Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 21. května 2006 ve 22:38® Shrek
Shrek

rarach> :-D

Neděle 21. května 2006 ve 22:38® ladamaj
ladamaj

Tomash>nekrytyzuj sám nejseš dokonalej.-))))

Neděle 21. května 2006 ve 22:38® Shrek
Shrek

ladamaj> bivak by neměl být problém,spousta lidí bivakuje,otázkou je kam s tim bivakem půjdeš,protože tam kam chodíme my,tam se bivak nevejde na 100%.Jedině změnit lokalitu na Jesenici.Ale to se vyřeší.

Neděle 21. května 2006 ve 22:37® Shrek
Shrek

Tomash> jéje,neňy to snat jedno?Každej se ňegdy může splíct,né?

Neděle 21. května 2006 ve 22:34® Tomash
Tomash

HaD , jiris : Pánové, neděle večer, jak jste dopadli??? ladamaj : BYvak zakázán, ale bIvak možná povolen :-D

Neděle 21. května 2006 ve 22:26® rarach

Přichy: Křižné přihrávky naopak vždy hru komplikují a zvláště těm co je produkují, už v přípravce jsme dostávali po palici za křížnou přihrávku v obraný třetině o vyplácení brakařskou holí ve sprše později ani nemluvím, kurňa to bylo jelito na 14 dní. Kdyš chceš hru zjednodušit musíš naopak hrát přímočařě, přejet červenou a hodit to na prkna za kasu a dojíždět, dojíždět… Ne ne čéče ty to za Lojzu neber.

Neděle 21. května 2006 ve 22:25® ladamaj
ladamaj

Alivio>něco pro tebe naše čubinka.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7668.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7669.jpg
Neděle 21. května 2006 ve 22:19® ladamaj
ladamaj

Alivio>přijedu už ve čtvrtek odpoledne napíšu vezmu sebou synátora neva.Povolej byvak?

Neděle 21. května 2006 ve 22:17® Shrek
Shrek

ladamaj> Fajn,koncem červa s Tebou budem počítat.Ok?Čus A­livio

Neděle 21. května 2006 ve 22:15® ladamaj
ladamaj

Alivio>zdravím dacane už jsem ti psal nepřišla odpověď(nebo neumis cist co-)))).Koncem června na víkend napíšu na mejl čus.

Neděle 21. května 2006 ve 22:10® Shrek
Shrek

ladamaj> čau Láďo,tak kdy přijedeš na Jesenici?Už se na tebe s BoBem těšíme.Jdou celkem kapříci viz foto z lovu.

Neděle 21. května 2006 ve 22:09® ladamaj
ladamaj

kaprLT>napiš kontakt nejde odeslat pošta čus.

Neděle 21. května 2006 ve 22:04® Padis
Padis

CeP díky

Neděle 21. května 2006 ve 22:03® CeP
CeP

Padis> vyrizeno. ;-)

Neděle 21. května 2006 ve 22:02® Shrek
Shrek

kaprLT> já masař nejsem a věřím,že mi to i někteří lidé potvrdí.Jen nevím,proč řešíš,že si někdo nechal rybu,kterou si nechat může.Mě se taky nelíbí když někdo killne štiku 130 cm ale co mám dělat?Ať si tu vypreparovanou hlavu užije.Já si ukládám fotky do kompu a jsem spokojenej.Je to tim,že ryby prostě nejim.Ale garantuju ti,že kdybych byl rybožrout,tak sežeru každou šupinu,kterou mi RŘ povolí… :-D

Neděle 21. května 2006 ve 21:19® Prichy
Prichy

ty voe, my snad ani nedame gola

Neděle 21. května 2006 ve 21:04® Prichy
Prichy

chlapi neodsuzujte kapraLT, jen se mozna spatne vyjadril

Neděle 21. května 2006 ve 21:03® Prichy
Prichy

kaprLT> no poslouchej, pred nejdriv tvrdis, ze dodrzuje RR a ted ne. Takze pokud dodrzuje RR nech ho byt, normalne si zaplatil a jede dle zakonu, nebo snad nechces (pokud jsi RS) zneuzivat sveho postaveni pro sve vlasni cile ci zajmy :-) Pokud nedodrzuje RR tak mu seber povolenku bez ohledu na to, jestli bere kapra metr, nebo 36 cm

Neděle 21. května 2006 ve 21:02® kkarlos
kkarlos

kaprLT> hh, tak mu reknete at vas pozve na salat a pak budete vsici spokojeni ne…? :-D :D:D ty z ty ryby budes mit aspon chvili plnou pusu a on ze to na nej neprasknete… :-D :D:D

Neděle 21. května 2006 ve 20:58® Prichy
Prichy

Svedi uz nam dali 4 goly, nejradsi bych je vykazal :-D

Neděle 21. května 2006 ve 20:57® VL.K.

Promiňté pánové,že jsem mezi Vás vstoupil, už to nikdy neudělám. Myslel jsem,že v dnešní době a na tomto foru které mi kámoš tak vychvaloval,že tu jsou jen samí dobří rybáři, kteří nejsou masaři,najdu pochopení pro svůj „hněv“.Je mi opravdu líto těchto trofejních ryb, protože ubývají rapidním tempem a za chvíli už žádné nebudou. Nejsem žádný spasitel,stvořitel apod. Jen je mi fakt líto trofejních ryb. Jen ještě malá pozn. ten masař ho chytl na zakázaném úseku kde se nesmí bohužel chytat. Je to kus krásné vody kam chodí díky našim nedokonalým zákonům jen pytláci a občas pár místních,kteří využijí toho, že je dnes např. hokej a všichni čumí na hokej.

Neděle 21. května 2006 ve 20:43® Tomash
Tomash

Hokej je v pr.eli, ale fandil jsem jim. kaprLT : Prober se! Minulý rok jsem dokonce byl u toho, když chlapík killnul kapra 102cm – shodou okolností to bylo taky na Labi u Lovosic. Člověka to může rozhodit, naštvat, ale masaj důchodce je masaj odjakživa a určitě ho nepředěláš. Akorát ho naštveš – i když nevím, co chceš dělat, jak ho chceš vychovat. Sám jsi napsal, že dodržuje RŘ, tak nevím, jak po něm chceš jít. Hodně zdaru, ale abys nebyl spíš na škodu než k užitku :-/

Neděle 21. května 2006 ve 20:42® Prichy
Prichy

Alivio> co hadi???

Neděle 21. května 2006 ve 20:40® Prichy
Prichy

no a tvari se jako bass na svejch fotkach :-D :-D

Neděle 21. května 2006 ve 20:39® Prichy
Prichy

:-D asi tak nejak…ty nechces videt hokej? tohle je mrtvola

Neděle 21. května 2006 ve 20:36® Shrek
Shrek

Hadamczik> Příchy chce vidět hokej,tak koukejte riskovat – i kdyby to mělo být 10:0 !!! :-D

Neděle 21. května 2006 ve 20:36® Prichy
Prichy

Tak a co ted, ten si muze vzit ten TimeOut :-D .....Je cas riskovat! Ja chci videt hokej i kdyby meli prohrat 10:0!!!!

Neděle 21. května 2006 ve 20:35® Shrek
Shrek

Prichy> a je tam další..... :-)

Neděle 21. května 2006 ve 20:33® Prichy
Prichy

Alivio> no jeho taktika uz je znama, dat o jeden gol vic nez souper a pak branit celou tretinu :-D Proc druhym golu si nedal TimeOut? 3 goly proti svedum…no jestli se jim to povede bude to zazrak. Jinak mam k nemu velike vyhrady, ale nelamu hul, tak jeste par let a treba mu to pujde :-D

Neděle 21. května 2006 ve 20:29® Shrek
Shrek

Prichy> tak to vem za Hadamczika,jak je vidno,rozumíš tomu :-D