Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 28. května 2006 ve 22:00® Shrek
-
Při vylovování ryb je osoba provádějící lov povinna zacházet s rybou šetrně. Ryby, které jsou vraceny zpět do vody, je potřeba uvolnit z háčku !!!bez zbytečné manipulace!!!, pokud možno ve vodě. Pokud vězí háček hluboko v jícnu ryby, je nutno háček odstřihnout (odříznout). Za hrubé porušení tohoto ustanovení bude považováno vytahování ulovené ryby po břehu nebo její nešetrné vracení zpět do vody.
Pokud je pro Padise fotka 10 cm rybky nezbytnost,je to jeho věc.Nechte toho kluci,každej se chceme pochlubit,jsme přeci „jenom“ rybáři.
- Neděle 28. května 2006 ve 21:58® strejda
-
Alivio-Ne k obrazu svému ale k obrazu lososovitých ryb a jejich abnormální choulostivosti tečka.
- Neděle 28. května 2006 ve 21:57® Padis
-
BoBo-Falknow>jo jinak to byl lov ze 3 dní
- Neděle 28. května 2006 ve 21:57® Padis
-
BoBo-Falknow>jo to vím ale než rybku odháčkuješ tak ta sekunda nebo 2 navíc co jí máš v ruce a vyfotíš není snad nic zlého.Než když se ti omlátí v bahně a kamení
- Neděle 28. května 2006 ve 21:55® BoBo-Falknow
-
Padis: Nehledě na to, že 24 fotek z jednoho lovu – to už je úchylárna. Neber to ve zlém, já chápu, že se chceš maximálně podělit s ostatními, ale čeho je moc…
- Neděle 28. května 2006 ve 21:53® BoBo-Falknow
-
Padis: Sorry, ale strejda má stoprocentní pravdu.
- Neděle 28. května 2006 ve 21:51® Padis
-
strejda>možná máš pravdu s tím focením.Ale osobně se chovám k rybkám dost šetrně.Oproti některým rybářum které jsem viděl..........
- Neděle 28. května 2006 ve 21:51® Shrek
-
strejda> já to slyšel,ale ne s tim slovíčkem ihned.Že by sis to tam domyslel ku obrazu svému?
- Neděle 28. května 2006 ve 21:50® strejda
-
Padis-Nic si nepochopil.
- Neděle 28. května 2006 ve 21:49® Padis
-
strejda>neboj ryby byli všechny v pořádku puštěny zpět
- Neděle 28. května 2006 ve 21:43® strejda
-
PADIS-Už si někdy zaslechl větu: Že ryby které nedosahují zákonem stanovenou míru musí být ihned puštěny zpět a šetrně?Až ti za to tvoje nesmyslné focení čudliček 15cm někde na břehu seberou papíry nebo ti někdo vypláchne ústa pěstí tak budeš kňučet.Prosímtě zamysli se nad tím.Ostatním se omlouvám že to tahám sem ale nemám na Padise jiné spojení děkuji Ivan.
- Neděle 28. května 2006 ve 20:39® Sander
-
CeP > tak jak bylo v Čejeticích – nebo na Orlíku či na Bagru??
))
- Neděle 28. května 2006 ve 20:20® Cidas
-
No bez lopatky asi 8cm, s lopatkou 11,5 cm… Přidávám ještě jednu možná o trochu lepší fotku…
- Neděle 28. května 2006 v 19:56® skwor
-
Cidas: Jak je ten wobler velkej?
- Neděle 28. května 2006 v 19:51® Cidas
-
No je to trochu tmavá fotka… nevíte někdo co je to za výrobek?
- Neděle 28. května 2006 v 19:41® Cidas
-
He tak jsem dnes byl asi podvacáté na Vltavě 7 a podařil se mi můj zatím nejlepší nerybí úlovek. :o)) Akorát nevim co s tim budu dělat, je to nějaké velké…
- Neděle 28. května 2006 v 17:36® Petas
-
kelt> Tak odpuštěno, jen jestli mi to znovu zaplaví chalupu, tak mi pomůžeš čistit vid??
)))))
- Neděle 28. května 2006 v 16:42® kelt
-
CeP> Přátelé, všem se velice omlouvám…Je to opravdu moje chyba…Zdržel jsem se půl hodiny v obchodě a moje drahá si začala nahlas číst v druidské knize zakázaných kouzel…Až když mi kroupy před obchodem rozmlátili přední sklo tak mi došlo že není něco v pořádku..
) Ve snaze odkloni vše na Rakousko jsem se špatně zorientoval v atlasu a poslal jsem to na čechy…
( Až pak jsem zjistil, že je to altas hub…BTW Cepíno za to rameno a ty klíče taky sorry – zrovna když četla kouzlo nešikovnosti prohlížela si fotky z HDU srazu v Brně a strašně jí učaroval tvůj mdlý výraz těsně po půlnoci takže ho poslala nechcačky na tebe…
))
- Neděle 28. května 2006 ve 12:55® CeP
-
pif> podle toho co pises se o nej opravdu zacinam bat
- Neděle 28. května 2006 ve 12:51® pif
-
bohužel,na kelta už nemám žádné vliv.von to hovado se dal na spisovatelskou dráhu.jen pár titulů zveřejním"Umění keltské makrofyziky,Mé rozhovory s Merlinem,Strategie boje s mloky…".takže vidíte,že se uplně vymknul kontrole.a k jeho zeměpisným znalostem se nebudu vyjadřovat,jeho kniha dokonale zmapoval americké město Vladivostok,je nadčasová-:))))
- Neděle 28. května 2006 ve 12:33® CeP
-
co ja sem se keltoj navykladal aby si zopaknul geografii. ze von zase pro tom carovani popletl souradnice. se pak nemame cemu divit. nacelniku snazne prosim.. dohledni na nej trochu at si doplni mezery ve vzdelani.. joo??
- Neděle 28. května 2006 ve 12:27® skwor
-
HaD: Tak hodně štěstí!
- Neděle 28. května 2006 ve 12:27® zedus
-
pif> Já čakal, že v tom bude zapletené i kelt a jeho drahá. Hned jak sem viděl ve zprávách o zemětřesení v indonézii.
- Neděle 28. května 2006 ve 12:24® regulus
-
U vás nějak víc chčije, že se včera začala kalit Svitava?
- Neděle 28. května 2006 ve 12:22® pif
-
regulus> nikdo není dokonalé-:))za tu chybu sem se sám potrestal,sežral sem na oběd osm knedlíků s vepřovím…
- Neděle 28. května 2006 ve 12:21® regulus
-
Nazdar HDU, vy ste to teda vymňókli
- Neděle 28. května 2006 ve 12:20® pif
-
zedus> v tom má prsty kelt.přijela mu jeho drahá a vyrazil do přírody-:)))a meze musí výt suchý,né?-:)))
- Neděle 28. května 2006 ve 12:19® pif
-
Petas> omlouvám se.sem tam se při čarování stane chyba.nechcu jmenovat,ale jeden člen HDU byl na dovolené v Thajsku a chtěl vítr na surfování.začal čarovat a zaměnil kouzelnou formuli a tsunami bylo na světě!!!ani kdyby mě lámali v kole,něřeknu to na tebe,Cepino-:)))
- Neděle 28. května 2006 ve 12:18® zedus
-
pif> a ještě jim řekni keré čaroděj to nasměroval na čechy.
U nás je celkem fajn, pod mrakem a občas kápne, ale nic strašnýho.
- Neděle 28. května 2006 ve 12:00® Petas
-
pif> Tak pěkně dik teď jsem se vrátil z chalupy e revír 423 030 mi zaplavuje terasu. fakt super letos už po 4.