Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 31. května 2006 ve 13:13® Robur
-
a určitě těch sumců mohl chytit víc, kdyby měl kleště na sumce
- Středa 31. května 2006 ve 13:01® doktor
-
Ďakujeme za info, gratulujeme a nech sa darí ďalej!
- Středa 31. května 2006 ve 12:58@ ???
-
Ahoj, mám zprávy od HaDa. Včera chytil 8 ks sumíků okolo 1 m a dnes vyvábil 162 a 226 cm. Všechny Vás zdraví.
- Středa 31. května 2006 ve 12:41® Tomash
-
breca : Dík
Milky : OK, ty jsi můj první žák. Budeš sedět v první lavici?
)
- Středa 31. května 2006 ve 12:39® Milky
-
Tomash> stanovuju tě doučovatelem češtiny na webu. Nechám dodělat další rubriku. Bude kapraření, přívlač, muška a čeština :o)
- Středa 31. května 2006 ve 12:31® breca
-
Tomash – uprav xicht a můžeš tam být i s rybou… Mně to nevadí!!! ):o))
- Středa 31. května 2006 v 11:34® Tomash
-
Robur
all : ještě jsem upravil jednu fotku – je tam okoun bez mýho xychtu – takže to vypadá mnohem líp
- Středa 31. května 2006 v 10:18® Robur
-
# Rybář chytí zlatou rybku. # „Když mě pustíš, splním Ti jedno přání“, žadoní rybka. # Rybář odpoví : „Chtěl bych čůrat šampaňský“. # Na to rybka, ať jde spokojeně domů, že se tak stane. Nedůvěřivý rybář se # cestou zastaví a ..skutečně, čůrá šampus. Utíká domů a už z dálky křičí: # „Stará, dělej, připrav dvě sklenky!“ # Pak se ale zamyslí a huláká : „Stačí jedna, Ty budeš pít z flašky!“
- Středa 31. května 2006 v 9:57® Sander
-
Bosanac > psal jsem to již dolejc – jiná voda, jiný mrav. Kdybys chytal na Otavě, která není zrovna lehkou vodou, pochopil bys, že muška a velký tloušť zde dohromady nejde.
Labe je kapitola sama pro sebe. S výskytem velkých tloušťů se s Otavou holt srovnávat nemůže. Proto to chce jiné metody lovu, efektivnější
- Středa 31. května 2006 v 9:51® Bosanac
-
Sander> S musakem se dostanes na 50+ nebo 60+ drive nez s vlackou . Byl jsem v pondeli na dve hodky na Labi s musakem , bohuzel ten den tlousti jen do 40 cm . Tento rok mam nejvetsiho 56 cm , a sezona zacina .
- Středa 31. května 2006 v 9:41® Sander
-
Bosanac > máš pravdu, že budu překvapen množstvým nachytaných ryb. Na mušku občas chytám také, ale nebudu skrývat to, že co se týče tlouště, jde mi o ryby 60+, které bych muškařením cíleně nelovil ani omylem
- Středa 31. května 2006 v 9:28® Bosanac
-
Sander> Zkus musku , budes prekvapen poctem nachytanych ryb .
- Středa 31. května 2006 v 9:20® BoBo-Falknow
-
Tý woe, tak to je fičák
)) Ale evidentně žádnej problém, OK čus
- Středa 31. května 2006 v 9:19® Sander
-
Bosanac > to je jasné, ale není to ještě všechno. Stačí projít kousek Otavy s přívlačí a poté s plavačkou a viděl bys ten rozdíl.
- Středa 31. května 2006 v 9:16® Bosanac
-
Sander> Zakladni podminka je aby tam ty velky ryby byli .
- Středa 31. května 2006 v 9:06® Sander
-
Do háje, zase překlep, kua…
- Středa 31. května 2006 v 9:05® Sander
-
Tomash > no vidíš, to bych třeba nokdy neřekl. Vláčím dost, ale tlouště přes 45 jsem takto ještě nechytil. Holt jiná voda, jiný mrav.
- Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
-
Nějak se mi ožralo „B“
- Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
-
dopy – doby
- Středa 31. května 2006 v 8:57® Tomash
-
Bass and all : Prostě nechci, abychom se dočkali dopy, kdy bude na chytej.cz dalších 5 podobnejch a vznikne novej jazyk „chytejáčtina“ – vždyť je to pro ostudu. Sander : Přívlač, vláčet, vláčet, vláčet…
- Středa 31. května 2006 v 8:51® Sander
-
Tomash > nó, to bude hořší, jsem Strakoňák. Šlo mi spíše o to, zda neexistují nějaké specifické metody, jak přelstít nějaké 60+ tlouště. Na tom Labi to je myslím více než reálné.
- Středa 31. května 2006 v 8:50® Milky
-
Bass> :o) Tos napsal hezké srovnání. Bulhar!
- Středa 31. května 2006 v 8:48® Bass
-
Nóóó pánové, tak tohle je raketa
) Milky:
)) ladamaj: člověče, ty tvoje příspěvky mi připimínaji dopis kterej dostal kdysi kamarád od bejvalýho spolužáka z Bulharska. Psal mu ho tenkrát v hospodě a měj asi 12 piv pod kůží......... je to fakt hodně podobný
- Středa 31. května 2006 v 8:44® Tomash
-
Sander : To byla spíš recese. Raf určitě moc dobře ví, jak na ně. Já se specializuju jak na tlouště, tak jeseny – prostě na jelce. Suprácká je na ně letní přívlač. Odkud jsi? Můžem vyrazit společně…
- Středa 31. května 2006 v 8:41® Sander
-
Tomash > jak jsi psal Rafovi, že ho naučíš chytat jelce, tím myslíš jelce tlouště či jeseny?? Páč úlovky tlouště na Labi mě moc zajímají a rád bych se od Tebe také něco přiučil
- Středa 31. května 2006 v 8:36® Tomash
-
pif : Thanks
- Středa 31. května 2006 v 8:22® pif
-
tomash:ještě sem nestihl ti pochválit okouna.moc krásná ryba.-:)))
- Středa 31. května 2006 v 8:22® Milky
-
hehehe, za vyhrožování je sazba až do tří let! :o)
- Středa 31. května 2006 v 7:45® Tomash
-
ladamaj> oprava Jdi se vycpat, mĚ opravdu nase.e jen inteligent a přihlášení neznamená vědomosti. Česky umÍš dobře, ale ostatnÍ stojí za velké h… jdI se „nesat“ (- neumím rozšifrovat
), nafotIt třeba 10× s tÍm okounem. Takže 2 věty = 5 hrubých gramatických chyb + 3 chybějící interpunkce. Pokud jsi dělal na nějakou školu přijímačky a udělal – musela to být první, nebo druhá třída ZŠ, nebo totální náhoda. Jinak si to vysvětlit neumím. BTW : Nikdy jsem nenapsal, že přihlášení znamená vědomosti. Pokud ano, tak tvých 623 přístupů je málo!
- Středa 31. května 2006 v 7:32® ladamaj
-
Tomash>jdi se vycpat mne opravdu nase.. jen inteligent a přihlášení neznamená vědomosti cesky umys dobre ale ostatny stojí za velké h.....jdy se nesat nafotyt treba 10× stym okonem.