Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.442 příspěvků, z toho 128442 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 6. března 2006 v 7:38® nurse02
nurse02

A zabrala na cerva.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6367.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 23:40profil byl smazán

regulus> jo muzeme zajit, chodis na vody me naprosto nezname. Muzeme dat nejaky brnensky srazek nad pivem ci kofolou :-) – kolik sem chodi brnaku? Mej se, jdu se take ponorit do snu, nebot za 4,5 hodiny vstavam :-((

Neděle 5. března 2006 ve 23:33® regulus
regulus

MrCement> Asi tuším kde, ale to je nepodstatný, až bude tepleji tak se domluvíme nebo ne teď to není třeba řešit, já taky raděj sám. Jinak nad prigl jezdím do Heroldic, pěknej kousek řeky, ale málo času, takže jen sporadicky, ostroretky, sem tam pstroužek, prý i mníci a lipani, ale nikdy jsem je tam nechytil a neviděl chytit, takže možná jen latina. V Bitýšce pod splavem jsem nechytal už dobře 15–20 let, budu to muset napravit. Měj se jdu hajat, zítra musím pracovat.

Neděle 5. března 2006 ve 23:25profil byl smazán

regulus> Delam tak 200 metru od rybnicku na konci Chrlic – vyroba stavebnich hmot – cement, epoxid a zese cement :-) . Na prygl jezdim a mam tam jedno svoje misto, na kterem se temer vzdy pobavim, ale musi byt dost vody. Na splavecek, silon 0,14 me kaprici ujeli i pres 50 metru a jednou jsem ho tak tak otacel pred parnikem. Voda je ted dole a tak pujdu obhlidnout, kam si zajedu za tepla. No a jinak mam rad i pstruhy – potocaky pod splavem v bytisce.

Neděle 5. března 2006 ve 23:17® regulus
regulus

MrCement> kde děláš, já bydlím v Tuřanech, by sme mohli někdy hodit na rybách řeč, pokud už jsme ji nehodili a nevíme o tom.

Neděle 5. března 2006 ve 23:14® regulus
regulus

MrCement> na přívlač jsem tady nikdy nebyl, jak povídáš moc mělký a asi tady nic moc nebude, chodím sem jen na plavačku, feeder by fungoval, ale furt visíš. Na přívlač jezdím do Rajhradic nebo na Jihlavu okolo Bránic a Kounic, nebo na prígl dokud nekvete a až odkvete. Nebo někam jinam.

Neděle 5. března 2006 ve 23:13profil byl smazán

regulus>ja to mam z prace tak 3 minuty (nepocitam cestu pres pole od parkoviste u tesca :-) . Ale jezdim radeji na reky trochu niz – mam na ne nezapomenutleny zazitky z detstvi. A taky zkousim kde co novyho (uz se tesim na liny).

Neděle 5. března 2006 ve 23:09profil byl smazán

regulus> co tam lapes? znam to tam jen na okouny a sticky na lehkou privlac. Chytal jsem i z toho poloostrova (z te spice). Je to tam vseobecne dost melky.

Neděle 5. března 2006 ve 23:09® regulus
regulus

MrCement> pod splavem okouni, ale nic moc, sem tam ostroretka nebo parma, ale ty níž po proudu. Lepší než drátem do oka. Jezdím sem když se utrhnu, na 2 hoďky, mám to relativně kousek asi 2,5 km.

Neděle 5. března 2006 ve 23:05® regulus
regulus

MrCement> fotka se už se načetla, je to prakticky za novým TESCEM, v létě je to gut, ale u soutoku je to lepší (cca 300m za tím splavem), teď ani šupina, jsou někde zalezlý a nevím kde. Je tam spousta větví ve vodě, takže plavačka nebo furt visíš.

Neděle 5. března 2006 ve 23:05profil byl smazán

regulus> jo tak to uz vim :-) . Mam na teto casti temer vzdy smulu – tedy zatim jsem tam chodil jen na privlac. Ale tento rok uz jsem byl 2× u vody – 1× za par hodin desitky rybek (bolinci, oukleje, jezdici, okoun, tolstolobi miminko, plotice .....), po druhe na tom stejnem miste za 2 hodiny ani ťuk.

Neděle 5. března 2006 ve 23:01® regulus
regulus

Ještě fotka

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6366.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 23:01profil byl smazán

regulus> ja bohuzel nechytal, jezdil jsem s kocarkem a sledoval. Jedno misto se me silene libilo a budu jej muset otestovat. Nevim jake misto myslis /soutok svratka-svitava/ ?

Neděle 5. března 2006 ve 22:58® regulus
regulus

MrCement> Já byl v týdnu pod splavem na Svratce před soutokma a ani ťuk, když jsem to potřetí urval tak jsem šel dom.

Neděle 5. března 2006 ve 22:55profil byl smazán

regulus> asi studuji chytej.cz aby byli na sezonu pripraveni. Dnes jsem projel Svitavu 1 a videl dokonce 3 rybare (2 pod splavem na točně v Obřanech, jeden o par set metru vys). Bohuzel zadnou rybu mi neukazali :-((

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6365.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 22:46® regulus
regulus

To je v pr..li 54 přihlášenejch chytejáků a všicni drží hubu, to vás ta zima tak bere???

Neděle 5. března 2006 ve 21:45® HaD
HaD

Hrouzek> no tak to nezávidím…to je síla…řídil táta?

Neděle 5. března 2006 ve 21:43® Vydrain
Vydrain

Kecalka> čau brouku, no je to nuda a běs, dnes sem se byla projít okolo vody a labe je porád pod ledem

Neděle 5. března 2006 ve 21:41® Vydrain
Vydrain

Luban> to zní lépší :-)

Neděle 5. března 2006 ve 21:41® pif
pif

tak mám aktuální foto zeda.a všimnite si,že už má zašitou hubu,aby neměl zas problémy s pajšlem-.)))

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6364.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 21:41® Kecalka
Kecalka

Vydrain> ahoj vydruče jak jde zivot u nas napadlo 30cm snehu je to sileny ale ma se oteplovat tak snad uz bude klid

Neděle 5. března 2006 ve 21:39® Kecalka
Kecalka

Hrouzek> gratuluji moc krasne ryby

Neděle 5. března 2006 ve 21:39® zedus
zedus

pif> To de, horší by byla míchačka.

Neděle 5. března 2006 ve 21:36® pif
pif

zedus> mám pro tebe trest.prvně tě vožerem a pak ti na záde vykérujem baťoh-.)))

Neděle 5. března 2006 ve 21:35profil byl smazán

vydrain:tak mu nohu usekneme a hodíme na pánvičku-:)

Neděle 5. března 2006 ve 21:34® zedus
zedus

Vydrain> To si piš, ani jeden z HDU neumí pořádně kreslit. :-D

Neděle 5. března 2006 ve 21:33® Vydrain
Vydrain

Luban> to nemůže bejt tak jednoduchý

Neděle 5. března 2006 ve 21:31profil byl smazán

pife:vieš ako má zedus na hnáte vykérovaného perlína…stačí mu tam dokresliť pánvičku a je po zedusovi-:)

Neděle 5. března 2006 ve 21:31® Hrouzek
Hrouzek

A taky jsme zažili masakr kormoránů, několik stovek kusů, když jsem viděl jak ty mrchy maj natrénovaný lovení ryb, dělaj 100m kruh a během půl hodky dokážou projet a zmasakrovat 3km pod vodou.. Jednou nám chtěli lovit i přes naše kaprová místa,jsem nelenoval vlítnul do lodi a ty mrchy jsem vyplašil 2 km pryč v plné rychlosti, nevim co by se stalo,kdyby mě viděl nějakej ochranář..:o)

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6361.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6362.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6363.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 21:30® zedus
zedus

pif> Můžete být rádi, že sem na vaší straně, přidat se k ufonautům tam je povás. :-) a nepomohl by ani lubánkův blaster. :-)