Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. března 2006 ve 20:49® becko
becko

ahoj lidi co nového?

Úterý 7. března 2006 ve 20:41® Kecalka
Kecalka

cEP…PROSIM MOHL BY SI MI POSLAT ZASE TOHO PINGUINA S TIM BLAHOPRANIM CHTELA JSEM TO POSLAT K NAROZENINAM ALE JIZ TO NEMOHU NAJIT DEKUJI MOC

Úterý 7. března 2006 v 19:10® pilot

Jakub> prdel si dělej kdo tě ráno strojí, chlape a ne z poctivých důchodců. Čus pilot. PS: neber to tak, to byla sranda.

Úterý 7. března 2006 v 19:09® pilot

Jó z pilotů si dělat pr***l, tak to by Ti šlo- Jakube, ale zkus tu bednu vůbec zvednout ze země,nacož pak s ní lehounce hačnout. Jó čo bolo, to bolo, těrazky som dochodca.

Úterý 7. března 2006 ve 14:58® ladamaj
ladamaj

HaD> Já ho scháněl i přes pc a nic včera jsem mněl schůzku s Ivoškem ten mně ho daroval.Jinak se chystáme spolu na ryby promně zatím špatné počasí tak vařím kukuřici jako ozávod.Stou lupou jsem nato už přišel jinak Hrouzkoví kapříci i foto supr.Zatím čus Láďa

Úterý 7. března 2006 ve 14:05® CeP
CeP

osprey> to je skoda ze nepojedes. my pojedem uz v patek odpoledne a budem spat a misto by se urcite naslo.

Úterý 7. března 2006 ve 13:50® HaD
HaD

osprey> kdyby jel někdo v sobotu z Tábora, chceš dát vědět? Možná za mnou přijede brácha s BigMikem. Jestli chceš, budu na to myslet.

Úterý 7. března 2006 ve 13:50® HaD
HaD

ladamaj> taky ho mám rád, jen ho nějak delší dobu nemohu najít

Úterý 7. března 2006 ve 13:03® osprey
osprey

CeP: Je mi líto, na veletrh určitě nepojedu. Samotnému se mi nechce a tak významná persona, aby to pro mě byla společenská povinnost snad ještě dlouho nebudu.

Odměním se ti za tu pomoc ve Strakonicích. Kdyby to na Otavě v Čejeticích bylo úplně na nic, tak zkus přítok toho ramene, co jsme na něm spolu chytali. Je velká šance, že nebudeš litovat.

Úterý 7. března 2006 ve 12:27® ladamaj
ladamaj

Zdravím všechny chytejáky a doporučuji zakoupit cd Ivo Slámy s názvem Všem tichejm bláznům jeto supr!!!!!!

Úterý 7. března 2006 ve 12:00® Jakub
Jakub

Nejkurióznejší rozhovory mezi dispecery a piloty. Jedná se o opravdové záznamy.

Vež: „Abysme zabránili hluku, uhnete prosím o 45 stupnu doprava.“ Pilot: „Co mužeme delat za hluk ve 35000 stopách?“ Vež: „Takovej rachot, jako když vaše 707 narazí do 727 pred vámi.“

Vež: „Jste Airbus 320, nebo 340?“ Pilot: „Samozrejme, že Airbus 340“. Vež: " V tom prípade budte tak laskav a zapnete pred startem taky ty dva další motory."

Pilot: „Dobré ráno Bratislavo“ Vež: „Dobré ráno, pro informaci, tady je Víden“ Pilot: " Chystáme se na pristání Bratislavo." Vež: „Tady je opravdu Víden“ Pilot: " Víden?" Vež: „Ano Víden!“ Pilot: „Ale proc? My jsme chteli do Bratislavy.“ Vež: „OK, tak prestante pristávat a zahnete doleva.“

Vež ironicky k pilotovi, který práve obzvlášt tvrde pristál: „No jo, pristání nemusí být žádný tajemství, pasažéri mužou klidne vedet, že už jsou dole.“ Pilot: „To nevadí, oni stejne vždycky tleskaj.“

Pilot spolecnosti Alitalia, kterému vyradil blesk z provozu pulku kokpitu: " Skoro všechno nám vypadlo, nic už už nefunguje, ani výškomer už nic neukazuje........" Po peti minutách nadávání se ozve pilot jiného letadla: „Drž už hubu a  zemri jako chlap!“

Pilot: „Máme málo paliva. Okamžite žádáme další instrukce. Vež: "Jaká je vaše pozice? Nemáme vás na radaru.“ Pilot: „Stojíme na dráze 2 cekáme už vecnost na cisternu.“

Vež: „Po pristání prosím na Taxiway Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2, Delta 1
a  Oskar 2“ Pilot: „Kde to je? My se tady preci nevyznáme!“ Vež: „Nic si z toho nedelejte, já jsem tady taky teprve druhý den.“

Pilot: „Žádáme o povolení ke startu.“ Vež: „Sorry, ale nemáme váš letový plán, kam letíte?“ Pilot: „Do Salzburgu, jako každý pondelí“ Vež: „Dneska je úterý“ Pilot: „To je super, tak to máme dnes volno.“

Pilot: „Copak tady není žádný Follow-me-auto?“ Vež: „Negativ, koukejte se dostat na Gate sám!“

Vež: „Vaše výška a pozice?“ Pilot: „Merím 180 a sedím vepredu vlevo“.

Vež: „Máte dostatek paliva, nebo ne?“ Pilot: „Ano“ Vež: „Ano co?“. Pilot: „Ano pane“.

Vež: „Oznamte nám ocekávaný cas príletu.“ Pilot: „Úterý by se mi docela hodilo.“

Po každém letu vyplnují piloti formulár, který se jmenuje Grip, neboli stránka. A tam napíšou všechny technické problémy a závady na letadle,které zpozorovali behem letu a které je potreba opravit. A mechanici si to prectou a zjednají nápravu a pak do formuláre napíšou co a jak bylo opraveno. Mají zcela zvláštní humor. Letecká spolecnost Quantas vydala knihu, ve které nejlepší chutovky zverejnila. Je tam vždy zapsán problém
a rešení.

Zapsaný problém: levá vnitrní pneumatika skoro potrebuje vymenit. Rešení: levá vnitrní pneumatika byla skoro vymenena.

Problém: zkušební let byl O.K., ale automatické pristávání bylo velice drsné. Mechanikova poznámka: automatické pristávání na tomto letadle není nainstalováno.

Poznámka: neco je uvolneno v pilotní kabine. Mechanik: neco bylo utaženo v pilotní kabine.

Poznámka pilota: mrtvý brouci na predním skle. Mechanik dopsal: byli objednáni živý brouci.

Poznámka: autopilot v poloze „držet výšku“ nechá letadlo klesat 60m za minutu. Mechanik: tento problém si nemohu predvést na zemi.

Zapsaný problém: Hlasitost DME je na neuveritelné síle. Mechanik dopsal: hlasitost DME byla nastavena na uveritelnou sílu.

Zapsaný problém: Trecí zámky zpusobují, že se škrtící pácka zastaví. Mechanik dopsal: proto tam také jsou.

Zapsaný problém: Podezrení na prasklé sklo. Mechanik: podezrení je správné.

Zapsaný problém: Motor císlo 3 chybí! Mechanik: po krátkém hledání byl motor nalezen na pravém krídle.

Zapsaný problém: Letadlo se za letu chová legracne. Mechanik: letadlo bylo varováno, aby se polepšilo a létalo vážne.

Zapsaný problém: Cílový radar pobroukává. Mechanik: cílový radar byl preprogramován pridáním písnickových textu.

Zapsaný problém: Myš v pilotní kabine. Mechanik: byla namontována kocka.

Zapsaný problém: Spod prístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky jako by trpaslík bouchal na neco kladívkem. Mechanik: trpaslíkovi bylo odebráno kladívko

Úterý 7. března 2006 v 11:50® Jakub
Jakub

CeP> a kdy tam pojedeš,jestli pojedeš

Úterý 7. března 2006 v 11:26® CeP
CeP

osprey> ahoj, ahoj. safra ja se letos jeste nikam nedostal. ale uz mne radne svrbi ruce. je docela dobre mozny ze se o vikendu projdu kolem reky v cejeticich. tedy jestli nezvitezi rodinna lyzovacka. co brno. nemel bys chut mrknout na veletrh??

Úterý 7. března 2006 v 10:24® osprey
osprey

CeP: Tak jsme to tam tenkrát pod Bavorem i níž koupali asi 5 hodin a utrhli jsme ostudu – ani drb. Asi stárnu a nějak mi to přestává jít… Ale ještě jednou díky za ten obrázek – bylo to fakt přesné.

Pondělí 6. března 2006 ve 23:18® pif
pif

ZADARE,mockrát děkuju-:)

Pondělí 6. března 2006 ve 23:03® benito

CeP> to je historický problém,ale ten zápas bol fuckt sila.

Pondělí 6. března 2006 ve 22:59® CeP
CeP

benito> mne se to rumunsko zdalo divny hned , protoze jsem poznal madarskej komentar..

Pondělí 6. března 2006 ve 22:53® benito

CeP> nazdar,preberal som ten zápas s kolegom z Rumunska a ten mi vysvetloval,že to bol národnostný problém,v jednom mužstve hrali rumuni a v druhom bola väčšina maďarov a tieto dva národy sa moc nemilujú.

Pondělí 6. března 2006 ve 22:35® Shrek
Shrek

HaD:osobka

Pondělí 6. března 2006 ve 22:15® Tomash
Tomash

CeP : Masoooo

Pondělí 6. března 2006 ve 22:11® Padis
Padis

CeP no fakt dobrý třeba se toho dočkáme i tady

Pondělí 6. března 2006 ve 22:07® CeP
CeP

tomu rikam maso. finale nejaky rumunsky stepni hokejovy ligy : www.ericmcerlain.com

Pondělí 6. března 2006 ve 21:54® Tomash
Tomash

Vláčkaři – vaškovky www.sweb.cz

Pondělí 6. března 2006 ve 21:36® becko
becko

kulin abys věděl tak tady máš inspiraci asi nějak takhle jen ty vlasy a bradka :-)) ))

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6389.jpg
Pondělí 6. března 2006 ve 21:25® becko
becko

kulin-z lásky nebo z nutnosti ???? nop tak většina se směje touhou po mém krásném těle. pak jsou tu ty co chtějí mé hukoťácké mp3ky, a poslední sorta je ta nejhorší to jsou ty co sváděj a nic!to výš rozhodit dlouhý vlasy,naježit bradku to na 17ctky zabírá :-)) )))

Pondělí 6. března 2006 ve 21:20® kulin
kulin

becko> to záleží na tom,proč mají ten úsměv na tváři.Není úsměv jako úsměv.No a já už nic učit nepotřebuju v dubnu se ženim a v srpnu čekám přírůstek.:-)

Pondělí 6. března 2006 ve 21:17® becko
becko

kulin-jaký :-)) )) …to je jasně dokázaná věc jak mě holky viděj tak mají blažený ůsměv na tváři :-)) )) za kilo ti ho půjčím jestli chceš a za dvě tě to naučim :-)) )).jo a taky mají rádi moje mixíky .-)))

Pondělí 6. března 2006 ve 21:12® kulin
kulin

becko> :-))

Pondělí 6. března 2006 ve 21:11® becko
becko

kde sem se flákal????měl sem prázdniny tak sem pařil black hawk down.delta force víš????docela těžký, no pak jsem honil baby ale bezúspěšně což mě vyvedlo z míry :-)) )) to není totiž normální mě žádná neodmítá já jsem totiž neodolatelný :-)) )))))))))))))))))))

Pondělí 6. března 2006 ve 21:07® kulin
kulin

becko> no tys tady taky dlouho nebyl,kdepak ses flákal?