Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 23. února 2006 ve 20:07® HaD
HaD

red> red> dneska sem tam byl už dvanáctkrát a furt mě neokradly :-((

Čtvrtek 23. února 2006 ve 20:02® red
red

Vážení,
nevím, zda nakupujete v Tesco, ale tohle vám může být užitečné.
Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v Tesco a mohlo by se to stát i vám.
Jak podvodnice pracují:
Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k vašemu autu, když dáváte nákup do
kufru. Začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají
z blůzky.
Kdo by se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou „Ne“ a požádají vás, zda byste je nezavezli k dalšímu Tesco.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a  udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku.
Moje peněženka mi byla ukradena minulé úterý, ve středu, dvakrát ve
čtvrtek, v sobotu a také včera!!

Čtvrtek 23. února 2006 v 19:25® hiri44

Tak a sme dostali

Čtvrtek 23. února 2006 v 17:44® skwor
skwor

Jste umřeli, nebo co? Je tu nuda!!!!!!

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:52® pepino99
pepino99

bojka> stopro jo :o)))

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:45® Padis
Padis

navíc

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:45® Padis
Padis

bojka-to jo a navís si můžeš i užít

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:43® bojka
bojka

Padis> No nekup to!! I když laminatka je lepší,ale u gumovky nepotřebuješ pádla.

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:34® Padis
Padis

bojka myslím že by to šlo.Ale možná že bys na ní i něco chytl

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:26® bojka
bojka

pepino99> Mysliš že by se to dalo použít na vyvážku nástrahy?

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6166.jpg
Čtvrtek 23. února 2006 v 16:12® Padis
Padis

pepíno99 neboj rozjedese to

Čtvrtek 23. února 2006 v 16:07® pepino99
pepino99

teda tady je dneska živo jak po víííbuchu atomofky :o)

Čtvrtek 23. února 2006 ve 13:26® CeP
CeP

Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: „Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele…!
A ty, mami, ty na mně nečum! Taky jsi mě nasrala!“

Čtvrtek 23. února 2006 ve 13:20® CeP
CeP

HaD> presne tak! ukazat svetu kde se rodi nejlepsi hokejisti sveta. vzdyt vychovat z tak uzky zakladny hrace svetovej kvalit…myslim ze slovaci zaslouzi obdiv a my na tom taky nejsme o moc lip.

Čtvrtek 23. února 2006 ve 12:51® Jakub
Jakub

> > Chlapa bolí loket a chce jít k doktorovi. Kamarád mu říká: Neblbni, u  > nás na fakultě teď testujeme super počítač, ten ti za 50 Kč udělá > diagnózu i navrhne léčbu, stačí trocha moče'. Chlap to zkusí a z > počítače vypadne > lístek: ‚Máte tenisový loket. Dávejte si Priesnitz obklady přes > noc,přes den natírejte Olfenovou mastí, berte Brufen a šetřete to 3 > týdny‘ Chlápek je spokojenej, ale hned si říká, jestli to není nějaký > podfuk a jestli by ten počítač neoblbnul. Rozhodne se, že to zkusí. > Doma nalije do lahvičky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa,moč od > dcery a od manželky, a nakonec i svoje sperma. Všechno smíchá a vzorek > hodí do počítače. Ten dlouho bzučí, cvaká, pak vyjede kus papíru a na > něm je napsáno: Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, pořiďte si > katexovy filtr. Váš pes má blechy, umyjte ho šampónem Autin. Vaše > dcera bere kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou > to jednovaječná dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořidte si právníka. > A jestli nepřestanete masturbovat, tak se Vám ten tenisovej loket > nikdy nezahojí!'

Čtvrtek 23. února 2006 ve 12:30® Prutos
Prutos

regulus> Měl sem to podmáznutý kapříkama, ale pšššt :-)) )

Čtvrtek 23. února 2006 ve 12:23® Tomash
Tomash

Shrnul bych to tak, že naši hráli více srdcem a do posledního dechu. Slováci hráli s velkým respektem a ne na 100%. Třikrát hurá našim borcům!

Čtvrtek 23. února 2006 v 11:41® kulin
kulin

HaD>osobka

Čtvrtek 23. února 2006 v 11:37® HaD
HaD

mě osobně mrzí, že jsme se nepotkali až ve finále

Čtvrtek 23. února 2006 v 11:17® vanuz
vanuz

prehra mrzi hlavne z pohladu slovenskeho fanusika, ktorý si zaslužil viac

Čtvrtek 23. února 2006 v 10:56® Prichy
Prichy

vanuz> jj, tak trochu mas pravdu, divil jsem se, ze slovensky trener nezmenil taktiku o par minut driv…ale riskovat je vzdy tezke…ze byste hrali uplne spatne to ne, to si nemyslim (fuj, ted jsem na fanouska (od slova fanatismus) az moc objektivni :-D )

Čtvrtek 23. února 2006 v 10:53® Prichy
Prichy

obor: ted koukam na zaznam. treti tretina od nas lepe zahrana nez druha, min faulu z nasi strany, drzeni puku za vasi branou – perfektni, 4 hraci schopni branit v pripade vaseho utoku a 1–2 hraci mixuji s pukem za vasi branou. Pri prisnem metru rozhodcich je tezke odebrat puk jagrovi a jinym. Cajanek perfetkni prace. Hrajeme to co se ma za stavu 2:0 ve ctvrtfinale hrat. Vytknout se daji tak dve tri okynka (spis okna) v nasi obrane. Nutno priznat, ze vase hra poslednich pet minut gradovala a my meli i obrovske stesti. Hele my takto prohrali nekolik turnaju za sebou. Ctvrfinale je rychla smrt no :-((

Čtvrtek 23. února 2006 v 10:07® Milky
Milky

obor> Možná, že jsi nahněvaný, že nepostupujete, ale myslím si a nejsem sám, že to bylo velmi pohledné utkání. Hrálo se slušně a bez známek agresivity. Akce se u branky nehrotily, žádný strkání, vládla tam opravdu sportovní nálada. Vůbec nesdílím tvůj názor – i kdybychom prohráli, bylo to hezké utkání.

Čtvrtek 23. února 2006 v 9:34® vanuz
vanuz

obor kliiiid, nasi to zase nezvladli takticky, poklona cechom ze sa dokazali zmobilizovat po tych prehrach…ze je herny system na houby vie kazdy.

Čtvrtek 23. února 2006 v 9:30® CeP
CeP

obor> ruku na srdce, ale tady slo o postup a o medaile. k certu s krasnym hokejem a do haje s recma o degradaci. i tohle byl hokej… OK? ;-)

Čtvrtek 23. února 2006 v 9:27® HaD
HaD

obor> co blbneš?

Čtvrtek 23. února 2006 v 9:12® jaryn

Je to paráda, byli jsme lepší. Favorit vyhrál, šaškárna ve skupině nic neznamená, o tom jsme se už přesvědčili i my.

Čtvrtek 23. února 2006 v 9:09® pepino99
pepino99

obor> No musím souhlasit s ostatními. Hokeje to byl rychlej a líbivej !!!! Myslím že nejlepší co jsme tam předvedli .

Čtvrtek 23. února 2006 v 9:03® Prichy
Prichy

obor> proc si myslis, ze to bylo tak hrozne? bylo to ctvrfinale, kdo by chtel davat 10 golu to by byl blazen. Nasim klukum se da max vytknout ten konec, ze vas neudrzeli trochu dal o brany. Jinak co bys cekal od naseho tymu…krome slovaku jsme porazili pouze nemce a italii hihi :-) Ostatni zapasy jsem nevidel, ale videl jsem finy a to jak to branili, teda spis nebranili bylo hrozne.

Čtvrtek 23. února 2006 v 8:49® hajan

obor: No tak teda jo, ruku na srdce. My jsme vás žvejkali 58 minut a zaslouženě vyhráli. Degradace hokeje to asi byla, ale hlavně prvních 30 minut, protože jsme na „igrisku“ byli sami.