Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 5. března 2006 ve 12:33® Řízek
-
ZB>Takový blog se mi teda nelíbí!
- Neděle 5. března 2006 ve 12:31® ZB
-
Řízek> Je to hodne mizernej blog. Uz to tu kluci psali. To dlouhe nacitani hromady spatne pripravenych i jinak dost mizernych fotek spolehlive odradi vetsinu lidi, kteri by na Tvuj blog chodili. Krom toho neni ucelem blogu na nej nacpat co nejvetsi objem dat hned do zacatku. Kdyz budes do kazdeho Tveho denickoveho postu pridavat jednu peclive vybranou a pripravenou fotku a k ni napises zajimave postrehy, napady,… mohl by se Tvuj blog i pri jednodche grafice(slozita grafika urcite neni klik k uspesnemu blogu) stat zajimavym a casto navstevovanym. Takhle urcite ne.
Priklad ukazkoveho blogu muzes shlendout treba zde: www.danielmoth.com Neni rybarske tematiky, ale takhle se dela blog.
- Neděle 5. března 2006 v 11:56® mirmen
-
C& G
- Neděle 5. března 2006 v 10:34® Shrek
-
dneska se jedu pokusit o další.Tak jsem zvědav co bude.
- Neděle 5. března 2006 v 9:54® skwor
-
Alivio: Gratuluju, je nádherná.
- Neděle 5. března 2006 v 9:22® Shrek
-
Kecalka : Ti dííík.Jojo,zážitky s parmami krásný.
- Neděle 5. března 2006 v 8:58® nurse02
-
Řízek>Rozhodně neber názory zde uvedené jako nějakou urážku. Ta stránka je opravdu nedořešená. Při focení na web je nejvyšší kvalita řekl bych až nežádoucí. Spousta digi má zvláštní režim pro web. Jo a nedovolím si neodpustit, že slečna na fotce 44 musí být zdrojem slasti a potěšení.
- Neděle 5. března 2006 v 0:51® Pytel
-
Rizek Jetli chceš tak bych s tím webem mohl pomoct ale něco za něco třeba za číslo na tu tvou micku
))
- Neděle 5. března 2006 v 0:28® CeP
-
Řízek> podivej, to nema cenu. ze se to Tobe zobrazi dobre jeste neznamena ze se to stejne zobrazuje vsem. a taky ne kazdej je pripojenej prez DSL jako Ty. fotky jsi mohl vhodne a s citem orezat. hlavne u musek. cervene oci; i ty se daji upravit. takova ostuda rozhodne by stacilo 640×480 a spis jeste mensi. ty velky se zobrazi vcelku jen pri rozliseni 1280×1024 pricemz stejne osklive rozhodi grafiku stranky. mnoho lidi ale pouziva 1024×768 i mensi. nacpat 70 takovejch fotek na uvodni stranku aby se muselo stahovat 5MB je taky dost neomluvitelny.
s DSL to maz nacteny za okamzik, ale co nebozak pripojeny treby prez pomale GPRS ci modem?? muzu Te ubezpecit ze se nikdo po takovy zkusenosti uz nikdy nevrati a muzes blogovat jen sam pro sebe. takze potreti a naposled: ucit se.. ucit se.. ucit se… link uz mas! - Sobota 4. března 2006 ve 23:09® Kecalka
-
Alivio> gratuluji je to krasna ryba a zazitek si musel mit z toho perfektni co?
- Sobota 4. března 2006 ve 22:55® Kecalka
-
BigMike> mas osobku
- Sobota 4. března 2006 ve 22:21® BigMike
-
Sím,sím, máte někdo zkušenosti s Divery či Glivery? + nějaké foto pro zhotovení doma? Díky
- Sobota 4. března 2006 ve 22:20® Shrek
-
HaD> děkuji.Taky je mám rád,jsou to parádní bojovnice.Nejhorší je když Ti pak „kolega“ vedle řekne,že ses ho měl zeptat jestli jí nechce a ne jí pouštět.Že prej by si jí vzal.
- Sobota 4. března 2006 ve 22:16® HaD
-
Alivio> gratuluju…parmy jsou pro mě srdeční záležitost
- Sobota 4. března 2006 ve 22:16® Shrek
-
HaD> Ohře 12 na feeder na červy.Nikdo kolem ani šupinku.Jsemšťastnej jak blecha,ta potěšila.
- Sobota 4. března 2006 ve 22:13® HaD
-
Alivio> Paráda. Kde a na co?
- Sobota 4. března 2006 ve 22:07® Shrek
-
rarach> byl,koukni se do „z lovu“.Tomáš
- Sobota 4. března 2006 ve 21:15® Prichy
-
Bass: nemuzu ti nic odeslat na icq
((
- Sobota 4. března 2006 ve 20:30® Řízek
-
CeP>Jedine bych musl jeste zmensit fotky
- Sobota 4. března 2006 ve 20:27® Řízek
-
CeP>Me se to zobrazuje normalne
- Sobota 4. března 2006 ve 20:26® Řízek
-
CeP>
- Sobota 4. března 2006 v 19:39® CeP
-
Řízek> jo; HaD ma pravdu!
- Sobota 4. března 2006 v 19:34® rarach
-
Alivio: Byl jsi dnes ve Velichově?
- Sobota 4. března 2006 v 19:30® HaD
-
Řízek> a nebo využij prostoru pro své fotografie, články apod. zde na Chytej.cz – uvidí to více lidí, bude to profi atd.
- Sobota 4. března 2006 v 19:24® CeP
-
Řízek> uz jednou jsem ti rikal ucit se..ucit se..ucit se… a rikam ti to porad. a ted to rikam dvojnasob. protoze aby se mi stranka nacitala 6 minut a mela 5MB to uz jsem dlouho nezazil.
k sakru nejdriv se to nauc poradne nez se zacnes chlubit!!! a tady zacni : www.jakpsatweb.cz - Sobota 4. března 2006 v 18:43® Řízek
-
Zdar rybáři,uz jednou jsem tady psal ze jsem si udelal blog,ale mel jsem technicke problemy ktere jsem vyresil.Tak bych byl rad kdyby jste se na nej mrkli a byl bych rad i za vase komentare.michaluvrybolov.blog.czTento příspěvek sem 4.3.2006 v 17:44 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor jiris
- Sobota 4. března 2006 v 16:45® jiris
-
zedus> icq?
- Sobota 4. března 2006 ve 14:54® kulin
-
Tak sem se byl podívat za tátou na dírkách,svítilo sluníčko,teplota lehce nad nulou,prostě nádhera.Přijedu domů slunce zalezlo a opět začali padat ty zk..vený sračky.Mám takovej pocit,že letos ani fídra nevytáhnu z futrálu.Večer půjdu asi do hospody,dám pár piv a možná ten zlej sen zmizne.Uvidíme
- Sobota 4. března 2006 v 11:14® zedus
-
kulin> Je to hnus velebnosti. Ten kdo tu zimu vymyslel, by zasloužil naplácet na prdel.
- Sobota 4. března 2006 v 9:29® Bass
-
kutil: jednoduše .......... " white shit " !!