Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 22. května 2006 ve 22:47® CeP
CeP

Prutos> Z lovu. koukni tam. sem se naramne pobavil.. :-))

Pondělí 22. května 2006 ve 22:41® Prutos
Prutos

CeP> A kde vydíš Jobu s brejlema? Že tys něco požil?! :-)) )

Pondělí 22. května 2006 ve 22:28® CeP
CeP

joba> muhehe.. s tima obr brejlema vypadas jako masarka.. mysleno moucha.. ta ma taky ohromny ocicka.. ;-) ))

Pondělí 22. května 2006 ve 21:54® Sander
Sander

CeP > nevadí… dík že sis na mě vzpoměl :-)

Pondělí 22. května 2006 ve 21:49® CeP
CeP

Sander> mame trochu terminove posuny. na rybacku pojedem asi az ve stredu.

Pondělí 22. května 2006 ve 21:40® Sander
Sander

CeP > jo jo, pravda… Ale to Blatensko to vždycky odsere za nás :-)) Nějak se ty mraky trhaj, 2× slabě zahřmělo a asi konec..ale vypadalo to zle

Pondělí 22. května 2006 ve 21:36® CeP
CeP

Sander> koukam.. koukam.. nezda se mi to nijak zvlastni. ale mam okna na J a Z a prijde mi smerem jako nad Blatnou ze to vypada hur. je to tak?

Pondělí 22. května 2006 ve 21:15® Sander
Sander

CeP > tak takový mraky jsem už dlouho neviděllljukni z okna, jestli to stihneš do deště :-)

Pondělí 22. května 2006 v 19:42® kkarlos
kkarlos

juknete na: www.vardens.wz.cz – treba vas to oslovi… ;-)

Pondělí 22. května 2006 v 19:14® Cudla
Cudla
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7691.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7692.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7693.jpg
Pondělí 22. května 2006 v 19:07® Cudla
Cudla
foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7688.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7689.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7690.jpg
Pondělí 22. května 2006 v 19:05® Cudla
Cudla
foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7685.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7686.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7687.jpg
Pondělí 22. května 2006 v 19:02® Cudla
Cudla

Příprava na Zlatou udici na Bandě,děcka trénovali,docela to šlo,mně „brali“ kačáci,ani moc nekejchali tak možná nebyl důvod k panice.Krásný odpoledne nebyl to zabitej den,všichni byli spokojený.Pár fotek to dosvětčí.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7682.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7683.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7684.jpg
Pondělí 22. května 2006 ve 13:50® kubas
kubas

fila:se divím,že mu neprasklo břicho,jak byl nažranejTento příspěvek sem 22.5.2006 ve 14:23 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP

Pondělí 22. května 2006 ve 12:28® regulus
regulus

CeP> já nenapsal, že s tím přišli Fini, jen už poměrně dlouho, tento způsob hry používají (proto jsem napsal Finskej antihokej). Máš pravdu, že před těmi mnoha lety, to Švédi taky zkoušeli, ale pak od toho upustili (jenže tehdy se hrál úplně jinej hokej než dnes), aby se ktomu zase v zdokonalené formě vrátili. Prostě je to způsob hry, na kterou to moc neumíme, blbě se nám proti tomu hraje a to nemluvím jen o tomto MS.

Jinak je pravda, že Hadamczik, je takovej nemastnej, neslanej, ale je nutno říct, že to asi tak úplně blbě nedělal a vůbec, nehodlám komentovat něco, čemu pořádně nerozumím a nemůžu to relevantně posoudit, to ať řeší jiní.

Pondělí 22. května 2006 v 10:16® Prichy
Prichy

Tomash> tezko rici, rikam nejak mi unikl, navic tam mel dle me nekolik kiksu

Pondělí 22. května 2006 v 10:13® Tomash
Tomash

Příchy : michálek se mi líbil na jednu stranu, že nahazoval a střílel, na druhou stranu se nechal dost často a hloupě vylučovat – dvakrát v útočné třetině soupeře, což je podle mě největší pakárna!

Pondělí 22. května 2006 v 9:39® Prichy
Prichy

pokud jde jeste o ten hokej, tak prave proto, ze my ani tak neslo o vysledek (stejne MS neni tak zajimave v roce kdy je olympiada), ale o herni projev…za to podle me „muze“ hadamczik, radsi bych videl utocnejsi hokej. Navic mi docela vadilo, ze rozhodci taky „pritvrdili“:-/ hokej ubira na tvrdosti a pridava na obrane. Ale to samozrejme neni problem jednoho statu. Hra slovaku se mi moc libi, i kdyz musim uznat, ze proti defenzivnimu typu hokeje zatim nema sanci. Jinak samozrejme se mi moc libili Irgl, Plekanec, Tenkrat, Bulis.....s pochva­lou Michalka si nejsem tak jiste..nejak unikl memu oku …

Pondělí 22. května 2006 v 8:00® nurse02
nurse02

Alivio> Ted jsem mazal dalsi 3 spamy.

Pondělí 22. května 2006 v 7:07® Shrek
Shrek

Tak serveru chytej.cz si už také všimli spamoví šmejdi…

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7670.jpg
Pondělí 22. května 2006 v 6:19® CeP
CeP

regulus> souhlasim. zarizli jsme neporazenou kanadu i rozjete a taky neporazene rusy. nemame se za co stydet. na to jakou hracskou obmenou tym prosel chlapi zabojovali a ukazali svou silu. hadamczikovo vedeni je diskutabilni, ale nemam ho rad tak to radeji nebudu dal rozebirat. ale s tim ze zabetonovany modry pasmo prisli fini nemuzu souhlasit. vzpomenme na dobu pred nejakymi 15 lety kdy prave svedove prisli se stylem dusledne obrany stredniho pasma a uz tenkrat vsichni mluvili o tom jak tezke je proti tomu se prosadit. tusim ze kvuli tomu menili nejak i pravidla ale uplne jistej si tim nejsem.

Pondělí 22. května 2006 v 0:38® regulus
regulus

Dobře, neměl jsem pravdu, ale co bulíte. Jsme druzí, fikli jsme Rusy, Kanadu i Finy s mančaftem, kde bylo víc jak polovina hráčů, co na takový úrovni (myslím MS) nikdy nehráli a to je podle mě, obrovskej úspěch. Sice mě trochu mrzí, že jsme dostali takovou nakládačku, ale dva góly byly s hodně velikým štěstím. Švédi prostě dokázali zkřížit finskej antihokej (neberte to doslova, já tak říkám způsobu hry, když se „zabetonuje“ střední pásmo) se svým a dovedli to k dokonalosti, vznikla taktika která slaví úspěchy, ale nebojte, nějaká mast se na to najde. Já su spokojenej, hráli dobře a nemají se za co stydět. Nikdo nemůže říct, že by to dneska odflákli, prostě hokejovej pánbíček fandil na druhý straně, tak to dneska tak úplně nešlo. Kanaďani dostali ještě o gól víc než my a ti se fakt složili, o našich se to říct nedá.

Pondělí 22. května 2006 v 0:13® Prichy
Prichy

rarach: to nahazovani na prkna se nam stalo osudnym uz na olympiade…pokud se nemylim :-D . Ale je to fuk, je to pryc, Hadamczik vi urcite o hokeji vic nez my vsichni dohromady, kazdopadne mozna mohl neco zkusit…nezkusil. Ale je to celkem fuk, ja chtel videt hlavne hokej, bohuzel jsem mel smulu.

Pondělí 22. května 2006 v 0:03® Prichy
Prichy

rarach> jj, jasny. ja myslel krizne prihravky pres utocnou tretinu, uz je to trochu s kriskem po funuse, jiste mas pravdu, kolmice na utocnou modrou by byla lepsi…nesmelo by tam stat pet svedu. Vsechno by bylo lepsi nez krouzeni v rozich. Stejne nedali gola :-/

Neděle 21. května 2006 ve 23:38® ladamaj
ladamaj

Cudla>tovíš už šprtá jedem čus.

Neděle 21. května 2006 ve 22:53® Cudla
Cudla

čau Ládíku pátek-sobota je ta Zlatá udice ukaž se s synátorem

Neděle 21. května 2006 ve 22:50® ladamaj
ladamaj

Alivio>návštěva 95% 15–18.6.půjde to kluka omluvím na pátek čus.

Neděle 21. května 2006 ve 22:45® Padis
Padis

to by mě taky zajímalo jak dopadl tým Chytej.cz na 1.závodech v přívlači.HaD nás bude určitě informovat.

Neděle 21. května 2006 ve 22:45® Shrek
Shrek

ladamaj> jj,já tý mojí říkám že je to šakal kříženej s hyenou,takže ta Tvoje taky nebude daleko od této skutečnosti… :-D

Neděle 21. května 2006 ve 22:40® ladamaj
ladamaj

Alivio>souhlas přespím i v autě když to nepujde.Čubinka slušná co.-)))