Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:40® becko
-
ladamaj já to nepotřebuju rybu instinktivně cítím můj instinkt se nemílí.mám jednu dobrou věc, přemejšlím jako ryba. a vím kde asi bych tak byl
)) sonar už není rybařina
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:35® pif
-
for HDU.tak zítra v kolik?
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:35® ladamaj
-
becko>když jsem ho začal používat hrůza opačně sonda a seš hotovej ukazuje ale né to co potřebuješ dnes najdu i sumíka jak leží na dně člověk se pořát učí jináč pohoda mám to v češtině zatím ok.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:24® becko
-
ladamaj- ale pokud rozeznáš určité body na obrazovce, jinak máš pouze pípající krabičku obvodů
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:21® ladamaj
-
becko>stím sonarem nemáš pravdu je vhodný k prohlédnutí dna nebo k hledání různých lavic-dobrý pomocník ale drahý jináč ok.
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:12® becko
-
kecalka- už ti chybí jenom síť za loď a jsi kompletní, gratuluji spadla si do klubu kaprařů.sonar ten je stejnak na nic když sním neumíš.patentkovky jo? od jaké firmy,?pelety já jen rybý
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:10® Kecalka
-
becko> lodku,sonar na urceni dna,pipak a vse k tomu potrebne,patentkove pelety a posilovace a jine drobnosti ,to vis uz se tesim ale zatim to je blbe v cechach je snih a tak to zkusim na velikonoce snad uz bude fajn,a co ty? neco noveho na ty voploutvence
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:06® becko
-
kecalka- no řádil, oplzlosti nejviššího kalibru, sem se nějak vyhecnul a už to bylo.baby?už radši ne
)stim tu končím, odedneška žiju životem mnicha alespoň na síti. nebo mě vyhoděj. to bych nerad. koupilas si něco na kapry,?
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:03® Kecalka
-
becko> ahoj ja neco cetla dnes to si zase radil co?ha ha ha skoda ze to smazli treba bych se zasmala take ,co noveho?krom novejch bab,
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:00® ladamaj
-
Kecalka>já jsem byl domluvenej na schůzce nemám ani šupinu ale cajk už pomalu hoří jako já.Bylo pěkně tak mne vyvenčili hesky supr.-))))
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:59® becko
-
Pardon za včerejšek byl sem trošku nalitej
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:57® Kecalka
-
VYDRAIN ahoj jak se pripravujes na rybacku,jo mas napsano v osobce nejake pisani pa
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:55® Kecalka
-
ladamaj> AHOJ DRAKU TAK UZ SI VYRAZIL NA RYBAČKU JO?A JAK TO DOPADLO CHYTLI JSTE NECO?
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:51® ladamaj
-
Alivio>Zdravím vas miláčci jak jde život.Jináč jsem spatky pod tím autem s Cudlou jenom abyste věděli jak vypadá lazar.OK
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:49® Kecalka
-
Alivio> ahoj Alušo ,tak jak koukam tak uz si bol u vody .Take se mi postesklo manzeli ,koukala jsem na poco a konecne k vam prijde jaro,tady je to v plnem proudu jiz asi tyden ,a tricko na terasce je super tak se tes bude to u vas co by dup,tak pa zena
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:41® Shrek
-
Kecalka> ahoj ženo!No už se mi po Tobě stýskalo
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:40® Kecalka
-
ahoj vseci jak se vede? jdu šmirovat na kupu noveho vlasce a nejake ty drobnosti ,no mozna vice drobnosti dejte mi pak vedet jake to bolo v Brne.
- Čtvrtek 23. března 2006 v 19:47® Padis
-
To kolo se mě líbí
- Čtvrtek 23. března 2006 v 19:46® Padis
-
už ať rozmrzne
- Čtvrtek 23. března 2006 v 19:40® ladamaj
-
CUDLA – foto k 18.3.2006
- Čtvrtek 23. března 2006 v 19:35® ladamaj
-
Cudla> foto dodané k 18.3.2006
- Čtvrtek 23. března 2006 v 18:20® HaD
-
pepino99> ano, tam jisté reakce také byly
))
- Čtvrtek 23. března 2006 v 18:14® skwor
-
red,kulin: Skvělý
))))))))
- Čtvrtek 23. března 2006 v 18:08® Tomash
-
kulin : Ten o nymfě a čínským mučení je super red : Nářez!
- Čtvrtek 23. března 2006 v 17:49® kulin
-
Nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chuť na sex. Klepe
na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká. Potom uvidí kostel a vejde do něj. Není tam nikdo krom kněze. „Co si přejes, dcero?“ ptá se
farář. „Tebe, vem si mě!“ „Prosím?“ ptá se otec. „Chci to a už to
nevydržím!!!“ „Ale dcero, jsi v domě božím!!“ „To je mi jedno, chci lehne
si na oltář. Má nádherné tělo a kněz neví, co dělat, už to nemůze vydržet,
poleje ho horko, pokřižuje se a ptá se Ježíše: "Pane, co mám dělat?“ A
Ježíš odpoví: „Sundej mě z kříže, ty debile, sundej mě z kříže!!!“V autobuse: " Dobrý den. Stojí to i ve Studené Vodě?" " Jak komu, kačerovi možná!
Sedí lord ve svém pokoji, hledí zamyšleně do plápolajícího krbu, popíjí
svojí obvyklou sklenku whisky, venku sněží a on čeká, až přijede jeho
manželka s tchyní. Po chvíli vstoupí do pokoje Jean: „Pane, zaslechl jsem
rolničky – přijely saně.“
„Obě, Jean?“Jeden pilot havaruje s letadlem někde uprostřed Číny. Dlouho bloudí
nekonečnou pustinou až nakonec dorazí ke starému panskémusídlu v lesích.
Otevře mu starý Číňan a on ho požádá aby u něho mohl přespat. Číňan ho
pustí dovnitř podpodmínkou, že si nesmí nic začít s jeho ženou. Pilot mu to
slíbí se slovy, že druhý den poputuje dál. Nato ho Číňan upozorní, že jestli ho
chytí, podrobí ho 3 nejhorším čínským mučením. Večer u večeře se ale
pilot nenápadně domluví s Číňanovou ženou a v noci ji navštíví. Potichu si užívají a pilot v domnění, že starý Číňan je napůl hluchý jde spát. Ráno se ale
probudí s těžkým břemenem na hrudi. Otevře oči a vidí velký balvan na
prsou a na něm nápis: „1. čínské mučení – velký kámen na hrudi.“ Pilot si
pomyslí, že to je jednoduché mučení a jde kámen vyhodit z okna. V tom na zadní
straně kamene uvidí nápis „2. nejhorší čínské mučení – kámen přivázán k pravému
varleti.“ Pilot když viděl, že kámen je už moc daleko na to aby ho
chytil, vyskočí z okna za kamenem a hned pod oknem uvidí další nápis: „3. nejhorší
čínské mučení – levé varle přivázané k noze postele.“Do firmy přijde instalatér opravit záchod. Vejde do sekretariátu a ptá se
sekretářky: " Kde je ten hajzl? "Sekretářka nesměle odpovídá: " Pan
ředitel je právě na obědě. ""Ale, vy jste mě špatně pochopila, já myslím ty dvě
nuly! Tak náměstkové ti jsou tam s ním. " " Ale paní zlatá, já se Vás
ptám na to, kde je ta místnost, co se dělá to hovno! "" Tak zasedačka je o
poschodí níže. - Čtvrtek 23. března 2006 v 17:44® red
-
> > Ucitelka zadala svym zakum 5. tridy ukol. Zjistit od rodicu pribeh s > > ponaucenim na konci. Druhy den ve skole deti vypraveji sve historky. > > Katka rika: > > „Muj tatinek je farmar a chova slepice kvuli vejcim. Jednou jsme je v > > kosiku > > vezli do obchodu na prednim sedadle, kdyz v tom jsme nabourali, kosik > > vyletel a vajicka se rozbila.“ > > „A ponauceni?“, pta se ucitelka. > > „Nedavej vsechna vejce do jednoho kosiku.“ > > „Dobre“, rika ucitelka," ted Pepicek." > > Pepicek: > > „Muj tatinek mi rekl pribeh o stryckovi Liborovi. Strycek > > Libor byl u Zelenych baretu ve Vietnamu a jeho vrtulnik to jednou dostal. > > Musel nouzove pristat na nepratelskem uzemi a jedine co mel byla lahev > > Whiskey, kulomet a maceta. Nez dopadl na zem, vypil lahev Whiskey, aby se > > nerozbila a pak pristal primo mezi stovkou vietnamcu. Zabil jich 70 > > kulometem nez mu dosly naboje, potom zabil dalsich 20 macetou nez se mu > > zlomila cepel a zbytek zabil holyma rukama.“ > > „Svata dobroto“, zdesi se ucitelka," a jake ponauceni ti tatinek rekl z > > tohoto hruzneho pribehu?" > > „Neser se do strejdy Libora, kdyz je nalitej.“
- Čtvrtek 23. března 2006 v 17:15® kulin
-
Zdar všem.Pokud by měl někdo zájem jet zejtra do Brna na výstavu,tak se mi uvolnilo jedno místo v autě.Pojedu z Trutnova přes Hradec Králové.
- Čtvrtek 23. března 2006 v 15:44® pepino99
-
HaD> A co výraz „jednooká krysa“ při nenatočení životního souboje Ládi ??? :o))
- Čtvrtek 23. března 2006 v 15:27® HaD
-
pepino99> a velmi se líbila Štěpánova „fistule kastráta“…to byl vždy hurónský smích
- Čtvrtek 23. března 2006 ve 14:28® pepino99
-
HaD> toš tak sem tam pro smích sem tam celému Brno či čo … ???? Toš teť budu chtít autorsko komický honorář!!!! :o))) máš mail a pusť jim to tam :o))