Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.466 příspěvků, z toho 128466 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 31. května 2006 ve 13:01® doktor

Ďakujeme za info, gratulujeme a nech sa darí ďalej!

Středa 31. května 2006 ve 12:58@ ???

Ahoj, mám zprávy od HaDa. Včera chytil 8 ks sumíků okolo 1 m a dnes vyvábil 162 a 226 cm. Všechny Vás zdraví.

Středa 31. května 2006 ve 12:41® Tomash
Tomash

breca : Dík :-D Milky : OK, ty jsi můj první žák. Budeš sedět v první lavici? :-)) )

Středa 31. května 2006 ve 12:39® Milky
Milky

Tomash> stanovuju tě doučovatelem češtiny na webu. Nechám dodělat další rubriku. Bude kapraření, přívlač, muška a čeština :o)

Středa 31. května 2006 ve 12:31® breca

Tomash – uprav xicht a můžeš tam být i s rybou… Mně to nevadí!!! ):o))

Středa 31. května 2006 v 11:34® Tomash
Tomash

Robur :-) all : ještě jsem upravil jednu fotku – je tam okoun bez mýho xychtu – takže to vypadá mnohem líp :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7825.jpg
Středa 31. května 2006 v 10:18® Robur
Robur

# Rybář chytí zlatou rybku. # „Když mě pustíš, splním Ti jedno přání“, žadoní rybka. # Rybář odpoví : „Chtěl bych čůrat šampaňský“. # Na to rybka, ať jde spokojeně domů, že se tak stane. Nedůvěřivý rybář se # cestou zastaví a ..skutečně, čůrá šampus. Utíká domů a už z dálky křičí: # „Stará, dělej, připrav dvě sklenky!“ # Pak se ale zamyslí a huláká : „Stačí jedna, Ty budeš pít z flašky!“

Středa 31. května 2006 v 9:57® Sander
Sander

Bosanac > psal jsem to již dolejc – jiná voda, jiný mrav. Kdybys chytal na Otavě, která není zrovna lehkou vodou, pochopil bys, že muška a velký tloušť zde dohromady nejde. :-)) Labe je kapitola sama pro sebe. S výskytem velkých tloušťů se s Otavou holt srovnávat nemůže. Proto to chce jiné metody lovu, efektivnější :-)

Středa 31. května 2006 v 9:51® Bosanac

Sander> S musakem se dostanes na 50+ nebo 60+ drive nez s vlackou . Byl jsem v pondeli na dve hodky na Labi s musakem , bohuzel ten den tlousti jen do 40 cm . Tento rok mam nejvetsiho 56 cm , a sezona zacina .

Středa 31. května 2006 v 9:41® Sander
Sander

Bosanac > máš pravdu, že budu překvapen množstvým nachytaných ryb. Na mušku občas chytám také, ale nebudu skrývat to, že co se týče tlouště, jde mi o ryby 60+, které bych muškařením cíleně nelovil ani omylem :-)

Středa 31. května 2006 v 9:28® Bosanac

Sander> Zkus musku , budes prekvapen poctem nachytanych ryb .

Středa 31. května 2006 v 9:20® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Tý woe, tak to je fičák :-)) )) Ale evidentně žádnej problém, OK čus

Středa 31. května 2006 v 9:19® Sander
Sander

Bosanac > to je jasné, ale není to ještě všechno. Stačí projít kousek Otavy s přívlačí a poté s plavačkou a viděl bys ten rozdíl.

Středa 31. května 2006 v 9:16® Bosanac

Sander> Zakladni podminka je aby tam ty velky ryby byli .

Středa 31. května 2006 v 9:06® Sander
Sander

Do háje, zase překlep, kua… :-)

Středa 31. května 2006 v 9:05® Sander
Sander

Tomash > no vidíš, to bych třeba nokdy neřekl. Vláčím dost, ale tlouště přes 45 jsem takto ještě nechytil. Holt jiná voda, jiný mrav.

Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
Tomash

Nějak se mi ožralo „B“ :-D

Středa 31. května 2006 v 8:58® Tomash
Tomash

dopy – doby

Středa 31. května 2006 v 8:57® Tomash
Tomash

Bass and all : Prostě nechci, abychom se dočkali dopy, kdy bude na chytej.cz dalších 5 podobnejch a vznikne novej jazyk „chytejáčtina“ – vždyť je to pro ostudu. Sander : Přívlač, vláčet, vláčet, vláčet…

Středa 31. května 2006 v 8:51® Sander
Sander

Tomash > nó, to bude hořší, jsem Strakoňák. Šlo mi spíše o to, zda neexistují nějaké specifické metody, jak přelstít nějaké 60+ tlouště. Na tom Labi to je myslím více než reálné.

Středa 31. května 2006 v 8:50® Milky
Milky

Bass> :o) Tos napsal hezké srovnání. Bulhar!

Středa 31. května 2006 v 8:48® Bass
Bass

Nóóó pánové, tak tohle je raketa :-)) ) Milky: :-)) )) ladamaj: člověče, ty tvoje příspěvky mi připimínaji dopis kterej dostal kdysi kamarád od bejvalýho spolužáka z Bulharska. Psal mu ho tenkrát v hospodě a měj asi 12 piv pod kůží......... je to fakt hodně podobný :-))

Středa 31. května 2006 v 8:44® Tomash
Tomash

Sander : To byla spíš recese. Raf určitě moc dobře ví, jak na ně. Já se specializuju jak na tlouště, tak jeseny – prostě na jelce. Suprácká je na ně letní přívlač. Odkud jsi? Můžem vyrazit společně…

Středa 31. května 2006 v 8:41® Sander
Sander

Tomash > jak jsi psal Rafovi, že ho naučíš chytat jelce, tím myslíš jelce tlouště či jeseny?? Páč úlovky tlouště na Labi mě moc zajímají a rád bych se od Tebe také něco přiučil :-))

Středa 31. května 2006 v 8:36® Tomash
Tomash

pif : Thanks

Středa 31. května 2006 v 8:22® pif
pif

tomash:ještě sem nestihl ti pochválit okouna.moc krásná ryba.-:)))

Středa 31. května 2006 v 8:22® Milky
Milky

hehehe, za vyhrožování je sazba až do tří let! :o)

Středa 31. května 2006 v 7:45® Tomash
Tomash

ladamaj> oprava Jdi se vycpat, mĚ opravdu nase.e jen inteligent a přihlášení neznamená vědomosti. Česky umÍš dobře, ale ostatnÍ stojí za velké h… jdI se „nesat“ (- neumím rozšifrovat :-D ), nafotIt třeba 10× s tÍm okounem. Takže 2 věty = 5 hrubých gramatických chyb + 3 chybějící interpunkce. Pokud jsi dělal na nějakou školu přijímačky a udělal – musela to být první, nebo druhá třída ZŠ, nebo totální náhoda. Jinak si to vysvětlit neumím. BTW : Nikdy jsem nenapsal, že přihlášení znamená vědomosti. Pokud ano, tak tvých 623 přístupů je málo! :-D

Středa 31. května 2006 v 7:32® ladamaj
ladamaj

Tomash>jdi se vycpat mne opravdu nase.. jen inteligent a přihlášení neznamená vědomosti cesky umys dobre ale ostatny stojí za velké h.....jdy se nesat nafotyt treba 10× stym okonem.

Středa 31. května 2006 v 5:35® Tomash
Tomash

regulus> Není lín jako lín. Taky jsem zatím chytal jen ty měkký :-) ladamaj> Seš prostě ztracanej. Tímhle posledním příspěvkem jsi se projevil naplno. Kdo je mně rovný? Tady jsi na rybářském vortálu. Jsou tu rybáři, víš? Být tvůj syn, tak by mi asi bylo jedno, kdo a jak tady píše. Koneckonců, jak píšu já sám :-D Každopádně se ve svých 19ti letech necítím jako cucák a mám pro strach uděláno. Ve svém profilu mám svou adresu(pro případnou inzultaci :-D ) a můžeš se hned i podívat, že jsem na chytej.cz poměrně často. Proto se mě trochu dotýká úroveň tvých „vět“. Vím, že to dost lidí otravuje – včetně mě. Svými výhružkami straš svého synátora. Mě to akorát tak rozesměje. Být 30 let ze školy není žádný hrdinství a ani umění. Dejme tomu, že za 25 let na tom budu stejně a věř, že si ohlídám, abych nepsal „spůsobem“, „byt jako žito“(jak ten byt vypadá? 3+1? :-D ), „školi“ – opět TOP výběr z posledního příspěvku. Je tu spousta rybářů, kteří jsou na tom stejně a za své příspěvky se nemusí stydět. Ok čus – bez varování – skutečně? :-)