Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 7. března 2006 ve 22:24® Shrek
-
Kecalušo,Ty máš narozeniny když já slavim svátek?No tak to bychom se měli opít,ne??
- Úterý 7. března 2006 ve 22:22® Kecalka
-
CeP> tak se ozvi karamade to mi delas zrovna dnes kdyz slavim den vzniku -narozeniny tak alspon dnes bud hodnej
- Úterý 7. března 2006 ve 21:58profil byl smazán
-
MrCement> vypadlo mi slovo: Nakoupili jsme na tehdejsi dobu drahe ...... (skoda ze neni EDIT, nebo je a ja ho nevidim?)
- Úterý 7. března 2006 ve 21:57® Kecalka
-
CeP> prosimte napis mi kde to mam presne najit a nebo jak muzu si to poslat sama sobe a jak si zmenil ten text furt mi to nejde dekuji
- Úterý 7. března 2006 ve 21:57profil byl smazán
-
becko> a nebo muj prvni boilies (to uz musi byt skoro pred 15 lety). Nakoupili jsme na tehdejsi dobu (rozumnej gymnazista bez penez) vstupni suroviny, ukouleli a uvarili prvni boilisy – tak tvrdy boilie jsem od te doby nevidel. Test prisel na Musove pri 3 denni vyprave v silenem paraku, a to jsem tenkrat mel dlouhe vlasy a opravu ten boilisek privazoval na vlas. Ve vode vydrzel uplne v klidu pres pul dne a to jen proto, ze jsem jej vymenil. Nic nebralo a az najednou v poledne druhy den, policajt vylitl, zamotal se do prutu a sup..... prut uz valil do vody ..... skoda, ze jsem zasekl a urval silon v tom policajtovi, byla by to prni ryba na boilies (potom jsem na nej zanevrel na mnoho let)
- Úterý 7. března 2006 ve 21:54® becko
-
mrcement- spíš starý prase
))to bylo ale fakt jen jednou jo a šavle do růží.
)
kecalka- na toto je i hecker jménev vláďa maly pán stím fakt nic nezmůžu, musí se to nějak obejít klasicky to nestahneš to je na nějaký program ale tohle fakt nepůjde nebo né hned jistě nato do nějakýho času příjdu ale né takhle rychle.
- Úterý 7. března 2006 ve 21:54® becko
-
mrcement- spíš starý prase
))to bylo ale fakt jen jednou jo a šavle do růží.
)
kecalka- na toto je i hecker jménev vláďa maly pán stím fakt nic nezmůžu, musí se to nějak obejít klasicky to nestahneš to je na nějaký program ale tohle fakt nepůjde nebo né hned jistě nato do nějakýho času příjdu ale né takhle rychle.
- Úterý 7. března 2006 ve 21:50profil byl smazán
-
becko> koukam gentelman
)))))))
- Úterý 7. března 2006 ve 21:50® becko
-
mrcement- to nic není ja nakalenej pochcal jedný rybářce batoh to asi koukala já si to moc nepamatuju
)))))))))))
- Úterý 7. března 2006 ve 21:48® ladamaj
-
Kecalka> To je pravda nemohu nikam jinak jsem našel na netu hlásiče za 1ks/299 pořád to mám v palici.O dovče zajedu do Veselí dyžtak dám vědět.
- Úterý 7. března 2006 ve 21:48profil byl smazán
-
becko> kdyz jsme jako mladi kluci chytavali na krupicove testo, tak vzdy jsem meli sebou kouli o velikosti giga-grepu. Ryby sezraly tak malou mandarinku teto hmoty a tak nakonec jsme se nenapadne trefovali kousicky teto hmoty. Nas posledni boj skoncil extremni koulovacku kdy kamaradovi tekla krev s obou nosnich direk a ja myslel, ze jsem ho zabil ..... Cestou domu mel nos jako chobot, ale smali jsme se
- Úterý 7. března 2006 ve 21:45® Kecalka
-
becko kdybych to vedela tak si to ulozim sama nebo si to poslu sam sobe ale nejde mi to tak jsem hotova grgrgrgr koukni na to a porad
- Úterý 7. března 2006 ve 21:43® becko
-
kecalka-řekni jak to uložit do poče a já ti to pošlu po mejlu s tebou sou taky pořád problémy
)
- Úterý 7. března 2006 ve 21:43® Kecalka
-
ladamaj> ahoj Ládínku jak jde život,je to dlouhy co ta zima!
- Úterý 7. března 2006 ve 21:41® ladamaj
-
Kecalka> Zdravím princezničko.!!!!!!!
- Úterý 7. března 2006 ve 21:41® becko
-
mrcement-já se jenom nakalil a zahučel do vody pak se mi taky povedla pár výstavních tref plavců do hlavy a jinak mám dost blbostí v záloze tak jestli chceš podrobnosti tak klidně .-))))
- Úterý 7. března 2006 ve 21:39® Cudla
-
Dnes jsem se po předlouhé době zůčasnil pokusu o ulovení jakéhokoli druhu a velikosti ryby,bezrybka ,ale bylo to krásné,chvíli svítilo i sluníčko.
- Úterý 7. března 2006 ve 21:36® Kecalka
-
CeP> kdyz to otevru tak mi to napise ze stranka nejde zobrazit asi se picnu ,co mam delat je jeste jinej zpusob jdu to zkouset ale asi to nejde porad???
- Úterý 7. března 2006 ve 21:35profil byl smazán
-
Je to tu extremne tiche. Jedna moznost je ta, ze vsichni drzite bobrika mlceni a nebo si pisete jen osobky
....... Tak kdo jste zazili neco silenejsiho u vody ci okolo ryb. To ja jsem jednou dojel na Musov a zjistil jsem, ze pruty jsem nechal oprene o botnik doma
. Dnes bych to otocil, ale tenkrat mi bylo tak 15–16 let a tak jsem odchytal 2dny s pujcenym proutkem od kamarada. (Tak taky neco napiste nebo z vas dostanu depresi
- Úterý 7. března 2006 ve 21:24® becko
-
kulin- já na rachotu nejsem stavěnej , to je pro mě výsměch!jsem intoš zaobírám se jinejma velkejma tématama jako jsou kapři, amuři, hry, alkáč, baby, sex, auťáky, musik,fodbal prostě pohodička. dřít se ježiši co to je sakra????je to hezky ???
))
- Úterý 7. března 2006 ve 21:21® kulin
-
becko> hry nehraju,o rybařině by to šlo,ale zas bych byl nas..nej,že ještě neni jaro,no a ty ženský,to je věčný téma.
) Kašlu na debatu za chvíli du do rachoty,tak se musím psychycky připravit.
- Úterý 7. března 2006 ve 21:17® becko
-
kulin- no mám tu :hry na poč,pak je tu rybařina a nakonec ženský
) tak si vybe rdávám ti možnost
))ale nejvíc vím o druhým a posledním ale první taky zmáknu
- Úterý 7. března 2006 ve 21:16® becko
-
šnek- tož kurňa co to je???to je nějaký šílený lehatko nebo co ne???skus nějaký velkoobchody a dodavatele nejlíp té firmy.ale bude to asi pouze v soupravě bez ženský
)
- Úterý 7. března 2006 ve 21:15® kulin
-
becko> tak nahoď
- Úterý 7. března 2006 ve 21:13® Hora
-
a stará zima,ta nechce utýct sakra.
- Úterý 7. března 2006 ve 21:13® snek
-
Ahoj všici, nevíte jestli se dá něco podobnýho koupit aji v CR. www.cabelas.com
- Úterý 7. března 2006 ve 21:13® CeP
-
Kecalka> engine4.returnity.com
- Úterý 7. března 2006 ve 21:09® becko
-
kulin- jo a nový trenky žejo.teď jsem dopsal tak se stebou můžu pustit do řeči na nezávazné téma
)))pojď diskutovat
)))
- Úterý 7. března 2006 ve 21:00® mishak
-
Mohl by mi někdo poslad na mail naskenovaný obal na Chytání kaprů v čechách od Kučery a Propadli jsme lovu sumců- Zelenka a jeho přátelé??Předem děkuji
- Úterý 7. března 2006 ve 20:52® kulin
-
becko> nové koření,Nové Město.