Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. února 2006 ve 13:24® Shrek
-
HaDe,pěknej status na ICQ – jedu autem do Zlína
))
- Úterý 28. února 2006 ve 13:19® Shrek
-
rarach> no zhruba kolem 14 hod. pojedu,tak jestli chceš,já tě vezmu,mě to nic neudělá.
- Úterý 28. února 2006 ve 13:15® rarach
-
jak dnes odpoledne? Já chci taky!
- Úterý 28. února 2006 ve 13:12® Shrek
-
rarach> zatim jsem žádnou nechytil,jen parmu.Dneska odpoledne pojedu,tak ti dám vědět.Ale je to tam už zase jako na závodech.
- Úterý 28. února 2006 ve 13:11® rarach
-
Alivio: Jdou už ve Velichově ostré rety?
- Úterý 28. února 2006 ve 12:51® fikus
-
tak schválně, jaký jste měli kdo nejlepší výsledek v testu přijímacích zkoušek. U mě to byla 1 chyba. A to jsem si ten test dělal v průběhu minulých měsíců mnohokrát. Pravidelně jsem míval tak okolo tří chyb. Bez chyby jsem nebyl ani jednou
Jak jste na tom vy?
- Úterý 28. února 2006 v 11:51® Tomash
-
BigMike a spol. : Tak nějak bych řekl, že otázka – „co je to hypofýza“ – by se hodila tak někam na přijímací zkoušky na VŠ se zaměřením na biologii – to má od rybářskýho řemesla hodně daleko.
- Úterý 28. února 2006 v 11:15® Rici
-
BigMike: To máš jako s řidičákem. Základ je, abys uměl řídit auto, věděl jak se chovat na křivatkách, kde máš pravou ruku, znát základní dopravní značky a povolené rychlosti. Těch důležitých témat je málo. Mě je například šumák, jestli na silnici míjím návěst nebo předzvěst Vše ostatní přijde praxí.
- Úterý 28. února 2006 v 11:07® BigMike
-
Jo, hra se slovíčky, přitom by to šlo napsat tak jednoduše!!! Ale to by tomu asi každý rozuměl
- Úterý 28. února 2006 v 11:05® BigMike
-
Mám na starosti školení a testy nových členů v naší MO a takovéhle perlaotázky tam opravdu nemám
) To aby člověk opravdu študoval rybářskou školu a pro navázání háčku, nahození a citlivému chování u vody to nepotřebuji vědět! Ale záleží asi na tom, kolik chce ta která organizace přijmout
)
- Úterý 28. února 2006 v 10:58® Shrek
-
Rici> no je to tak,už do rybařiny se začíná dostávat slovíčkaření.Viz malý cejn není to samé co cejnek,muškaření a lov na umělou mušku,je to hrozný,člověk si musí dávat bacha co říká,jinak je za úplnýho vola
DDD
- Úterý 28. února 2006 v 10:40® Rici
-
Alivio: Já vím, ale mnou uvedený paskvil byl použit v médiích a celá láta používaný název MUŠKAŘENÍ pro lov na umělou mušku byl degradován na lov s živým či mrtvým hmyzem. Možná i právě proto byl uvedený paskvil vyřčen. Aby to bylo dobře, tak by se diskusní fórum na tuto rybolovnou techniku muselo jmenovat tak jak jsi to uvedl níže a to jaksi asi není ono.
- Úterý 28. února 2006 v 10:12® jarv
-
jaryn> máš to v int. poště.
- Úterý 28. února 2006 v 10:04® Shrek
-
Rici> „Muškaření“ je lov na živý či mrtvý hmyz „Lov umělou muškou“ je lov na umělou mušku – napodobeninu.
- Úterý 28. února 2006 v 9:49® Rici
-
Robur: Že by Muškování?
- Úterý 28. února 2006 v 9:29® Robur
-
Pokud se odvolám na níže napsané, tak diskuze Muškaření je tedy blbě pojmenováná a Had by se měl zamyslet
- Úterý 28. února 2006 v 9:00® Shrek
-
fikus> samozřejmě že neznám a nevidim důvod,proč tvrdit že ano.
Jasně že tyhle otázky jsou takřka zbytečné,to je spíše maturitní část absolventa SRŠ Vodňany.Já si pod slovem „perly“ představoval chybné odpovědi např. s tim podběrákem,to tam je taky,tak jsem dal že nemusím mít s sebou a bylo to špatně.Není to aktualizovaný na r 2006.
- Úterý 28. února 2006 ve 4:02® revoke
-
Zatím neoficiálně a zkušebně: CHAT chytej.cz !Tento příspěvek byl 28.2.2006 ve 03:02 editován administrátorem revoke
- Úterý 28. února 2006 v 0:36® jaryn
-
jarv – prosím tě pošli mi ty www mapy a to další . už jsem to zapomněl. Díky
- Pondělí 27. února 2006 ve 23:37® fikus
-
Alivio> Test na přezkoušení uchazečů pro získaní kvalifikace pro vydání prvního rybářského lístku
a přijetí za člena ČRS obsahuje i tyto „perly otázky“ Co je to inkubace jiker? Kolik komor a předsíní má rybí srdce? Jaká krev proudí srdcem ryby? Která z našich ryb má oko chráněno dvojitou rohovkou? Mají ryby chuť? Co je to hypofýza? Pokračovat bych mohl dál a dál. A teď na rovinu, potřebuji tohle vědět abych mohl získat RL? Asi ano. Znáš odpovědi na tyto otázky? Ruku na srdce, já ne. A nejsem si jistý, jestli odpovědi znáš i ty. Jestli se pletu a ty znáš přesné odpovědi, tak mne oprav. Proto píšu o „perlách otázkách“. - Pondělí 27. února 2006 ve 23:34® CeP
-
Padis> ty parchanteeee…nemam te rad!!!
- Pondělí 27. února 2006 ve 23:22® Shrek
-
no ty woe Padis,ty ani nevíš,jak jsi mě právě nas…l.To si děláš prču,ne?Ježiš mě tečou sliny!!!!No ty zvíře jedno!!!!!!!
- Pondělí 27. února 2006 ve 23:17® Shrek
-
fikus> ohledně muškaření a lovu ryb na umělou mušku jsem to chtěl právě napsat.Cudlo pozor!!!!RŘ to již rozlišuje,takže to chyba není.Muškaření je na živej hmyz.A to nelze.
Já jsem se tam zatím s žádnou „perlou“ nesetkal.Dle mě je všev rámci RŘ.
- Pondělí 27. února 2006 ve 23:11® fikus
-
Cudla> ono se na pstruhovce, ale opravdu nesmí muškařit. Pozor, neplést s lovem umělou muškou. Jinak bludy tam jsou, ale to je spíš aktualizací odpovědí. Byly stavěné na RŘ pro rok 2005. Ovšem „perel otázek“ se tam pár najde…
- Pondělí 27. února 2006 ve 23:05® ZB
-
Padis> Jezis to je nadhera. Ted sem prisel z posilky. Takova tlacenka s voctem a k tomu plznicka. To by se spalo.
- Pondělí 27. února 2006 ve 22:57® kelt
-
Padis> taky sem to tak původně viděl ale zase vyhrála čabajka
)
- Pondělí 27. února 2006 ve 22:54® red
-
Padis kua teraz som dozral slaninu ! dakujem ti !
- Pondělí 27. února 2006 ve 22:53® Padis
-
kelt.však mě pěkně kručí ale vidím to tak na jogurt
- Pondělí 27. února 2006 ve 22:41® kelt
-
Padis> ty zvíře !!!! Mňam teplý vepřový z kotla…tak jsem dneska nechtěl žrat na noc…Zas to nevyjde…
)))
- Pondělí 27. února 2006 ve 22:38® Padis
-
taky mám hlad