Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. června 2006 v 15:52® Hrouzek
-
pepíno-jj,tam je to trefit termín,kdy berou a ještě k tomu veliký :o)A pak záleží na rybáři jestli dokáže nachytat.. Taky se nám tam stalo,že krom jedné vobludy,která spadla a jedonoho 160cm, jsme chytali každou noc na cca ±50cm nástražáky mrzáky už od cca 70cm!!, to bylo neuvěřitelný, ted to bylo dobrý, jsem spokojen,kdybychom měli nachytané pořádné nástražky,tak si myslim,že by to bylo lepší,zjistili jsme jak na nástražáky,až předposlední den :o)
- Středa 7. června 2006 v 15:24® pepino99
-
Hrouzek> no tak počasí podobné. Sice sluníčko ale nám bivak nám jednou při poryvu úplně uletěl. Byl na křoví tak 4 m vysoko ale naštěstí přepadl zpátky na naší stranu :o)))). Nám na bojku nič moč. 149 a 155 ale celkem šli na vábničku. To bylo snad přes třicet ryb. Ale myslím že v tomhle období tam už nepojedem :o))
- Středa 7. června 2006 v 15:12® Hrouzek
-
pepíno- jsme tak dvě noci ani nemohli spát v bivaku a museli ho držet, nej bylo, poslední noc, krása jenom pod deštníkem, poprvé za celou výpravu bezvětří – navečer, konečně nachytaný pěkný nástražky na všech prutech,no a ve 22hodin takový mraky a vítr jako pr.se.. spíš huragán:o)tak jsme v tom stavěli bivak atd.. byla to vostrota,plný voči písku atd,pohoda na Pádu..víš jak:o) No počasí na nic, ale docela nám to bralo na trhačky, první noc nic, ale pak jsme to vyladili a záběrů bylo celkem 6 za těch 5 celkem nocí. 2spadlí sumci, jeden mezi 120–130, 170přes den, 194ka(s který mám nej radost) prišel na bláznivou montáž také přes den,( natočené na kameře) a ta 205ka z místa,kde bylo nejsnadnější zdolávání bez vázky večer, krásnej záběr,jízda jako pr.se přes hlásič, a zásek…, hned jsem kecnul na zem a zapřel se do písku nohama, ten jel furt pryč,jsem myslel,že to bude 100kyláč, jel pomalou jízdou po proudu i nakonec přes dotaženou brzdu,že jsem to tak tak ustál.. potom jsem předal prut, a táta dozdolal, to už šel dobře,jen jeden výpad,ale už krátkej cca 5–10m.. potom už bylo jen vykoštění prstů,když jsem ho vzal holou rukou, když jsem ho plácal po palici,tak se ani nehnul,ale jak jsem ho uchopil,ty woe,já myslel,že to neustojim, se začal kroutit a klapat hubou,jauujáá :o)))))) Jediný co mě zklamalo, byl ten 194cm vůbec nebojoval, i když jsem mu dával dost prostoru s povolenou brzdou..ta 170ka bojovala více:o)
- Středa 7. června 2006 ve 14:52® pepino99
-
Hrouzek> a co ste fšechno zachytali krom tý 205ky ? Počasí fcelůku na ho… co ?
- Středa 7. června 2006 ve 14:49® Hrouzek
-
HaD-tak to máš dobrý

- Středa 7. června 2006 ve 14:38® HaD
-
Hrouzek> já na ně jezdím na MP

rarach> vloni jsem si je docela zachytal, i když spíše malý rybky. Na podzim mi to nějak nevyšlo.
- Středa 7. června 2006 ve 14:37® pepino99
-
Hrouzek> jo jo . Gdyštak se zeptej HaDa jak se dělá správný pozadí. Nebo to foť rovnou tak heskiii jako won a nemusíš s tím pak nic dělat chiii chiiii :o)))))))
- Středa 7. června 2006 ve 14:33® rarach
-
Míro, poslal jsem ti mail!
- Středa 7. června 2006 ve 14:28® Mirek
-
Přichy: No, jak říkám. Ještě se musím hodně učit. Je to asi tím, že chodím na ryby sám. Vezmeš mne někdy?
- Středa 7. června 2006 ve 14:27® rarach
-
Klid hoši na lipany máte dost času, jejich sezona začne až na podzim, jestli tedy bude nějaký léto.
- Středa 7. června 2006 ve 14:24® Hrouzek
-
HaD-tak to jsme dva,já budu pořizovat PP a hurá s mušákem :o)))))
- Středa 7. června 2006 ve 14:22® HaD
-
profo> diky
mám menší problém, tíhnu k více druhům ryb
člověk neví co dřív… např. teď mě to dost táhne na
lipany s mušákem 
- Středa 7. června 2006 ve 14:17® Hrouzek
-
pepíno-díky, to chce klídek..

- Středa 7. června 2006 ve 12:21® profo
-
HaD : naštěstí šla a tak to stálo za to viď? V celku ti i závidím takovou rybačku a to i přes to, že síš tíhnu k jiným rybkám než je sumík, ale jednou snad bych to zkusil. No uvidím. Ještě jednou gratulace k úlovkům.
- Středa 7. června 2006 v 11:47® Prichy
-
bobo, rarach: ste volove
mirek: to musis pouzivat poradny rotny vod
emte
......ne vazne, taky jsem se divil…bylo to zakaleny a nachytal
jsem velmi malo ryb. kdyz rikam kolem 30-ti je to i 28?
rarach: jak to vis, ze jsem si nevzal nejvetsiho…jsem si totiz zapomel
igelitku, tak jsem zmasil pouze posledniho uz pred autem prakticky na posledni
nahoz(28cm)

- Středa 7. června 2006 v 11:39® fila
-
Robur-v sumcařině
- Středa 7. června 2006 v 11:35® Robur
-
asi jsem mimo, ale kde jsou ty fotky, kde, kde,..? od Hada
- Středa 7. června 2006 v 11:20® HaD
-
profo> no, kdyby nešla vábnička, tak by to byly útrapy

- Středa 7. června 2006 v 10:32® profo
-
HaD : gratulace, pěkný fotky a hlavně úlovky. Vypadá to, že nudou jste tam rozhodně netrpěli viď…

- Středa 7. června 2006 v 9:43® Kecalka
-
HaD> podle fotek to asi bylo super co?tak vam vsem z akce gratuluji
- Středa 7. června 2006 v 9:36® Mirek
-
Přichy: To tě fakt obdivuju. Chytit na Svatavě asi pět ryb, samý velký… Ještě se musím hóóódně učit. Nachytal jsem letos na Svatavce cca 300ks,30cm neměl ani jeden.
- Středa 7. června 2006 v 9:03® HaD
-
nějak jsem včera vytuhnul

- Středa 7. června 2006 v 8:14® pepino99
-
Hrouzek : Nééé sorry ono to nevypadá komicky ale hrozně blbě :o)) !!!!!!!!!
- Středa 7. června 2006 v 8:11® pepino99
-
Hrouzek : Pěkný ryby Ondro jen nevím co blbneš s těma pozadíma ??? Buď je dělej tak aby nebylo poznat že je upravovaný nebo na to radši nesahej. Zátiší se sumcem na modré pláži vypadá komicky. Ještě hawaiskej věnec kolem krku a bylo by :o))
- Středa 7. června 2006 v 1:28® regulus
-
Alivio> Bonzáku
- Úterý 6. června 2006 ve 23:16® revoke
-
Bosanac> prozatímní malý půlnoční hack: klikni na „reagovat“ kolečkem myši
- Úterý 6. června 2006 ve 22:26® Bosanac
-
Adminy , mam problem nemuzu napsat prispevek do otazek, pouzivam Operu , vymazal jsem cookies . Heeeelp.
- Úterý 6. června 2006 ve 22:16® ladamaj
-
Datum lovu: 6.6.06, Revír: DodatekVše vráceno?Tento příspěvek sem 7.6.2006 v 06:24 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec
- Úterý 6. června 2006 ve 21:47® rarach
-
BoBo: Jak znám Příchyho tak největšího si nevzal, tak ho nech bejt. Znáš to o těch velkejch rybách. Nebo je možná taky z té skupiny nešťastníků, co čekaj na metr od Zdeny?
- Úterý 6. června 2006 ve 21:42® Mlynar88
-
Na prelome júla a augusta sa chystáme do Nórska,do oblasti Tromso až za polárny kruh.Nemáte niekto skúsenosti ako to tam vyzerá v tomto období. Tiež by ma zaulímalo ktora cesta je najoptimálnejšia.Ak niekto viete,tak prosím poradte.Môžete aj priamo na mail.