Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:17® Mike
Mike

Budu mít tu loď, alespoň doufám a tak kouknu na Lipno. I když jkaždej rok si na L6 chytím svoje.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:15® Mike
Mike

Návrat k rybařině?:-)) ) Tak kam pojedete na zahájení?

Sobota 1. ledna 2005 v 1:15® Milky
Milky

kreff a šroubky … co čekáš?

Sobota 1. ledna 2005 v 1:14® Mike
Mike

Koukám očkem na TV programy a letos se to tam vulgarismy jen hemží. Nevím, co je to kvalitní zábava, ale toto to určitě není! Kdyby dali radši pěknej film. Kdysi jsme s bráchama koukali na Silvestra na „Podivné dědictví“ s T. Hillem a dodnes je to nezapomenutelný Silvouš:

Sobota 1. ledna 2005 v 1:12® Milky
Milky

na to asi neumím dost erudovaně odpovědět

Sobota 1. ledna 2005 v 1:10® Mike
Mike

Když to vidím u nás, tolik mladejch a hodí si to třeba kvůli holce. Ale myslím, že to maj v sobě, stačí pak spouštěcí moment a je hotovo.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:10® Milky
Milky

Big Mike rozděl a panuj

Sobota 1. ledna 2005 v 1:09® Mike
Mike

Asi životně důležitá otázka: jak to udělat, aby člověk nemusel pracovat a měl dost prostředků? Politiku neberu.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:08® Milky
Milky

Big Mike: to máš naprostou pravdu, jsou horší patálie. Ale někdy i malé problémy mohou dohnat člověka k šílenství.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:08® Mike
Mike

A v pondělí znova do práce…

Sobota 1. ledna 2005 v 1:07® Mike
Mike

M: jo, žiju, horší je zánět nesohrtanu:-)) )Ale kam se to hrabe na kapavku či chalmýdie:-)) )))))

Sobota 1. ledna 2005 v 1:06® Mike
Mike

Já už odpálil svoje v 8.00. Počítám tak za 1000,–. Smradu šíleně, efekty pěkné, akorát příští rok to musím trošku urychlit – velké časové prodlevy. Holt amatér.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:04® Milky
Milky

je to blbéčko, ale jde to přežít!

Sobota 1. ledna 2005 v 1:02® Mike
Mike

Abych vás hodil do reality, už se vám někdy udělal jebák v nose? Ty jo, mě dneska, to je síla!!!!

Sobota 1. ledna 2005 v 1:02® Milky
Milky

tady magoři střílej od sedmi večer, je to tak deprimující!

Sobota 1. ledna 2005 v 1:01® jiris
jiris

U nas snad lidi zapomněli nakoupit rachejtle.

Sobota 1. ledna 2005 v 1:01® Mike
Mike

A je po hehe:-)) ))

Sobota 1. ledna 2005 v 1:00® Milky
Milky

pěkný nový rock

Sobota 1. ledna 2005 v 0:59® Mike
Mike

Teoreticky mohu ještě 2 minuty vláčet:-)) ))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:58® CeP
CeP

Ať vám neštěstí, smrt a všichni špatný lidi v roce 2005 políběj prdel …

Sobota 1. ledna 2005 v 0:58® Mike
Mike

Milky: to woe, co budem dělat „Tam“?:-)) )) Už jsem vícekrát četl, že okamžiky, které prožíváme při orgasmu jsou odleskem pocitů, které zažijeme tam – dobrá výhlídka,co? A proto já po tom tak jdu. Já vlatně žiju duchovně i když těžce fyzicky ejakuluju:-)) ))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:58® jiris
jiris

BM – schody a barák :-)

Sobota 1. ledna 2005 v 0:56® Milky
Milky

Big Mike: Nejsi divnej, chápu tě i to co píšeš mezi.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:56® Mike
Mike

Jiris: jaké křivky obrýsováváš? Ty jo, když si to tak promítnu, na Silvestra jsem nikdy neměl žádnou:-))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:54® Mike
Mike

No vidíš a já to čtu právě ve vlaku a tím se odpoutávám od reality. Po troškách. Ale před spaním také. Četls Hovory s Bohem? Přečetl jsem 1. díl a dál už se nadostal. Neznáš mého bratra? roman K.? Jako kdyby si mi k němu pasoval, nevím proč. Jsem divnej svejma otázkama?

Sobota 1. ledna 2005 v 0:54® Milky
Milky

Big Mike: ano, svým způsobem ano! V kolotoči sansárových existencí je místo i na rybařinu :-))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:53® jiris
jiris

BM – rýsuju :-(( jo bugr je hodně důležitej.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:52® Mike
Mike

Takže, pokud beru věc tak, že karma a inkarnace či reinkarnace pro tebe jsou běžné pojmy, múžem si blahopřát, že žijem v tomhle našom malém, relativně bezpečném bordýlku, nemáme existenčbní problémy a můžem se bavit o triviálnostech jako je lov ryb:-)) )

Sobota 1. ledna 2005 v 0:51® Milky
Milky

Big Mike: To je ale spíše četba na půlnoc, aby to více evokovalo emoce a člověk to mohl lépe nasát. Když všechno ztichne a je tma. Mmmmmm, zvláštní záležitos. Nejde to číst v autobude, nebo ve vlaku.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:49® Mike
Mike

Jo, jasně. Akorát by bylo třeba tyto knihy číst vícekrát, ale to holt nějak nejde. S mojema zájmama, rodinou, prací…

Jiris. nestyď se, hoď sem také něco! Pro bolena je důležítý co největší bugr na hladině?