Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:47® Mike
-
Milky: no, já měl spíš na mysli něco z druhé ruky
) Budu teď kupovat tu loďku co má David a pak jsem zase s černejma prachama na 0. A oficiálních moc není
)
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:45® Milky
-
Big Mike: Od svého zaměstnavatele mě odvedla jedna záležitost. Vždycky jsem říkal, že jestli si vemu dva týdny dovolené, že už se nevrátím. Přišel složitý úraz a já byl vytržen an tři měsíce. Mezti tím bylo mořné se s nadhledem pódívat zpět na svůj život . a přišla firma, které o mne projevila zájem a ..... bylo vymalováno.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:45® Mike
-
Milky: jo, kromě knihy Mrtvých jsem četl. Jaký máš názor na Rampu Lobsanga? Mám dobrou knihu, Smrt – konec nebo začátek od J. Mumforda, četls? Když to tak beru zpětně, nemohl jsem skončit nikde jinde, než na pohřebce. Udělat pro ty živé i mrtvé tu poslední službičku. Akorát ještě dělat na sebe!
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:41® Milky
-
Big Mike: budeš-li potřebovat PC, vemu ti ho z velkoobchodu přímo za dealerskou cenu. Máš u mne doložku nejvyšších výhod.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:40® Mike
-
Milky: slyším poprvé. Holt nemám moc času vzdělávat se v těchto oblastech. Ale zam u nás je prima varhaník i kněz/starokatolík) a někdy jsou to zajímavé debaty mezi obřady
) Každej jinej pohled, jinou představu, ale vlastně si hodně rozumíme.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:39® Milky
-
Big Mike: Doporučená literatura: Tibetská kniha mrtvých, Život po životě, Život mezi životy
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:38® Mike
-
Milky:
)) to jo. A co tě odvedlo od NWT? Není li to tajemství? To bys mi mohl poradit s výběrem co nejlevnějšího a zároveň relativně dobrého PC, což?
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:38® Milky
-
Big Mike: tak to máme asi pocit stejný. Vidím, že bereš v potaz rozdíl mezi vírou (od slova věřit) a náboženstvím (dogma). To, co máš na mysli se nazývá nesklonným slovem ::bardó::
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:36® Mike
-
Milky: a safra. Mno, něco jsem přečetl a nejvíc mě asi zajímá to co je po tomhle očistci zde. A vlastně když to tak řeknu, jsem svým způsobem věřící, akorát „To“ nemusím pojmenovávat a chodit se klanět někam do kostelů.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:34® Milky
-
Big Mike: neměl jsem s bankami nic. Dělal jsem sedm let v NWT a jinak mám xicht, co je snadno a dlouho zapamatovatelnej.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:33® Mike
-
Jiris: myslíš, že má tvar propa vliv na jeho účinnost? Uvažoval jsem udělat do trošku do rejnokova
) A dát vrtulek víc?.-)))
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:32® Milky
-
Big Mike: já mám také duševno rád, ale neumím pít akoholické nápoje, abych se jen lehce povznesl. Rozumím ti, jak to myslíš a o tom duchovnu bych si s tebou někdy rád popovídal, páč nějakej ten roček se v okultu pohybuju.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:31® Mike
-
Milky: pořád přemejšlím, odkud tě znám. neměls něco společnýho s IPB či KB?
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:30® Mike
-
Do roku 2001 jsem to měk jako ty, pak jsem nastoupil k Melichovi a od té doby občas potřebuju lehce poslat duševno mimo realitu.
) Jiris: staniž se, turbo okolo 13 cm? Ale aby na mě nevlítli ochránci, že ta vrtule zraňuje útočíci kormorány či vydry!
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:29® Milky
-
Big Mike: bůh to řekl rezolutně – aspoň jednou ročně spláchnout!
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:27® Mike
-
To samé s tím úkazem Tsunami. není to tak dávno, v Číně byly povodně, zařvalo 1–2 miliony lidí, ale nikam to neventilovali a byl klid
)) Jak říkám, tento zkulvenej svět(lidský) si nezasluhuje nic jiného, než další posun kontinentů, pěknou potopu a začít od láčkovců nanovo!
)) Dnes ta moje sejčkovala, že má být zejtra další velká živelná pohroma, tak jsem napáskoval zásobníky, dobrousil kudly, připravil nafukovací člun a uvidíme!
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:25® Milky
-
Big Mike: nevím od kdy – dávám se podat. Já jsem opilec tzv. příležitostný. To je, že nemusím pít třeba měsíc,
si koupit domů – NIKDY, ale když je jednnou měsíčně zadaří . no to je pak dílo! Někdy jen jednou za dva měsíce, na pravidelnosti to nevisí.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:24® jiris
-
BM – za pokus by stála.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:24® Mike
-
Milky: sakra, ty to bereš dost moralisticky! Nebej informačních technologií, povídalo by se jen, jak sraz proběhl v pohodě. Někdy jsou ty foťáky k hov…
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:22® Mike
-
Milky: mno, to já se napiju rád. Uvolním se, chytím občas můzu a někdy totál vymáznu hlavu a pár milionů mozkových buňek.
A hádej, od kdy))
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:22® Milky
-
chtěl jsem napsat minisraz, pochopitelně!
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:20® Milky
-
Myslím, že ministarz byl dostatečně motivujícím mementem
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:20® Mike
-
Jiris: asi jde o to, dát jim důvěru. Jít, chytit a ono by tomu člověk přišel na chuť. Jak jsem psal, asi udělám jen propy, menší do 6 cm. Udělat vobludu přes 10cm asi není ono,že?
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:18® Milky
-
Big Mike: aha, no já nepiju, není to pro mne moc zajímavé – nesnáším chlastat na povel. Ale ráno asi do města nepůjdu, abych šel pokoukat, kde je nablito.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:17® Mike
-
Milky: jo, nemám rok od roku potřebu se zrovna dnes někde potácet. Ale pravda je jinde. Ženě se nikam nechce, máme malý kluky, nechce se mi jinde utrácet
To si dám doma vínko, pokecám a prostředky vrazím do netu
A ráno, zcela střízliv, projdu město, kouknout kde je nablito, seberem s klukem špunty od šampusů, přivítáme nový rok na svěžím vzduchu a ožeru se jak doga 8.1. na výborové „dolovné“
))))
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:16® jiris
-
Big Mike – neboj na ty tvé popíky nachytáš.
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:13® Mike
-
Jiris: nepřemejšlel, já obecně moc nepřemejšlím a jednám a tvořím instinktivně. Když to tak beru zpětně, asi to není špatná volba. Něco kopírovat, to není až tak moc pro mne!
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:13® Milky
-
Big Mike: … jak to, že taky sedíš doma? Taky nerad podléháš davovým scénám??? aA k tomu ještě , že dneska chlastá každej amatér???
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:11® Mike
-
Milky: hmmmm, ta sedla, ještě teď se mi motá hlava, i ty jeden
)) Jiris: jo, na léto. Uvažuju fakt o tom proudu.-))) Napojit na polni tel., natáhnout drátky přes řeku a jak zaloví, zatočit!
)
- Sobota 1. ledna 2005 v 0:11® jiris
-
BM – zkoušel sem ty propiky na řece a chce to doladit ty papule. Přemejšlesl nad tim obrazkem co sem sem daval?