Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 28. února 2006 ve 13:24® Shrek
Shrek

HaDe,pěknej status na ICQ – jedu autem do Zlína :-)) ))

Úterý 28. února 2006 ve 13:19® Shrek
Shrek

rarach> no zhruba kolem 14 hod. pojedu,tak jestli chceš,já tě vezmu,mě to nic neudělá. :-)

Úterý 28. února 2006 ve 13:15® rarach

jak dnes odpoledne? Já chci taky!

Úterý 28. února 2006 ve 13:12® Shrek
Shrek

rarach> zatim jsem žádnou nechytil,jen parmu.Dneska odpoledne pojedu,tak ti dám vědět.Ale je to tam už zase jako na závodech.

Úterý 28. února 2006 ve 13:11® rarach

Alivio: Jdou už ve Velichově ostré rety?

Úterý 28. února 2006 ve 12:51® fikus
fikus

tak schválně, jaký jste měli kdo nejlepší výsledek v testu přijímacích zkoušek. U mě to byla 1 chyba. A to jsem si ten test dělal v průběhu minulých měsíců mnohokrát. Pravidelně jsem míval tak okolo tří chyb. Bez chyby jsem nebyl ani jednou:-) Jak jste na tom vy?

Úterý 28. února 2006 v 11:51® Tomash
Tomash

BigMike a spol. : Tak nějak bych řekl, že otázka – „co je to hypofýza“ – by se hodila tak někam na přijímací zkoušky na VŠ se zaměřením na biologii – to má od rybářskýho řemesla hodně daleko. :-)

Úterý 28. února 2006 v 11:15® Rici
Rici

BigMike: To máš jako s řidičákem. Základ je, abys uměl řídit auto, věděl jak se chovat na křivatkách, kde máš pravou ruku, znát základní dopravní značky a povolené rychlosti. Těch důležitých témat je málo. Mě je například šumák, jestli na silnici míjím návěst nebo předzvěst Vše ostatní přijde praxí.

Úterý 28. února 2006 v 11:07® BigMike

Jo, hra se slovíčky, přitom by to šlo napsat tak jednoduše!!! Ale to by tomu asi každý rozuměl:-))

Úterý 28. února 2006 v 11:05® BigMike

Mám na starosti školení a testy nových členů v naší MO a takovéhle perlaotázky tam opravdu nemám:-)) ) To aby člověk opravdu študoval rybářskou školu a pro navázání háčku, nahození a citlivému chování u vody to nepotřebuji vědět! Ale záleží asi na tom, kolik chce ta která organizace přijmout:-)) )

Úterý 28. února 2006 v 10:58® Shrek
Shrek

Rici> no je to tak,už do rybařiny se začíná dostávat slovíčkaření.Viz malý cejn není to samé co cejnek,muškaření a lov na umělou mušku,je to hrozný,člověk si musí dávat bacha co říká,jinak je za úplnýho vola :-D DDD

Úterý 28. února 2006 v 10:40® Rici
Rici

Alivio: Já vím, ale mnou uvedený paskvil byl použit v médiích a celá láta používaný název MUŠKAŘENÍ pro lov na umělou mušku byl degradován na lov s živým či mrtvým hmyzem. Možná i právě proto byl uvedený paskvil vyřčen. Aby to bylo dobře, tak by se diskusní fórum na tuto rybolovnou techniku muselo jmenovat tak jak jsi to uvedl níže a to jaksi asi není ono.

Úterý 28. února 2006 v 10:12® jarv

jaryn> máš to v int. poště.

Úterý 28. února 2006 v 10:04® Shrek
Shrek

Rici> „Muškaření“ je lov na živý či mrtvý hmyz „Lov umělou muškou“ je lov na umělou mušku – napodobeninu.

Úterý 28. února 2006 v 9:49® Rici
Rici

Robur: Že by Muškování?:-))

Úterý 28. února 2006 v 9:29® Robur
Robur

Pokud se odvolám na níže napsané, tak diskuze Muškaření je tedy blbě pojmenováná a Had by se měl zamyslet:-)

Úterý 28. února 2006 v 9:00® Shrek
Shrek

fikus> samozřejmě že neznám a nevidim důvod,proč tvrdit že ano. :-D Jasně že tyhle otázky jsou takřka zbytečné,to je spíše maturitní část absolventa SRŠ Vodňany.Já si pod slovem „perly“ představoval chybné odpovědi např. s tim podběrákem,to tam je taky,tak jsem dal že nemusím mít s sebou a bylo to špatně.Není to aktualizovaný na r 2006.

Úterý 28. února 2006 ve 4:02® revoke
revoke

Zatím neoficiálně a zkušebně: CHAT chytej.cz !Tento příspěvek byl 28.2.2006 ve 03:02 editován administrátorem re­voke

Úterý 28. února 2006 v 0:36® jaryn

jarv – prosím tě pošli mi ty www mapy a to další . už jsem to zapomněl. Díky

Pondělí 27. února 2006 ve 23:37® fikus
fikus

Alivio> Test na přezkoušení uchazečů pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku
a přijetí za člena ČRS obsahuje i tyto „perly otázky“ Co je to inkubace jiker? Kolik komor a předsíní má rybí srdce? Jaká krev proudí srdcem ryby? Která z našich ryb má oko chráněno dvojitou rohovkou? Mají ryby chuť? Co je to hypofýza? Pokračovat bych mohl dál a dál. A teď na rovinu, potřebuji tohle vědět abych mohl získat RL? Asi ano. Znáš odpovědi na tyto otázky? Ruku na srdce, já ne. A nejsem si jistý, jestli odpovědi znáš i ty. Jestli se pletu a ty znáš přesné odpovědi, tak mne oprav. Proto píšu o „perlách otázkách“.

Pondělí 27. února 2006 ve 23:34® CeP
CeP

Padis> ty parchanteeee…nemam te rad!!!

Pondělí 27. února 2006 ve 23:22® Shrek
Shrek

no ty woe Padis,ty ani nevíš,jak jsi mě právě nas…l.To si děláš prču,ne?Ježiš mě tečou sliny!!!!No ty zvíře jedno!!!!!!!

Pondělí 27. února 2006 ve 23:17® Shrek
Shrek

fikus> ohledně muškaření a lovu ryb na umělou mušku jsem to chtěl právě napsat.Cudlo pozor!!!!RŘ to již rozlišuje,takže to chyba není.Muškaření je na živej hmyz.A to nelze. :-) Já jsem se tam zatím s žádnou „perlou“ nesetkal.Dle mě je všev rámci RŘ.

Pondělí 27. února 2006 ve 23:11® fikus
fikus

Cudla> ono se na pstruhovce, ale opravdu nesmí muškařit. Pozor, neplést s lovem umělou muškou. Jinak bludy tam jsou, ale to je spíš aktualizací odpovědí. Byly stavěné na RŘ pro rok 2005. Ovšem „perel otázek“ se tam pár najde…

Pondělí 27. února 2006 ve 23:05® ZB

Padis> Jezis to je nadhera. Ted sem prisel z posilky. Takova tlacenka s voctem a k tomu plznicka. To by se spalo.

Pondělí 27. února 2006 ve 22:57® kelt
kelt

Padis> taky sem to tak původně viděl ale zase vyhrála čabajka :-)) )

Pondělí 27. února 2006 ve 22:54® red
red

Padis kua teraz som dozral slaninu ! dakujem ti !

Pondělí 27. února 2006 ve 22:53® Padis
Padis

kelt.však mě pěkně kručí ale vidím to tak na jogurt

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6263.jpgfoto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6264.jpg
Pondělí 27. února 2006 ve 22:41® kelt
kelt

Padis> ty zvíře !!!! Mňam teplý vepřový z kotla…tak jsem dneska nechtěl žrat na noc…Zas to nevyjde…:-)) )))

Pondělí 27. února 2006 ve 22:38® Padis
Padis

taky mám hlad

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6262.jpg