Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. května 2006 v 10:20® CeP
CeP

Sander> jojo. cetl jsem. zkontroluj nastaveni autologinu a zjistovani ve svem profilu

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7434.jpg
Středa 3. května 2006 v 10:18® Sander
Sander

CeP > a jukni také na tu soutěž s těmi obchody. Někdo sice poslal 2 obchody ze Strakonic, ale jedná se jen o Jugoše, takže – budeš rychlejší? :-))

Středa 3. května 2006 v 10:03® Sander
Sander

CeP > přišla ti ta osobka? Nevíš co s tím, aby mi to přihlášení zůstalo nafurt?

Středa 3. května 2006 v 9:55® pepino99
pepino99

Tomash> no jasnačka sem s ním :o))))

Středa 3. května 2006 v 9:37® HaD
HaD

toulovec> :-))

Bosanac> ok, tak dnes něco lepšího :-D

Středa 3. května 2006 v 8:31® toulovec
toulovec

Tomash> vůbec nemám zapotřebí ani chuť nějaký machry dělat :o))))

Středa 3. května 2006 v 7:34® Tomash
Tomash

toulovec : Na koho děláš machra?!!! :-D

Středa 3. května 2006 v 6:31® toulovec
toulovec

omluva Roburovi: sorry hochu milej, v rubrice z lovu jsem omylem tvůj příspěvek máznul a teprve po smáznutí jsem si všiml že je k tématu a že do rubriky opravdu patří, vrátil jsem jej tedy o5 z5 :o))))

Ale za uši ti dám stejně, jsi největší hříšník i když mnohdy vtipný, ona výtka nikdy neuškodí. :o)))

4all: do rubriky z lovu prosím nepište jakékoli komentáře a gratulace, to vše patří sem. Rubriku z lovu prosím nechte jen na pravdový lov. Díky

Středa 3. května 2006 v 5:26® Bosanac

HaD: A uz prosim te neprovokuj a nefot se s cudlami :-)) )

Středa 3. května 2006 ve 2:13profil byl smazán

regulus> Diky za druhou sanci. Poslu ti jeste zbytek fotek co mam na mailu (sberatel nejsem, nulova systematicnost). Pokud bys mel neco z let 60–80. tak dej vedet. Ja jdu jeste premyslet :-) , na spanek casu dost, vstavam v 4:30.

Středa 3. května 2006 ve 2:05® regulus
regulus

MrCement> BINGO

Vlevo je CAFE ALTBRUNN (Kavárna Staré Brno) v současné době smyčka autobusů a trojejbusů na Mendlově náměstí, zbouraná nevím kdy. Budova uprostřed je bývalá dívčí škola, něco jako učiliště pro holky, moje máti tam za Reichu chodila, musela se učit švadlenou, vybombardovali ji koncem II. světové války, přesně nevím kdy, musel bych se zeptat, dnes je tam trávník a vpravo je notoricky známá budova restaurace brněnskéhopivo varu Starobrno včetně zahrádky. Ta šalina nebyla fligna, než začaly šaliny do Pisárek jezdit po tehdy unikátním mostu do oblouku u BVV (postaven 1961)jezdily po Hlinkách okolo pivecu, jak dnes jezdí autobusy a před rokem i trolejbusy. Šalina tudy jezdila i na Pekařskou a to si osobně pamatuju (ale to jsem ještě po pískovišti tahal gumovýho kačera -:) )

Je to plichta, jdu spat.

Středa 3. května 2006 v 1:52profil byl smazán

regulus> no myslel jsem, ze zustal ten modry nahore. Kdyby zustal, ten zluty – tak je topivo varska hospoda na mendlaku. Ale nedal bych za to do ohne ani ruku nepritele :-((

Středa 3. května 2006 v 1:40® regulus
regulus

MrCement> zima, zima

Středa 3. května 2006 v 1:38profil byl smazán

regulus> prijde mi to podobne rohovemu domu u Luzanek (roh Kpt. Jarose a Lužánecké). No budu jeste dumat :-)

Středa 3. května 2006 v 1:05® regulus
regulus

MrCement> ale dám ti příležitost z toho udělat plichtu. Na obrázku je jedna notoricky známá budova. Ostatní dvě během času zařvaly, jedna za druhé světové války, spojeneckými nálety a druhá nevím kdy, v každém případě si je ani já ani ty nemůžeme pamatovat. Ještě malá nápověda, místo obou budov nic nestojí. Kde to je??? Obrázek je z roku 1902. A ještě jedna nápověda, jak jsou ty kočáry tak tam jezdívala šalina.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7433.jpg
Středa 3. května 2006 v 1:05profil byl smazán

regulus> OK. Vyhral jsi jedno pivko stariku :-) spolehal jsem na jiz pocinajici stareckou /jak to napsat slusne / zapomnetlivost. Jako bonus pridavam mydlo.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7432.jpg
Středa 3. května 2006 v 0:50® regulus
regulus

MrCement> neuč orla lítat

Mimochodem nugátovou já měl rád a kávovou ještě raději.

Je to zastávka Mostecká v Husovicích, most staré Tišnovky, dnes už tam není, nevím kdy ho strhli, nepamatuju si to přesně (typuju okolo roku 1975 s tolerancí 5 let), už je to moc let, ale v každým případě jsi v tý době tahal po pískovišti gumovýho kačera nebo jsi ještě nebyl na světě. Mimochodem vyhrál jsem škopek. Umístění viz mapa.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7431.jpg
Středa 3. května 2006 v 0:28® Prichy
Prichy

HaD: jinak velky veliteli :-D , jak to je s srazem chytej na leto?? Ptam se radsi bredbezne hihi

Středa 3. května 2006 v 0:26® Prichy
Prichy

Vaclav: jj, 90-ka v karbosich zamrzi :-/, zase mas dve prehrady a nadhernou reku (lepsi snad neznam), jinak urcite znas reku kolem nebanic (ted si nevzpomenu jak se presne jmenuje to misto, kde jsem byl jednou ja) ani tam nic neni? Zkousels? Navic si nedelam iluzi o moznosti migrace ryb, ale jestli se neco dostane do sokolova, tak na nej by snad nemel sanci ani losos :-D , tak to neni reka, ale vodni tobogan :-D . Kdyz v trsnicich odravili reku, tak bracha vytahl nekolik mrtvolek 50–80 cisel, bylo to v Sokolove u splavu, tak pocitam, ze byly nekde mezi trsnicema a sokolovem. Ta „mockova“ havarie je asi 10–15 let.

Úterý 2. května 2006 ve 23:56profil byl smazán

regule, vis kde to je? Udajne rok 1963. Je to nocni hadanka zapivo :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7430.jpg
Úterý 2. května 2006 ve 23:54profil byl smazán

pamatujete ?

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7429.jpg
Úterý 2. května 2006 ve 23:53profil byl smazán

doporucuji :-)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img7428.jpg
Úterý 2. května 2006 ve 22:36® Rico
Rico

NO chlapi uz je to tua me moc velike… snad bude cas nekdy na cteni… mejte se tu fajn a lovu zdar…

Úterý 2. května 2006 ve 22:17® Rico
Rico

Tomash> njn vubec se mi nechce prdim na to :-D DDD Zitra si udelam studijni volno…

Úterý 2. května 2006 ve 22:13® Tomash
Tomash

Rico : Ahoj prde. Jdi se učit, taky jdu :-D

Úterý 2. května 2006 ve 22:11® Rico
Rico

Ahoj rybíčátka.....

Úterý 2. května 2006 ve 22:11® Damys
Damys

HaDe nádhera, s takovou se pomazlit tak se snad po…u. gratuluji.

Úterý 2. května 2006 ve 22:03® Tomash
Tomash

Had : Šikula, umíš to s nimi :-)

Úterý 2. května 2006 ve 21:03® ladamaj
ladamaj

Cudla>zdravím příteli na tom mím mám 30ks za odpoledne čus dedo.-))))

Úterý 2. května 2006 ve 21:01® HaD
HaD

ladamaj> 70cm