Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 29. května 2006 ve 14:30® Shrek
-
Tomash: okoun krásnej,jen co je pravda,jen mě mrzí,že tu všichni nadávaj Padisovi kvůli tolika fotkám a ty hnedflákneš šest fotek s jednou rybou.To ti nevyšlo.....
- Pondělí 29. května 2006 ve 14:28® Tomik
-
Tomash: Co ty těm rybam slibuješ?? Jinak pekna ryba, gratulace.....Tiše závidím takové vody…:)
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:55® breca
-
Tomash – super okoun, jistě radostný zážitek!!! Gratuluju!
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:40® Sander
-
Tomash > ach jo, to zas bude voda brečet…
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:40® Prutos
-
Tomash: Hmm… Opravdu vysoká laťka. Gratuluju!
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:37® Tomash
-
Zítra půjdu asi znovu…
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:37® Tomash
-
Díky klucííí
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:35® Cidas
-
CeP: Aha, no máte pravdu, nějak mě to nenapdalo, UPC mám asi už moc dlouho…
Bobo- Falknow: Mě šlo ale pouze o tenhle příspěvek, tak jaké pak vytrhávání z kontextu… Chování Padise k rybám jsem nekomentoval…
- Pondělí 29. května 2006 ve 13:14® CeP
-
Padis, Cidas> a pro vsechny ostatni; vic jak tri fotky na jednu vychazku, ci vseobecne na jeden zapis je opravdu prilis. prave proto byla tato moznost 3 fotek pri vyvoji „new“ chytej.cz zapracovana a predpokladalo se ze to tzv „trkne“. mnozily se zadosti pro navyseni poctu fotek na jeden zapis a to take bylo umozneno, pricemz tremi obrazky uz lze vyjadrit i celodenni lov. vicedenni lov prece muzete rozdelit do jednotlivych dnu pokud to ovsem neni zbytecne.. mnohdy si troufam tvrdit ze ano.
Cidas> souhlasim ze cim vice fotek tim lepe, ale mej je na svem HDD a jen ty nejhezci vkladej do diskuzi. budel tech hezkych hodne, tak od toho uz je fotogalerie. neber to ve zlem, takze proc to vsechno?
- serverovy prostor neni neomezeny
- ne kazdy je pripojen rychlou linkou kabelem z UPC jako ty. treba ja jsem ted v praci pripojenej prez mobil pomalym GPRS a to si nedovedespredstavit jak se nekdy nacitani stranky pri takovem objemu fotek vlece. uprimne ti reknu ze to je ocistec! v diskuzi to musim nechat nacist, do fotogalerie se kouknu jen kdyz budu chtit.. pochopil? pokud mam vysledovano tak prez gprs nejsem pripojenej sam. nekteri jsou jeste pripojeni analogovym modem coz je podobne.
to jsou hlavni dva duvody. jiste by se nasly jeste dalsi ne nepodstatne jako napr. netiketa atd…
BoBo-Falknow> trochu jsi mne predbehl, ja to smolim s prestavkama od rana..
)
Tomash> to same jako nahore. ja ti tu rybu uprimne zavidim, je krasna, ale ja jednu rybu stacily dve fotky. vzdyt je mas skoro uplne stejne. setri nas prosim s tema fotkama..
) ulovku ti samosebou preju vic a vetsi.. a to nemyslim upriimne..
))))
- Pondělí 29. května 2006 ve 12:55® toulovec
-
Tomash> mluví ze mně závist, fakt ti závidím vody na kterých chytáš a čas který pro rybolov máš !!!
gratuluju, krásná ryba
- Pondělí 29. května 2006 ve 12:54® toulovec
-
Padis> musím tě taky hochu maličko proprcat, aby sis nemyslel že máš pravdu. 1– fotit maličký rybky na to tady není nikdo zvědavej a hodně chlapů už jsem tady za to zprcal, naposledy myslím Jakuba (to jen abys viděl že proprcnu i kamarády) 2– suchý ruce, lipan na trojáku kterej je větší jak celá jeho hlava to snad nemyslíš vážně????? 3– potočáček na pařezu – umělecká hodnota nula, lovecká trofej nula, kdybys takhle vyfotil 45 cm potočáka a pak ho killnul, neřeknu ani popel. 4– když už musíš exhibovat se stovkama svých podměrečných úlovků, alespoň se nauč fotit, ale z 20 fotek 5 ostrých je trošku málo. 6– píšeš že k rybkám se chováš dost šetrně, věř že se tak opravdu nechováš, je mi z toho smutno.
- Pondělí 29. května 2006 v 11:41® aspius
-
Tomash> Nááádhera, gratulujem.Tento příspěvek sem 29.5.2006 v 11:46 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Pondělí 29. května 2006 v 11:35® regulus
-
TOMASH – sis nasadil okouní laťku hodně vysoko, ještě není ani půlka sezóny. To je skoro na změnu nicka na TOMBASS. -:)))))
- Pondělí 29. května 2006 v 11:19® fila
-
Tomash-krásnej okoun, gratuluju a trochu závidím.
- Pondělí 29. května 2006 v 10:16® Fugas
-
Cidas: ten wobler vypadá na Deep runner od Rapaly. Něco podobnýho jsem loni nechal na Orlíku, možná ho na sedmičku přinesla velká voda. Jde dost hluboko, na přehradu bude dobrej! Abych se přiznal, taky jsem ho předtim našel v prařezu, takže to tolik nemrzelo..
- Pondělí 29. května 2006 v 9:22® BoBo-Falknow
-
Cidas: Jasně, věta vytržená v kontextu takhle vyzní. Ale tohle opravdu nebylo to, o co šlo v první řadě. Jinak ohledně množství fotek s Tebou nesouhlasím, HaD dobře věděl, proč do „Z Lovu“ dává možnost vložení tří fotografií, a ne třeba deseti. Od toho je tu totiž fotogalerie. Tam má Padis 9 fotek, nemyslíš, že by to mělo být spíše obráceně?
- Pondělí 29. května 2006 v 8:46® Cidas
-
Bobo-Falknow: „Padis: Nehledě na to, že 24 fotek z jednoho lovu – to už je úchylárna. Neber to ve zlém, já chápu, že se chceš maximálně podělit s ostatními, ale čeho je moc…“ Reauguju na tohle a říkám: čím víc fotek, tím lépe :o))
- Pondělí 29. května 2006 v 6:52® BoBo-Falknow
-
Cidas: Čti pořádně, o to množství až tak nešlo.
- Neděle 28. května 2006 ve 23:43® Cidas
-
Padis: Já se na fotky ryb v jakémkoliv množství vždycky rád podívám, moc jsem těch ryb letos ještě neviděl… Nechápu že to někomu vadí, ono to ježdění kolečkem myši je vyčerpávající…
- Neděle 28. května 2006 ve 22:59® Padis
-
takže sem se poučil a jdu spát
- Neděle 28. května 2006 ve 22:33® Padis
-
pupak>Tak pánové sorry.Jinak ty protihroty jsou zamáčklé
- Neděle 28. května 2006 ve 22:27® Tomash
-
BTW : Zítra razím na místo, kde jsem loni chytil ty pěkný okouny – jdu na ně s rousnicemi a feederem – těším se
Padis : Klidně sem ty fotky dál dávej – jsou pěkný. Co by člověk u kompu chtěl víc?
- Neděle 28. května 2006 ve 22:26® pupak
-
Malo kdy neco napisu, ale ted mi to taky neda. Padis docela obdivuju jak chytate na rotackach osazenych „JEDNOHACKY“ a urcite mely zamackle protihroty co???? Kdyz uz chytate male ryby na trojhaky tak to nefotte at priste muzete tvrdit jaci ste velci sportovci a mladasove vam to budou zrat.
- Neděle 28. května 2006 ve 22:25® Tomash
-
Alivio : šmejde!
- Neděle 28. května 2006 ve 22:16® BoBo-Falknow
-
Padis: No, ocas pstruha je mokrej, kontrast je dostatečný. A navíc jsem si prolezl i sotatní fotky (které jsem před tím moc neprohlížel z důvodu jejich kvantity) a musím říct, že fotka střevle (celoročně hájena) a lipana (momentálně hájen) v suchý ruce, jenom dokresluje chování k rybám. Sorry, ale to se mi fakt nelíbí.
Alivio: No tak to tam máme nával
- Neděle 28. května 2006 ve 22:11® Shrek
-
BoBo-Falknow> z lednice nevyskočí,tam už je Tomash........ .-D
- Neděle 28. května 2006 ve 22:10® Padis
-
BoBo-Falknow>je fakt že jsem ho mohl fotit jinak.Suchej ovšem nebyl bylo po děšti.A TO ŽE VYSKOČIME Z LEDNICE SE BÁT NEMUSÍŠ.
- Neděle 28. května 2006 ve 22:06® BoBo-Falknow
-
Padis: A co ten potočák na suchým pařezu? Není to zbytečné? A fotky i když jsou ze tří dnů, tak sedm fotek na jeden lov? Už abych měl strach otevřít lednici, jestli na mne nevyskočí Padis, nebo Chose.
Alivio: Sorry, ale nemíš pravdu, píše se tam „bez zbytečné manipulace“ a focení rozhodně zbytečná manipulace je. Obzvlášť ten potočák na pařezu mne dožral.
- Neděle 28. května 2006 ve 22:02® Padis
-
strejda>s tou choulostivostí lososovitých ryb souhlasím.
- Neděle 28. května 2006 ve 22:00® Shrek
-
strejda> sakra nebuď takovej pruďas,vždyť ti nikdo nic nedělá…