Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.438 příspěvků, z toho 128438 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. dubna 2006 ve 21:36® jiris
-
Čus kelte, tady zedus. Máš pravdu hezky kóšó.dobře sem si u vás zařádil.
- Neděle 16. dubna 2006 ve 20:36profil byl smazán
-
duha 2
- Neděle 16. dubna 2006 ve 20:35profil byl smazán
-
Nazdar brnaci, nejak nevidim zadny zapisy, zadny fotky o megaulovcich
...... ja se tento tyden k vode nedostanu, rozpadla se mi manzelka. Prihazuji alespon jednu duhu co jsem stihl zachytit za jizdy mobilem.
- Neděle 16. dubna 2006 v 19:15® EDDY
-
AHQ.>jj pěkný..
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:17® kkarlos
-
kelt> hh, nedaval si sem tu fotku uz minulej rok?
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:15® CeP
-
kelt> je mne to jasny. urco tam byl i nacelnik a nesvepravny lubankove bo trpi rozdvojenou osobnosti
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:15® kkarlos
-
EDDY> hh, je tu registrovanej nejakej sniper 001… hh, to by nam mohl dat nejakej bonus…
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:14® CeP
-
kelt> muhaha… pro pravdu se clovek zlobi… checht
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:14® kelt
-
CeP> btw – ještě že sem tam nebyl sám a mám na to pár dobře podplacenejch svědků..
)
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:13® kelt
-
AHQ.> ani nemluv…byl jsem jak Alenka v říši divů.. CeP – HAJZLE !!!
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:13® kkarlos
-
CeP> ty take nic nikomu neprejes
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:12® EDDY
-
kelt> hmmm tak to se máš lipany už nechytám nechávám je at se v klidu vytřou…
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:11® CeP
-
kelt> krasna fotomontage
- Neděle 16. dubna 2006 v 18:05® kkarlos
-
kelt> ty woe, tak to musela bejt lahodicka…
- Neděle 16. dubna 2006 v 17:56® kelt
-
EDDY> naprosto squěle..U nás nepršelo a lipani hryzali jak o život…
)
- Neděle 16. dubna 2006 v 17:36® EDDY
-
Tak jakpak jste zahálili???? taky jste zmokli? já dokonce 2×…hh a pořádně
- Neděle 16. dubna 2006 v 17:31® skwor
-
Tomik: Tak to musel být tanec
…
- Neděle 16. dubna 2006 v 17:03® Tomik
-
Skwor: to ja ho „zdolaval“ na vlasec 0,12
a prut do deseti gramu.:)
- Neděle 16. dubna 2006 v 15:16® CeP
-
Tomash> jee. na libereckejch parkach ja sem vyrost.. ale uz sem ho nemel prez 25 roku v hube
- Neděle 16. dubna 2006 ve 14:11® Tomash
-
CeP : Místo kabanosu jsme pořídili nohu libereckýho
- Neděle 16. dubna 2006 ve 13:51® kulin
-
Sedí dva v hospodě. Telepat a hypnotizér. Jde o sázku: Telepat: „O co, že uhodnu všechno, co se stane do tří minut!“ Hypnotizér: „O fernet!“ T: „Vidíš tamhle tu přiopilou kočku? No v tom rohu… Jo – tu. Tak ta tady do tří minut udělá striptease!“ Po třech minutách už notně opilá dáma opravdu tančí nahá na stole odhazujíc v dál své spodní prádlo … Načež ji s omluvami hostům vyvádí personál. H: „Dobrý – tady máš ten fernet. Ale teď ti ukážu něco já. Jenom k tomu potřebuju víc klidu.“ T: „Dobrá – zaplatíme a jdem ven.“ Po chvíli – v přítmí na lavičce v parku na sídlišti. H: „Vidíš to třetí vokno z prava v pátým patře? To s tím balkonem! Tak odtud vyleze za tři minuty chlap a vyhodí televizi.“ T: „To se ti nepodaří. O flašku ferneta!“ H: „Tak jo – sleduj…“ Hypnotyzér upře zrak směrem k oknu a soustředí se až to skoro bzučí. Po třech minutách. T: „Nic – tak co se děje?“ H: „Ještě počkej, já víc zaberu…“ Po pěti minutách. T: „Nejde to co?“ H: „To není možný. Ještě vydrž!“ Po deseti minutách. T: „Pojď zpátky do hospody. Aspoň ses snažil.“ H: „NE! Dej mi ještě dvě minuty…“ Po čtvrt hodině vyběhne na balkon chlap a řve: „NO NEMÁM! NEMÁÁÁÁM! KURVA NEMÁM TELEVIZI!“
- Neděle 16. dubna 2006 ve 13:49® kulin
-
Sedí takhle dva chlapíci u piva a jeden říká: „Člověče, tak se rozvádím …“ „Neříkej, a jak to?“, na to ten druhej. „Jedno přeřeknutí a manželka se chce nechat rozvést…“ „Kvůli preřeknutí? To snad ne. To mi musíš vysvětlit.“ „Včera takhle ráno sedíme u snídaně, dal jsem si kafe a chystám se ženě říct: "Miláčku, prosím tě, byla bys tak hodná a podala mi cukr?' " "No, proč ne – a cos řekl?“ „Ty stará děvko, celej život jsi mi zkazila!“
- Neděle 16. dubna 2006 ve 13:45® CeP
-
kulin> joo, to se tu loni probiralo. byli to Tomash s Dwarfem ale meli tenkrat uz jen 15 kacek..
- Neděle 16. dubna 2006 ve 13:43® Tomash
-
kulin –
- Neděle 16. dubna 2006 ve 13:24® kulin
-
Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 150 Kč. Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej: To se ti povedlo, za co se teď půjdeme chlastat… Pepa na to: mám super nápad… uvidíš! půjdem do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce a ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby… domluveno uděláno. šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu „HO“ kouřit. hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je… bez placení… situace se opakuje… ve druhé hospodě, ve třetí hospodě… atd atd před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!! na to Pepa: a co mám říkat já? u páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!!
- Neděle 16. dubna 2006 v 11:39® skwor
-
Jedu na ryby, tak se tu mějte pěkně, a neperte se. Čau
- Neděle 16. dubna 2006 v 11:28® Shrek
-
kelt:Keltíku,snad by ses nerozčiloval?
Vždyť víš že to máš od doktora zakázaný.Tak klííd a nohy v teple.
- Neděle 16. dubna 2006 v 10:00® skwor
-
Tomik: Já takovýho jednou tahal (za hubu) na 30gr teleskopu a 0,16 vlasci..To bylo rodeo
- Neděle 16. dubna 2006 v 9:52® Tomik
-
Skwor: diky.....:) skoda jen že nebyl za hubu by potěšil dvojnásob..:)
- Neděle 16. dubna 2006 v 9:43® Tomash
-
Kurňa, závidím všem, kteří se dneska mohli vyblbnout na pstruhovce, kterou já nevlastním. Honem poreferujte, jak ste dopadli