až na vyíjmky.:-)) )

Středa 7. června 2006 v 17:00® Hrouzek
Hrouzek

Já jsem zvědavej, kdy budu psát pomaleji, kontrolovat si to po sobě a pak pošlu…, to je hrozný co já plodim :-)) )))))

Středa 7. června 2006 v 16:58® Hrouzek
Hrouzek

HaD- no to mě taky, ještě, že němci jsou taky pěkný prasátka, takže neni vidět jen český,ale i němčourů bordel.. Nejvíce mě potěšilo, jak jsou italští domordci příjemný,pomůžou, ted mně jeden ukázal,jak se otevírá jejich odpadkovej kontejner, já jsem rval pořád za něco jiného:-)) Mylsim,že jsou radi a i trochu obdivujou chytání sumců,protože se pořád ptají na fousáče…

I když Italové se chovaj k rybám hrozně..vlastně jako na moři..neprožívaj to, hoděj rybu za sebe a nechaj ji tam plácat dokud nechcípne..,ale zase né uplně všichni, ale většina jo:o)

Středa 7. června 2006 v 16:39® HaD
HaD

Hrouzek> no jo, některý lidi (rybáři) se chovaj jako hovada. Nejvíc mě se.e, když si ani nevemou k vodě pytel na odpadky a pak to hážou po zemi, do křoví apod..

Středa 7. června 2006 v 16:32® Hrouzek
Hrouzek

„oni“ tim nemyslim zrovna ty z Polska, ale ostatní co to tam sravnali se zemí,takový utulný to bylo:o)

Středa 7. června 2006 v 16:32® Prichy
Prichy

Mirek> radsi mi rekni, jak jsi na tom 17–18-tyho…vyrazime na popy?

Středa 7. června 2006 v 16:30® Hrouzek
Hrouzek

oni z toho udělali letiště pro letadla,před tim by tam nepřistál ani komár :o))

Středa 7. června 2006 v 16:28® Hrouzek
Hrouzek

pepíno- vlastně nejvíc mě naštvali nějací č… z polska bo co, kteří seděli na místě, které jsme před 2 rokama, půl dne tvořili,odtlačovali kmeny, křoví, trny atd, pak zas zakryli.. samo..našli to nějaký č… a ted je z toho flek, který je vidět už z dálky, já jsem mislel,že mi jebne:o))

Středa 7. června 2006 v 16:22® Kecalka
Kecalka

pepino99> ahoj kluku tak koukam na foto a dobry tak gratuluji v lete ukazes foto tak super

Středa 7. června 2006 v 16:18® pepino99
pepino99

Hrouzek> a já myslel že sou vybouchaný od Vás protože sra… i k nám. Mám takovej pocit že jsme Vás chvíli i slyšeli jaks do toho mlátil :o)))))

Středa 7. června 2006 v 16:07® Hrouzek
Hrouzek

Jste vybouchali veškeré ptactvo k nám, bombardovali nás bílejma haluzema:-))

Středa 7. června 2006 v 16:04® Hrouzek
Hrouzek

no na bojky to bylo ted trošku složitější..:o) Na vábnu jsou to moc moc slušný ryby:-) Já vim,že máte všichni 2krát takové nateklé ruce z vábení:-) A kolem Vás tam, ted 2roky už nepípne ani ptáček jak jste je vybušili, já proč nad náma kráká takovejch ptáků a oni letěli od vás:-)

Středa 7. června 2006 v 15:57® pepino99
pepino99

Hrouzek> no loni dvakrát se podařili ty dvě 230ky na bójky a teď nic. Ale zase 226 a 199 na vábničku je docela slušný