Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 2. května 2006 ve 20:44® skwor
-
MK: Zapomněl jsem napsat, že se chytá jen na délku prutu.
- Úterý 2. května 2006 ve 20:36® Cudla
-
Václavovi:nikomu to „neříkej“slušný parmy jsou v Boči,Perštejně a Kotvině nad bejvalým přívozem.Ve Stráži je to zajímavý jsem na ně nenarazil.
- Úterý 2. května 2006 ve 20:33® Čajda
-
HaD:nádhera-smekám
- Úterý 2. května 2006 ve 20:31® skwor
-
HaD: Gratulace, krásný ryby
- Úterý 2. května 2006 ve 20:31® ladamaj
-
HaD>supr kousek kolik mněla gratuluji.-)))
- Úterý 2. května 2006 ve 20:31® skwor
-
MK: Dlouhý prut (min. 4m) je navázán na plavanou, akorát dole je místo bročku olůvko (asi 5g) a splávek je vytažen cca půl metru pod špičkou prutu. Prut leží ve vidličkách, a splávek je na mírně prověšeném vlasci kousek nad vodou. Při záběru se splávek otřese a vystoupá výš…snad z toho něco pochopíš
- Úterý 2. května 2006 ve 20:29® Prutos
-
HaD> Nádherný ryby! Šikovnej klučina…
)
- Úterý 2. května 2006 ve 20:23® HaD
-
Vaclav: nerad Ti opět kazím den
- Úterý 2. května 2006 ve 20:18® Shrek
-
Václav: však jsem pod Varama pozoroval „rybáře“který do pytle rvali asi šestou parmu(pouze co jsem viděl,nevím kolik jich tam už bylo),že prej je to neužitečná ryba,tak co s ní.
Vše kolem 50 cm.I větší kousky se objevili.Zkoušel jsem je mezi Poříčím a Sokolovem a nic,takže nevim,jak je to zarybněno tady nahoře.
- Úterý 2. května 2006 v 19:50® becko
-
něco nového???
- Úterý 2. května 2006 v 19:33® Tomash
-
pepíno : Jestli chceš, tak mám celé komplet představení, není problém ti ho poslat
- Úterý 2. května 2006 v 19:26® MK
-
skwor> co znamená na houpačku??Tento příspěvek sem 2.5.2006 ve 20:00 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor CeP
- Úterý 2. května 2006 v 16:09® pepino99
-
koukněte na tohle je to k popukání :o))))) www.ivankukamarade.cz
- Úterý 2. května 2006 ve 13:41® CeP
-
regulus> jo. presne takovy. akurat nemaji tenhle pripitomnelej vyraz ale bez obalu a sakasticky se sklebi. sou to pjekny haajzli!
- Úterý 2. května 2006 ve 13:38® CeP
-
toulovec> to nee. vubec jsem nechlastal. jak si o mne muzes ty jeden mizero neco takovyho myslet. ja jsem jenom zodpovedne trenoval na tendle vikend abych na Musove nebyl za amatera.
))
- Úterý 2. května 2006 ve 13:36® HaD
-
regulus> cca 30–50 metrů
- Úterý 2. května 2006 ve 13:11® regulus
-
CeP> asi takovýdle???
- Úterý 2. května 2006 ve 12:09® toulovec
-
CeP> tys určitě chlastal. Jseš velkej chlap tak bys mohl vědět proč vlastně kutaj. Je to tím, že chlastem odumíraj mozkový buňky a ta bolest to je to, že ty živý buňky těm mrtvejm kopou hrobečky.
- Úterý 2. května 2006 v 11:25® CeP
-
tak jsem ty vcerejsi permoniky z hlavy uspesne vytopil. zvlaste po vecernim zavozu naprosto dokolnale a mel jsem z toho naramnou radost. ale jen do rana. ty parchanti si totiz jenom dosli pro posily a kutaj a kutaj…
(
- Úterý 2. května 2006 v 10:59® regulus
-
HaD> Jak je to široký? Svratka má průtok normál tak 20–30 nebo míň, pod 50 se to ještě nedostalo a včera bylo skoro 150, šířka tak 30–40m.
- Úterý 2. května 2006 v 10:44® HaD
-
regulus> vody je pořád dost, ale už to klesá…normálně jsem chodil až za průtoku okolo 40 kubíků a teď teče asi 60
- Úterý 2. května 2006 v 10:38® regulus
-
Ještě něco, k těm karbanátkům. To fakt zírám. U nás se říká „Když chceš někoho nasrat, tak mu dej parmu“, ryby nejím, tak to nemůžu posoudit, ale prej má spoustu mezisvalovejch křupek nebo kůstek či co a na jídlo to prej není nic moc. Jako kluci jsme je chytali jako na běžícím pásu, staří rybáři jen brblali, že chytli parmu místo kapra, ale nepamatuju si, že by ju někdo nehodil zpátky do vody. To se spíš vzal tloušť nebo velká červenka. Jó časy se mění.
- Úterý 2. května 2006 v 10:32® regulus
-
HaD> Jak tak koukám na ty fotky, parmy samozřejmě krásný, ale u vás moc nepršelo? Mě alespoň z těch fotek, ta Lužnice připadá relativně čistá, samozřejmě nedovedu posoudit jak moc to teče, ale když si to srovnám se Svratkou, tak ta se ještě ani nestačila dostat do normálu a „vyčistit“ a už je to zase jak melta a prakticky nechytatelný.
- Úterý 2. května 2006 v 10:18® Vaclav
-
HaD: Jo, jo… Parmičky. Je to převtělená krása, esence síly a dokonalého půvabu. Škoda, že jich dnes není tolik jako kdysi. I proto mě štve, že se najde někdo, kdo ji dokáže rozemlít do karbanátků. Jednu z posledních parem v revíru…
- Úterý 2. května 2006 v 10:09® ladamaj
-
HaD>gratuluji pěkné kousky i foto supr mnoho dalších ůlovků čus.Tento příspěvek sem 2.5.2006 v 10:25 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor toulovec
- Úterý 2. května 2006 v 9:27® HaD
-
Vaclav> tak to mě mrzí. Já jen pevně doufám, že ty naše taky někdo nevybije. Ono jich taky není tolik, jak by se mohlo zdát. Ale něco tu je
- Úterý 2. května 2006 v 9:23® Vaclav
-
HaD: Člověče, nechceš nám – na horní Ohři – nějaké parmy zabalit a poslat? My je tady máme někde u Varů, něco i u Sokolova, tady na Chebsku je to ale s parmami velmi slabé (téměř nulové). Já měl místečko, kdy jich bylo pět – chodil jsem na ně tři roky, chytal si je, fotil a pouštěl – ale časem je objevili masaři a místo vymlátili. Ještě jsem to ani nestačil oplakat a ty sem dáváš takové fotky…
- Úterý 2. května 2006 v 6:48® Tomash
-
HaD : Jsem říkal, že už máš vybráno
!
- Úterý 2. května 2006 v 6:36profil byl smazán
-
regulus: neni kopriva jako kopriva – on si asi pan slechtitel dal trosku vic do trumpety
- Úterý 2. května 2006 v 0:31® HaD
-
Tomash> mě se moc nedařilo…