Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. března 2006 v 16:08® Kazan
-
raduch: tady je mapka, těžko bych to asi vysvětloval
- Pátek 31. března 2006 v 16:06® ladamaj
-
Kecá má to na lodi.-)))))
- Pátek 31. března 2006 ve 14:22® skwor
-
raduch: musíš přeplavat
)))
- Pátek 31. března 2006 ve 14:11® raduch
-
Kazan: mám dotaz v sobotu jedu služebně do Ústí vlakem,jak se dostanu na Moskevskou k Braunstarovi. Díky za odpověď. Prosím,bez člunu
- Pátek 31. března 2006 v 11:27® Kazan
-
Protože je hnusopočasí a samá povodeň, přidávám pro odreagování, dnes pořízenou fotku našich bělských nutrií.
- Pátek 31. března 2006 v 11:18® Kazan
-
srami: koupil jsem je u nás v Ústí n. L. ve Všebořicích, zatím jsem se tam letos nedostal, ale jestli je ještě budou mít, tak dám vědět, do 14 dní bych se tam měl dostat.
- Pátek 31. března 2006 v 10:09® red
-
kedm as problem s dychanim kup si haslerky :o)))) nie taras bulbu
- Pátek 31. března 2006 v 10:08® ORIMP
-
red:už sa mi lepšie dýcha
)
- Pátek 31. března 2006 v 9:55® red
-
V leopoldovskej vaznici, v najvacsej cele, najobavanejsiemu muklovi medzi muklami priniesli tabak. Nalozil si ho na hlavu a pyta sa ostatnych v cele:
- Vyzeram ako fajka napchata Taras Bulbom?
- Nie! Nie! – odpovedali mu vsetci svorne. Najobavanejsi mukel medzi muklami
si tabak na hlave trochu ponapraval a zase sa pyta:
- Vyzeram ako fajka napchata Taras Bulbom?
- Ano! Ano! Uplne ako fajka napchata Taras Bulbom! – odpovedali mu vsetci
svorne, pochopiac aka ma byt spravna odpoved. Nato si najobavanejsi mukel medzi muklami rozopol razporok a zavelil:
- Tak! A teraz si kazdy dva razy potiahne…
- Pátek 31. března 2006 v 9:19® snek
-
Regulus>je tam ještě splav, nebo už ho vzala vodiška?
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:17® ladamaj
-
zyx>i ty jeden filuto?-)))))
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:15® xyz
-
ladamaj> Ja taky na nic jineho nez lednici nemyslel, vzdyt je rodu zenskeho
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:10® ladamaj
-
xyz>zdravím jen pokec ale ledničku mužu od lékaře pvoleno.
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:08® xyz
-
ladamaj> Ty plantazniku koukam ticha voda brehy mele , bab by se ti zachtelo a svadet to na uslechtile hobby.
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:08® srami
-
Kazan: kde si je koupil? Tohle by měly být ručně vyráběné polské Goraly jestli se nemýlím a mám je taky ale budu je testovat až letos loni sem to nestihl
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:07® regulus
-
MrCement> chceš video z Rajhradic??? Dnešní
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:03® ladamaj
-
Kecalka>chystám se na Hněvkovice koncem května pak sou v plánu eště víjezdy možná zatáhnu na soutok až se domluvíme oni to neznaj já jako doma.Pá princezno musym davat pozor na muzycka on by utopil chudaka lotr.-))))
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:57® Kecalka
-
ladamaj> no na rybacku s vami mozna zajdu a na tu chalupu take muzete zajit na kus reci ,jeste se domluvime az budu na chalupe ju?
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:57® ladamaj
-
Tomash>osobku mám uz vym co to je heč?
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:56profil byl smazán
-
Dnes jsem shledl bourici Svratku a tak me to udrzelo, ze jsem ji musel sledovat z „BVV-chytej hospody“ v Komine. Abych se nebal, musel jsem se umrtvit nekolika pivy. A nebyl jsem sam – polovinu osazenstva mistni hospody tvorili chytejaci (no tak panove s muskami ...... priznejte se kdo tam take byl
)
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:52® ladamaj
-
Kecalka>nezlob tobyl návrh spojíme s rybačkou a místo chálupy sezenem kurník nený drahy mám jeden před barákem na parkovišti co ty na to holka sakramenská takhle nás prepadnout necekane to se delá?
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:45® Kecalka
-
ladamaj> ta osobka je to kdyz ti pisi pisani a je vedle ta modra obalka tozn:osobni zprava
BigMike> hlavne ze jste de dohodli kluci ze me navstivite ,ale ze by me nekdo napsal ze mam pomalu stavet vodu na kafe to nikoho nenapadlo co?to jste vy chlapi,,,ha ha ha ,,
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:37® ladamaj
-
Tomash>prosím nezdávej co je osobka nevím sem tupec.-(((
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:35® ladamaj
-
BygMike>stím polenem máš pravdu strávil dětství líbí dodnes.Sodovkárna bývala za sámoškou na náměstí na proti škole mezi10–20m byla ulička smněr Borkovice je tam velká přestavba hodně poznávám.Soběslav znám dost dobře aby ne co 10km na Jitra a z Veselí taky10km bívalo teď nevím ale sejít se u kecalky neni myslím špatné co ty na to?
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:25® Tomash
-
ladamaj : Vzdávám se, jako bych nic nenapsal …
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:23® BoBo-Falknow
-
Becko: Znalosti na poskytování odborné pomoci sice nemáš, ale pobavils
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:23® ladamaj
-
Tomash>nevím očjde a co je osobka ryby jsme pouštěli do požární nádrže i dobře krmyli bilo mi 9l a o jaké přepsání jde nevím.
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:18® BigMike
-
ladamaj> Teď si mne dostal, pořád nevím, kde ta sodovkárna bejvala
Myslíš samošku na náměstí? a kterým směrem? Tak tos tedy jihočech jako poleno
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:17® Tomash
-
ladamaj : Do teď jsem mhouřil oči, ale Majkův nick máš předepsaný!
BigMike : Máš osobku draku
- Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:11® ladamaj
-
BygMike>sodovkárna bívala v uličce za sámoškou přes vodu doprava od Soběslavi bydlel jsem na Jitrech 2km od Mažic.Jinak za Jitonu jsem hrál hokej a ve Vestcích jsme jako kluci pytlačili na chovnejch (Toje ale vyzitka co).-((