Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:40® becko
becko

ladamaj já to nepotřebuju rybu instinktivně cítím můj instinkt se nemílí.mám jednu dobrou věc, přemejšlím jako ryba. a vím kde asi bych tak byl:-)) )) sonar už není rybařina

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:35® pif
pif

for HDU.tak zítra v kolik?

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:35® ladamaj
ladamaj

becko>když jsem ho začal používat hrůza opačně sonda a seš hotovej ukazuje ale né to co potřebuješ dnes najdu i sumíka jak leží na dně člověk se pořát učí jináč pohoda mám to v češtině zatím ok.

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:24® becko
becko

ladamaj- ale pokud rozeznáš určité body na obrazovce, jinak máš pouze pípající krabičku obvodů

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:21® ladamaj
ladamaj

becko>stím sonarem nemáš pravdu je vhodný k prohlédnutí dna nebo k hledání různých lavic-dobrý pomocník ale drahý jináč ok.

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:12® becko
becko

kecalka- už ti chybí jenom síť za loď a jsi kompletní, gratuluji spadla si do klubu kaprařů.sonar ten je stejnak na nic když sním neumíš.patentkovky jo? od jaké firmy,?pelety já jen rybý

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:10® Kecalka
Kecalka

becko> lodku,sonar na urceni dna,pipak a vse k tomu potrebne,patentkove pelety a posilovace a jine drobnosti ,to vis uz se tesim ale zatim to je blbe v cechach je snih a tak to zkusim na velikonoce snad uz bude fajn,a co ty? neco noveho na ty voploutvence

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:06® becko
becko

kecalka- no řádil, oplzlosti nejviššího kalibru, sem se nějak vyhecnul a už to bylo.baby?už radši ne :-)) )stim tu končím, odedneška žiju životem mnicha alespoň na síti. nebo mě vyhoděj. to bych nerad. koupilas si něco na kapry,?

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:03® Kecalka
Kecalka

becko> ahoj ja neco cetla dnes to si zase radil co?ha ha ha skoda ze to smazli treba bych se zasmala take ,co noveho?krom novejch bab,

Čtvrtek 23. března 2006 ve 21:00® ladamaj
ladamaj

Kecalka>já jsem byl domluvenej na schůzce nemám ani šupinu ale cajk už pomalu hoří jako já.Bylo pěkně tak mne vyvenčili hesky supr.-))))

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:59® becko
becko

Pardon za včerejšek byl sem trošku nalitej

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:57® Kecalka
Kecalka

VYDRAIN ahoj jak se pripravujes na rybacku,jo mas napsano v osobce nejake pisani pa

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:55® Kecalka
Kecalka

ladamaj> AHOJ DRAKU TAK UZ SI VYRAZIL NA RYBAČKU JO?A JAK TO DOPADLO CHYTLI JSTE NECO?

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:51® ladamaj
ladamaj

Alivio>Zdravím vas miláčci jak jde život.Jináč jsem spatky pod tím autem s Cudlou jenom abyste věděli jak vypadá lazar.OK

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:49® Kecalka
Kecalka

Alivio> ahoj Alušo ,tak jak koukam tak uz si bol u vody .Take se mi postesklo manzeli ,koukala jsem na poco a konecne k vam prijde jaro,tady je to v plnem proudu jiz asi tyden ,a tricko na terasce je super tak se tes bude to u vas co by dup,tak pa zena

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:41® Shrek
Shrek

Kecalka> ahoj ženo!No už se mi po Tobě stýskalo :-)

Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:40® Kecalka
Kecalka

ahoj vseci jak se vede? jdu šmirovat na kupu noveho vlasce a nejake ty drobnosti ,no mozna vice drobnosti dejte mi pak vedet jake to bolo v Brne.

Čtvrtek 23. března 2006 v 19:47® Padis
Padis

To kolo se mě líbí

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6667.jpg
Čtvrtek 23. března 2006 v 19:46® Padis
Padis

už ať rozmrzne

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6666.jpg
Čtvrtek 23. března 2006 v 19:40® ladamaj
ladamaj

CUDLA – foto k 18.3.2006

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6665.jpg
Čtvrtek 23. března 2006 v 19:35® ladamaj
ladamaj

Cudla> foto dodané k 18.3.2006

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6664.jpg
Čtvrtek 23. března 2006 v 18:20® HaD
HaD

pepino99> ano, tam jisté reakce také byly :-)) ))

Čtvrtek 23. března 2006 v 18:14® skwor
skwor

red,kulin: Skvělý:-)) ))))))))

Čtvrtek 23. března 2006 v 18:08® Tomash
Tomash

kulin : Ten o nymfě a čínským mučení je super red : Nářez! :-)

Čtvrtek 23. března 2006 v 17:49® kulin
kulin

Nymfomanka ve velké krizi jde po ulici. Má obrovskou chuť na sex. Klepe
na nějaké dveře, ale nikdo neotevře a nikde nikoho nepotká. Potom uvidí kostel a vejde do něj. Není tam nikdo krom kněze. „Co si přejes, dcero?“ ptá se
farář. „Tebe, vem si mě!“ „Prosím?“ ptá se otec. „Chci to a už to
nevydržím!!!“ „Ale dcero, jsi v domě božím!!“ „To je mi jedno, chci lehne
si na oltář. Má nádherné tělo a kněz neví, co dělat, už to nemůze vydržet,
poleje ho horko, pokřižuje se a ptá se Ježíše: "Pane, co mám dělat?“ A 
Ježíš odpoví: „Sundej mě z kříže, ty debile, sundej mě z kříže!!!“

V autobuse: " Dobrý den. Stojí to i ve Studené Vodě?" " Jak komu, kačerovi možná!

Sedí lord ve svém pokoji, hledí zamyšleně do plápolajícího krbu, popíjí
svojí obvyklou sklenku whisky, venku sněží a on čeká, až přijede jeho
manželka s tchyní. Po chvíli vstoupí do pokoje Jean: „Pane, zaslechl jsem
rolničky – přijely saně.“
„Obě, Jean?“

Jeden pilot havaruje s letadlem někde uprostřed Číny. Dlouho bloudí
nekonečnou pustinou až nakonec dorazí ke starému panskémusídlu v lesích.
Otevře mu starý Číňan a on ho požádá aby u něho mohl přespat. Číňan ho
pustí dovnitř podpodmínkou, že si nesmí nic začít s jeho ženou. Pilot mu to
slíbí se slovy, že druhý den poputuje dál. Nato ho Číňan upozorní, že jestli ho
chytí, podrobí ho 3 nejhorším čínským mučením. Večer u večeře se ale
pilot nenápadně domluví s Číňanovou ženou a v noci ji navštíví. Potichu si užívají a pilot v domnění, že starý Číňan je napůl hluchý jde spát. Ráno se ale
probudí s těžkým břemenem na hrudi. Otevře oči a vidí velký balvan na
prsou a na něm nápis: „1. čínské mučení – velký kámen na hrudi.“ Pilot si
pomyslí, že to je jednoduché mučení a jde kámen vyhodit z okna. V tom na zadní
straně kamene uvidí nápis „2. nejhorší čínské mučení – kámen přivázán k pravému
varleti.“ Pilot když viděl, že kámen je už moc daleko na to aby ho
chytil, vyskočí z okna za kamenem a hned pod oknem uvidí další nápis: „3. nejhorší
čínské mučení – levé varle přivázané k noze postele.“

Do firmy přijde instalatér opravit záchod. Vejde do sekretariátu a ptá se
sekretářky: " Kde je ten hajzl? "Sekretářka nesměle odpovídá: " Pan
ředitel je právě na obědě. ""Ale, vy jste mě špatně pochopila, já myslím ty dvě
nuly! Tak náměstkové ti jsou tam s ním. " " Ale paní zlatá, já se Vás
ptám na to, kde je ta místnost, co se dělá to hovno! "" Tak zasedačka je o 
poschodí níže.

Čtvrtek 23. března 2006 v 17:44® red
red

> > Ucitelka zadala svym zakum 5. tridy ukol. Zjistit od rodicu pribeh s  > > ponaucenim na konci. Druhy den ve skole deti vypraveji sve historky. > > Katka rika: > > „Muj tatinek je farmar a chova slepice kvuli vejcim. Jednou jsme je v  > > kosiku > > vezli do obchodu na prednim sedadle, kdyz v tom jsme nabourali, kosik > > vyletel a vajicka se rozbila.“ > > „A ponauceni?“, pta se ucitelka. > > „Nedavej vsechna vejce do jednoho kosiku.“ > > „Dobre“, rika ucitelka," ted Pepicek." > > Pepicek: > > „Muj tatinek mi rekl pribeh o stryckovi Liborovi. Strycek > > Libor byl u Zelenych baretu ve Vietnamu a jeho vrtulnik to jednou dostal. > > Musel nouzove pristat na nepratelskem uzemi a jedine co mel byla lahev > > Whiskey, kulomet a maceta. Nez dopadl na zem, vypil lahev Whiskey, aby se > > nerozbila a pak pristal primo mezi stovkou vietnamcu. Zabil jich 70 > > kulometem nez mu dosly naboje, potom zabil dalsich 20 macetou nez se mu > > zlomila cepel a zbytek zabil holyma rukama.“ > > „Svata dobroto“, zdesi se ucitelka," a jake ponauceni ti tatinek rekl z  > > tohoto hruzneho pribehu?" > > „Neser se do strejdy Libora, kdyz je nalitej.“

Čtvrtek 23. března 2006 v 17:15® kulin
kulin

Zdar všem.Pokud by měl někdo zájem jet zejtra do Brna na výstavu,tak se mi uvolnilo jedno místo v autě.Pojedu z Trutnova přes Hradec Králové.

Čtvrtek 23. března 2006 v 15:44® pepino99
pepino99

HaD> A co výraz „jednooká krysa“ při nenatočení životního souboje Ládi ??? :o))

Čtvrtek 23. března 2006 v 15:27® HaD
HaD

pepino99> a velmi se líbila Štěpánova „fistule kastráta“…to byl vždy hurónský smích :-D

Čtvrtek 23. března 2006 ve 14:28® pepino99
pepino99

HaD> toš tak sem tam pro smích sem tam celému Brno či čo … ???? Toš teť budu chtít autorsko komický honorář!!!! :o))) máš mail a pusť jim to tam :o))