Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 16. května 2006 ve 20:59® Tomash
Tomash

HaD : Ďáble! :-)

Úterý 16. května 2006 ve 20:55® Rici
Rici

mirmen: chudák medvěd!

Úterý 16. května 2006 ve 20:50® skwor
skwor

all: V sobotu jsou ve Velkých Přílepech kousek za Kladnem ryb. závody. Od 6–7 hod. je prezentace, od 7–12hod se loví.....

Úterý 16. května 2006 ve 20:32® HaD
HaD

nurse02> pošli mi do oosobky jaký chceš nastavit

Úterý 16. května 2006 ve 20:25® nurse02
nurse02

HaD> Davide mohl by si mi prosim sdelit opet eslo abychn si mohl nastavit e mail. Diky

Úterý 16. května 2006 ve 20:02® Tomash
Tomash

Raf : Zapni ICQ

Úterý 16. května 2006 v 17:41® Jakub
Jakub

Práce smrdí , cítím to!!!

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7610.gif
Úterý 16. května 2006 v 17:34® Kazan

Také se připojuji se svým přáním všeho nej dnešnímu oslavenci

Úterý 16. května 2006 v 17:21® Tomash
Tomash

Hlavně ať je tu pořád dost pohodovejch a fajn lidí. Chytej.cz přeju hlavně to a samozřejmě i mega úspěch v lize :-)

Úterý 16. května 2006 v 17:15® kkarlos
kkarlos

Pridavam se tez k prani… :-)

Úterý 16. května 2006 v 17:05® skwor
skwor

Taky přeji chytej. cz vše nej k narozeninám.

Úterý 16. května 2006 v 16:25® Shrek
Shrek

Přeji serveru Chytej.cz vše nejlepší k narozeninám,hodně příjemných lidí a co nejvíc krásných fotek.Takže do dalších let PETRŮV ZDAR!!!

Úterý 16. května 2006 v 15:34® Hora
Hora

CeP,von to nacpal všude,smázni to prosím Tě v ostravských fórech,díky

Úterý 16. května 2006 v 15:22® Hora
Hora

CeP prosím Tě smázni nepovedený příspěvek od Zcutera ve fóru -Sraz chytejákú na severu …Dík

Úterý 16. května 2006 ve 14:48® red
red

Thomas : dik ;o)

Úterý 16. května 2006 ve 13:39® CeP
CeP

Zcuter> smaznul jsem ti prispevek „Z lovu“. byla to jen fotka bez povidani a nepovedla se uploadovat. zkus to jeste jednou a pozor at my spravny format a neni moc velika. idealni by bylo kdybys ji rovnou upravil do rozmeru 540×405 (XnView, Irfanview, Photoshop a pod…) ;-)

Úterý 16. května 2006 ve 13:38® Sander
Sander

CeP > tak byl jsi v těch Čejeticích dokrmit to „futro“? …že jsem neviděl záznam v rubrice Z lovu :-)) Jen počkej až budou třešně, to mě tam budeš mít narvanýho každej večer :-))

Úterý 16. května 2006 v 10:56® profo
profo

Cidas : neke, zas tak starej nejsi…:-)) )

Úterý 16. května 2006 v 10:32® Cidas

:o)) # Já mohu souložit kdy se mi jenom zachce. Třeba poslední tři roky se mi vůbec nechtělo…

Úterý 16. května 2006 v 10:27® Jakub
Jakub

Láska na první pohled? Zní to sice romanticky, ale to se pouze # setkají dva nadržení a ne moc vybíraví lidé… # # Sexuální soulad po čtyřicítce? To bolí hlava ne jen ji, ale i mě… # # Moji manželku jsem si vzal proto, že protiklady se přitahují. Ona # byla těhotná a já ne… # # Mnoho žen si stěžuje na nemožnost podívat se muži přímo do očí. # Je to však důsledek faktu, že ženské oči nejsou umístněny na hrudi… # # Včera mě potkalo štěstí! Přišlo se se mnou rozloučit… # # Na Valentýna jsem zažil nezapomenutelný erotický večer! Ona byla v  # průsvitných kalhotkách, hoře bez, na nádherné široké posteli… A  # já jsem byl v teplákách a bačkorech… s dalekohledem v domě naproti… # # Žena se často zamiluje do svého ctitele jen proto, že obdivuje # jeho vytříbený vkus… # # Ja nejsem pedofil! Ja jsem pouze nedočkavý… # # Skutečná deprese je stav, kdy se už i při skupinovém sexu stále # cítíš poněkud osamělý… # # I tak mi je milování vzácnější než Vánoce… vždyť Vánoce tu jsou # každou chvílí… # # Žena mě už delší dobu podvádí a velmi mě to trápí… stále mi # totiž nerostou parohy! Bože, co když mám málo vápníku…?! # # Kdyby lidé nebyli tak závistiví, zlí a lakomí, tak by jedna # ženská stačila pro celou vesnici… # # Každý muž potřebuje k životu tři ženy: matku, manželku a aspoň # jednu, která ho považuje za muže… (Gabriel Laub) # # Vždy, když mě posere holub, děkuji Bohu, že nedal křídla i krávě… # # Léty muž získává jednu téměř mysteriózní schopnost -dokáže # ukojit svůj sexuální hlad obyčejným jídlem… # # Jestliže prochází láska opravdu žaludkem, tak kde teda potom # končí…? # # Potřeboval bych snížit svou potenci! Sexu mám stále plnou hlavu, # ale chtěl bych to posunout níže… # # Je to velmi nespravedlivé, že jídlo zůstává několik sekund v  # ústech, několik hodin v žaludku a několik měsíců na bokách… # (Dior) # # Na stará kolena se začínám podobat dveřím -když jsem namazaný, # tak si nevrznu… # # K čertu, i s tímhle středním věkem! Důchod mi nedají, protože # jsem příliš mladý a ženy mi nedají, protože jsem příliš starý… # # Když ti bude v živote smutno a nic se ti nebude dařit, vzpomeň si # na to, že jsi byl kdysi tou nejrychlejší a vítěznou spermií… # # Přechod na letní čas mi fakt způsobuje problémy… Před tím se mi # ráno postavil doma, teď až v autobuse… # # Peníze přicházejí a odcházejí… a odcházejí… a odcházejí… a  # odcházejí… # # Vždy, když jsem vstoupil do tajemných dveří s nápisem „Ženy“, # našel jsem tam jenom WC… # # Kdysi, když mě manželka pohladila po vlasech, postavil se mi # pták. Dneska, když mi pohladí ptáka, postaví se mi vlasy…

Úterý 16. května 2006 v 7:57® HaD
HaD

mirmen> to asi není příliš obvyklé, že :-)

Úterý 16. května 2006 v 6:09® Tomash
Tomash

red : Nice fish!

Úterý 16. května 2006 v 6:08® toulovec
toulovec

mirmen> ZABRUČ :o))))

Úterý 16. května 2006 ve 2:18® mirmen

malá zajímavost z Kanady – kříženec ledního medvěda a grizlyho ( prý to prokázal test DNA)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7606.jpg
Úterý 16. května 2006 v 1:21® mirmen

Cudla, chyť mi jednoho pašíka, moc a moc prosím :-)

Úterý 16. května 2006 v 0:30® Cudla
Cudla

foceno asi z 15–20kroků,mezi námi dost hluboká tůn a silnější proud,než by se dostale k nám tak jsme na stromě.Prdelka stejně cvakala.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7605.jpg
Pondělí 15. května 2006 ve 23:56® mirmen

HaD> máš majla

Pondělí 15. května 2006 ve 23:45® mirmen

HaD, doufám, že ne , ale… Prosím Tě, zkus se zeptat nějakého právníka, co si myslí .

Pondělí 15. května 2006 ve 23:34® HaD
HaD

mirmen> dostal…přemýšlím nad tím, zda je to tak horké…myslíš, že ano?

Pondělí 15. května 2006 ve 23:20® vanuz
vanuz

HaD> len ju priliš nekrm, lebo sa ti zlomi v zákrute ked sa bude v tom akvarku otačat