Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 30. května 2006 v 9:49® Tomash
-
Tak dneska žádný zázrak. Jednak jsem zmoknul jako slepice a pak na mnou nakrmené místo najeli kapříci. Chytil jsem 3 (do 40ti cm) plus 2 mi spadli. Bobo – Já ti dám sádky!
- Úterý 30. května 2006 v 9:20® toulovec
-
chose, padis, nordboy: kluci zlatý nečertěte se, známe Vás a psal jsem to i Padisovi do osobky, o nic nejde, jen plky nás ostatních. Vzpomeňte si jak jsem tady tak před rokem a půl proprcával Jirise a podívejte se jaký krásný pstroužky nám sem servíruje dnes. Nejde o to jestli někdo umí fotit nebo ne, jedna dvě blbý fotky osobně zkousnu. Občas se stane že jediná fotka kterou sem nutně potřebuju dát stojí za prd, ale vkládat sem z dvoudenního lovu tisíce rozmazaných fotek podměrečných ryb já osobně považuju za zbytečný zveřejňovat. Ale myslím že další fotky od Vás už budou mít jinou vypovídající hodnotu. :o)))
- Úterý 30. května 2006 v 8:52® BoBo-Falknow
-
Jenom by mne zajímalo, jak to, že jsem nikdy předtím o sádkách s matečníma okounama neslyšel
- Úterý 30. května 2006 v 7:36® Mike
-
Tomash> Je toto možné??? Gratuluji… Nice Fish.:)
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:56® BoBo-Falknow
-
Chose: Tak to jsi špatně pochopil, o tom to nebylo
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:50® Chose
-
já myslím že to bude lepší řešení než tady po sobě plivat a házet na sebe špínu..
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:46® BoBo-Falknow
-
Chose>
Jako s Padisem, na srazu to probereme
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:45® Chose
-
BoBo-Falknow> ok,já si to vezmu k srdci pro příště
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:38® kulin
-
Tomash>pěkná ryba,gratuluju.
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:18® BoBo-Falknow
-
CHose: Nikdo Ti střevli nebere, ale bylo by dobrý alespoň namočit pracku, než vezmu rybu do ruky.
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:00® joba
-
Tomash> vokoun peknej ale ty me sereš
- Pondělí 29. května 2006 ve 21:20® Tomash
-
kkarlos, Kazan – Díky
- Pondělí 29. května 2006 ve 20:54® kkarlos
-
Chose> diskuzi sleuji jiz od zacatku a foto jsem videl hnedka, hned jsem chtel napsat, ale nechtelo se mi, presto pisi… Ta priorda a reka je kraaaaaaasna, co ja bych za ni dal mit je kousek od baraku… to bach tam asi bydlel… Rybky pjekny… a s tema fotkama bych to tak blede nevidel… :/ asi ze jen to mnozstvi bylo trosku prehnane… ale ja osobne jsem se na ty fotky rad podival… ale z hlediska tech lidi co maj pomalej net jak psal CeP to bylo asi trosku blby no… :/ a tu kvalitu fotek… no to je celkem jedno… hlavne ze nejake jsou a je tam videt to potrebny…
Tomash> woe, to je neco fakt pjeknej… proste uz by mi zajimalo kdy uz konecne prestanes s tema trofejnima rybama a zacnes chytat takovy ''srace'' jak mi aby taky neco zbylo na nas obycejny rybare…:))) a taky aby jsme se ti konecne mohli smat ze si chytil za sezonu jen jednoho okouona 40cm… fakt povedena fotomontaz…
:D:D gratulace…
- Pondělí 29. května 2006 v 18:45® Kazan
-
Tomash> pěkná ryba, pěkný obrázky, gratulace.
- Pondělí 29. května 2006 v 18:45® Chose
-
No a po pátečním zjištění o stavu lipanů a lipánků které nás oba překvapilo jsem v sobotu zvolil mušák,Láďa tu možnost neměl,takže tím bych to zakončil a poděkoval za věcné příspěvky „ochránců“ přírody. Viděl někdo z vás naživo střevli? já ne a tak jsme ji chtěli zvěčnit i pro vás tady.je to i důkaz stále se zlepšující kvality vody v Labi v podkrkonoší.
- Pondělí 29. května 2006 v 18:42® Cidas
-
No tak to je super .o))
- Pondělí 29. května 2006 v 18:40profil byl smazán
-
Nejsem si jistý, jestli mám právo do téhle diskuse zasahovat, ale kvalitu fotek kritizivat („zprcávat“) snad ani není důvod…každý asi nebudeme profesionál a Padis určitě nechtěl nikoho otrávit, spíš potěšit všechny, co měli větší štěstí a mohli fotit větší úlovky a eventuelně ukázat, že to umí líp.
- Pondělí 29. května 2006 v 18:39® Chose
-
Dále,kdby ste věděli po jakých útrapách a sebezapřeních sme se dostali k vodě tak byste pochopili nadšení,s jakým jsme vyfotili i ty malé čudly…a množství fotek? chtěli jsme ukázat jak krásná voda a rybky jsou pod horami.kdo nepochopili škoda…
- Pondělí 29. května 2006 v 18:37® Chose
-
Myslím že ty štiky co spadly díky zamáčknutým protihrotům nadělají asi tak 100krát větší škodu než 10vteřinové vyfocení rybky.
- Pondělí 29. května 2006 v 18:35® Chose
-
no tak já se k tomu vyjádřím bo sem to defakto spískal.takže protihroty byly u 00 zamačkané,90% rybek se odháčkovalo ve vodě,nebo spadly při zdolávání…a zbytek putoval v pořádku zpět do rodného živlu.
- Pondělí 29. května 2006 v 18:26® dudu
-
Tomash – pěkný ryby a konečně i slušný fotky, gratuluji a závidím.
- Pondělí 29. května 2006 v 18:21® Tomash
-
Dík všem, zítra jdu zase!
- Pondělí 29. května 2006 v 17:26® Mirek
-
Padis: To ti věřím. Já myslím, že zrovna ty nejsi ten , koho bychom tu měli takhle deklasovat.
- Pondělí 29. května 2006 v 16:36® Padis
-
BoBo-Falknow>to víš že přivezu a rád
- Pondělí 29. května 2006 v 15:28® BoBo-Falknow
-
Padis: Na sraz přivez pořádnou kořalu a probereme to
- Pondělí 29. května 2006 v 15:27® BoBo-Falknow
-
Padis: Klid, neblbni, nikdo Tě nechce fyzicky likvidovat, většinou Tě známe a víme, že jsi normální
SKORO
Tomash: Gratulace, super fisch. Jinak k fotkám, na každé je ryba, ještě k tomu pěkná, všechny jsou poměrně ostré (v tom jsi lepší než padis), ale přesto se nemohu obránit dojmu, že na mne o5 chceš skákat z konzervy s kočičím žrádlem
)
- Pondělí 29. května 2006 ve 14:59® Padis
-
CeP>to vím.
- Pondělí 29. května 2006 ve 14:57® CeP
-
Padis> ale klid.. kazdej obcas slapne vedle. chybama se clovek uci a jinak to nebude.
)
- Pondělí 29. května 2006 ve 14:55® Padis
-
takže pánové všem se omlouvám.Je mě teď všeho trochu divně.No snad to přežiji.
- Pondělí 29. května 2006 ve 14:47® skwor
-
Tomash: Krásnej gratuluju!!!! Ten je hezčí než ty podzimní!!