Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:47® Milky
Milky

Big Mike: četl jsem to. Tam vlastně popisuje různé způsoby umírání, není liž pravda?

Sobota 1. ledna 2005 v 0:47® Mike
Mike

Milky: no, já měl spíš na mysli něco z druhé ruky:-)) ) Budu teď kupovat tu loďku co má David a pak jsem zase s černejma prachama na 0. A oficiálních moc není:-)) )

Sobota 1. ledna 2005 v 0:45® Milky
Milky

Big Mike: Od svého zaměstnavatele mě odvedla jedna záležitost. Vždycky jsem říkal, že jestli si vemu dva týdny dovolené, že už se nevrátím. Přišel složitý úraz a já byl vytržen an tři měsíce. Mezti tím bylo mořné se s nadhledem pódívat zpět na svůj život . a  přišla firma, které o mne projevila zájem a ..... bylo vymalováno.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:45® Mike
Mike

Milky: jo, kromě knihy Mrtvých jsem četl. Jaký máš názor na Rampu Lobsanga? Mám dobrou knihu, Smrt – konec nebo začátek od J. Mumforda, četls? Když to tak beru zpětně, nemohl jsem skončit nikde jinde, než na pohřebce. Udělat pro ty živé i mrtvé tu poslední službičku. Akorát ještě dělat na sebe!

Sobota 1. ledna 2005 v 0:41® Milky
Milky

Big Mike: budeš-li potřebovat PC, vemu ti ho z velkoobchodu přímo za dealerskou cenu. Máš u mne doložku nejvyšších výhod.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:40® Mike
Mike

Milky: slyším poprvé. Holt nemám moc času vzdělávat se v těchto oblastech. Ale zam u nás je prima varhaník i kněz/staroka­tolík) a někdy jsou to zajímavé debaty mezi obřady:-)) ) Každej jinej pohled, jinou představu, ale vlastně si hodně rozumíme.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:39® Milky
Milky

Big Mike: Doporučená literatura: Tibetská kniha mrtvých, Život po životě, Život mezi životy

Sobota 1. ledna 2005 v 0:38® Mike
Mike

Milky: :-)) )) to jo. A co tě odvedlo od NWT? Není li to tajemství? To bys mi mohl poradit s výběrem co nejlevnějšího a zároveň relativně dobrého PC, což?

Sobota 1. ledna 2005 v 0:38® Milky
Milky

Big Mike: tak to máme asi pocit stejný. Vidím, že bereš v potaz rozdíl mezi vírou (od slova věřit) a náboženstvím (dogma). To, co máš na mysli se nazývá nesklonným slovem ::bardó::

Sobota 1. ledna 2005 v 0:36® Mike
Mike

Milky: a safra. Mno, něco jsem přečetl a nejvíc mě asi zajímá to co je po tomhle očistci zde. A vlastně když to tak řeknu, jsem svým způsobem věřící, akorát „To“ nemusím pojmenovávat a chodit se klanět někam do kostelů.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:34® Milky
Milky

Big Mike: neměl jsem s bankami nic. Dělal jsem sedm let v NWT a jinak mám xicht, co je snadno a dlouho zapamatovatelnej.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:33® Mike
Mike

Jiris: myslíš, že má tvar propa vliv na jeho účinnost? Uvažoval jsem udělat do trošku do rejnokova:-)) ) A dát vrtulek víc?.-)))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:32® Milky
Milky

Big Mike: já mám také duševno rád, ale neumím pít akoholické nápoje, abych se jen lehce povznesl. Rozumím ti, jak to myslíš a o tom duchovnu bych si s tebou někdy rád popovídal, páč nějakej ten roček se v okultu pohybuju.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:31® Mike
Mike

Milky: pořád přemejšlím, odkud tě znám. neměls něco společnýho s IPB či KB?

Sobota 1. ledna 2005 v 0:30® Mike
Mike

Do roku 2001 jsem to měk jako ty, pak jsem nastoupil k Melichovi a od té doby občas potřebuju lehce poslat duševno mimo realitu.:-)) ) Jiris: staniž se, turbo okolo 13 cm? Ale aby na mě nevlítli ochránci, že ta vrtule zraňuje útočíci kormorány či vydry!

Sobota 1. ledna 2005 v 0:29® Milky
Milky

Big Mike: bůh to řekl rezolutně – aspoň jednou ročně spláchnout!

Sobota 1. ledna 2005 v 0:27® Mike
Mike

To samé s tím úkazem Tsunami. není to tak dávno, v Číně byly povodně, zařvalo 1–2 miliony lidí, ale nikam to neventilovali a byl klid:-)) )) Jak říkám, tento zkulvenej svět(lidský) si nezasluhuje nic jiného, než další posun kontinentů, pěknou potopu a začít od láčkovců nanovo!:-)) )) Dnes ta moje sejčkovala, že má být zejtra další velká živelná pohroma, tak jsem napáskoval zásobníky, dobrousil kudly, připravil nafukovací člun a uvidíme!

Sobota 1. ledna 2005 v 0:25® Milky
Milky

Big Mike: nevím od kdy – dávám se podat. Já jsem opilec tzv. příležitostný. To je, že nemusím pít třeba měsíc,pivo si koupit domů – NIKDY, ale když je jednnou měsíčně zadaří . no to je pak dílo! Někdy jen jednou za dva měsíce, na pravidelnosti to nevisí.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:24® jiris
jiris

BM – za pokus by stála.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:24® Mike
Mike

Milky: sakra, ty to bereš dost moralisticky! Nebej informačních technologií, povídalo by se jen, jak sraz proběhl v pohodě. Někdy jsou ty foťáky k hov…

Sobota 1. ledna 2005 v 0:22® Mike
Mike

Milky: mno, to já se napiju rád. Uvolním se, chytím občas můzu a někdy totál vymáznu hlavu a pár milionů mozkových buňek.
A hádej, od kdy:-)) ))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:22® Milky
Milky

chtěl jsem napsat minisraz, pochopitelně!

Sobota 1. ledna 2005 v 0:20® Milky
Milky

Myslím, že ministarz byl dostatečně motivujícím mementem

Sobota 1. ledna 2005 v 0:20® Mike
Mike

Jiris: asi jde o to, dát jim důvěru. Jít, chytit a ono by tomu člověk přišel na chuť. Jak jsem psal, asi udělám jen propy, menší do 6 cm. Udělat vobludu přes 10cm asi není ono,že?

Sobota 1. ledna 2005 v 0:18® Milky
Milky

Big Mike: aha, no já nepiju, není to pro mne moc zajímavé – nesnáším chlastat na povel. Ale ráno asi do města nepůjdu, abych šel pokoukat, kde je nablito.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:17® Mike
Mike

Milky: jo, nemám rok od roku potřebu se zrovna dnes někde potácet. Ale pravda je jinde. Ženě se nikam nechce, máme malý kluky, nechce se mi jinde utrácet:-)) To si dám doma vínko, pokecám a prostředky vrazím do netu:-) A ráno, zcela střízliv, projdu město, kouknout kde je nablito, seberem s klukem špunty od šampusů, přivítáme nový rok na svěžím vzduchu a ožeru se jak doga 8.1. na výborové „dolovné“:-)) ))))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:16® jiris
jiris

Big Mike – neboj na ty tvé popíky nachytáš.

Sobota 1. ledna 2005 v 0:13® Mike
Mike

Jiris: nepřemejšlel, já obecně moc nepřemejšlím a jednám a tvořím instinktivně. Když to tak beru zpětně, asi to není špatná volba. Něco kopírovat, to není až tak moc pro mne!:-))

Sobota 1. ledna 2005 v 0:13® Milky
Milky

Big Mike: … jak to, že taky sedíš doma? Taky nerad podléháš davovým scénám??? aA k tomu ještě , že dneska chlastá každej amatér???

Sobota 1. ledna 2005 v 0:11® Mike
Mike

Milky: hmmmm, ta sedla, ještě teď se mi motá hlava, i ty jeden:-)) )) Jiris: jo, na léto. Uvažuju fakt o tom proudu.-))) Napojit na polni tel., natáhnout drátky přes řeku a jak zaloví, zatočit!:-)) )