Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 20:15® skwor
-
red: Já byl v tescu dneska a nic
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 20:13® red
-
HaD : chodis asi do zleho tesca :o)
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 20:07® HaD
-
red> red> dneska sem tam byl už dvanáctkrát a furt mě neokradly
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 20:02® red
-
Vážení,
nevím, zda nakupujete v Tesco, ale tohle vám může být užitečné.
Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí chytrých podvodnic. Tohle se mi přihodilo v Tesco a mohlo by se to stát i vám.
Jak podvodnice pracují:
Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k vašemu autu, když dáváte nákup do
kufru. Začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají
z blůzky.
Kdo by se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, řeknou „Ne“ a požádají vás, zda byste je nezavezli k dalšímu Tesco.
Když souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo a udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku.
Moje peněženka mi byla ukradena minulé úterý, ve středu, dvakrát ve
čtvrtek, v sobotu a také včera!! - Čtvrtek 23. února 2006 v 19:25® hiri44
-
Tak a sme dostali
- Čtvrtek 23. února 2006 v 17:44® skwor
-
Jste umřeli, nebo co? Je tu nuda!!!!!!
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:52® pepino99
-
bojka> stopro jo :o)))
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:45® Padis
-
navíc
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:45® Padis
-
bojka-to jo a navís si můžeš i užít
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:43® bojka
-
Padis> No nekup to!! I když laminatka je lepší,ale u gumovky nepotřebuješ pádla.
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:34® Padis
-
bojka myslím že by to šlo.Ale možná že bys na ní i něco chytl
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:26® bojka
-
pepino99> Mysliš že by se to dalo použít na vyvážku nástrahy?
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:12® Padis
-
pepíno99 neboj rozjedese to
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:07® pepino99
-
teda tady je dneska živo jak po víííbuchu atomofky :o)
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 13:26® CeP
-
Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: „Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele…!
A ty, mami, ty na mně nečum! Taky jsi mě nasrala!“ - Čtvrtek 23. února 2006 ve 13:20® CeP
-
HaD> presne tak! ukazat svetu kde se rodi nejlepsi hokejisti sveta. vzdyt vychovat z tak uzky zakladny hrace svetovej kvalit…myslim ze slovaci zaslouzi obdiv a my na tom taky nejsme o moc lip.
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 12:51® Jakub
-
> > Chlapa bolí loket a chce jít k doktorovi. Kamarád mu říká: Neblbni, u > nás na fakultě teď testujeme super počítač, ten ti za 50 Kč udělá > diagnózu i navrhne léčbu, stačí trocha moče'. Chlap to zkusí a z > počítače vypadne > lístek: ‚Máte tenisový loket. Dávejte si Priesnitz obklady přes > noc,přes den natírejte Olfenovou mastí, berte Brufen a šetřete to 3 > týdny‘ Chlápek je spokojenej, ale hned si říká, jestli to není nějaký > podfuk a jestli by ten počítač neoblbnul. Rozhodne se, že to zkusí. > Doma nalije do lahvičky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa,moč od > dcery a od manželky, a nakonec i svoje sperma. Všechno smíchá a vzorek > hodí do počítače. Ten dlouho bzučí, cvaká, pak vyjede kus papíru a na > něm je napsáno: Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, pořiďte si > katexovy filtr. Váš pes má blechy, umyjte ho šampónem Autin. Vaše > dcera bere kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou > to jednovaječná dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořidte si právníka. > A jestli nepřestanete masturbovat, tak se Vám ten tenisovej loket > nikdy nezahojí!'
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 12:30® Prutos
-
regulus> Měl sem to podmáznutý kapříkama, ale pšššt
)
- Čtvrtek 23. února 2006 ve 12:23® Tomash
-
Shrnul bych to tak, že naši hráli více srdcem a do posledního dechu. Slováci hráli s velkým respektem a ne na 100%. Třikrát hurá našim borcům!
- Čtvrtek 23. února 2006 v 11:41® kulin
-
HaD>osobka
- Čtvrtek 23. února 2006 v 11:37® HaD
-
mě osobně mrzí, že jsme se nepotkali až ve finále
- Čtvrtek 23. února 2006 v 11:17® vanuz
-
prehra mrzi hlavne z pohladu slovenskeho fanusika, ktorý si zaslužil viac
- Čtvrtek 23. února 2006 v 10:56® Prichy
-
vanuz> jj, tak trochu mas pravdu, divil jsem se, ze slovensky trener nezmenil taktiku o par minut driv…ale riskovat je vzdy tezke…ze byste hrali uplne spatne to ne, to si nemyslim (fuj, ted jsem na fanouska (od slova fanatismus) az moc objektivni
)
- Čtvrtek 23. února 2006 v 10:53® Prichy
-
obor: ted koukam na zaznam. treti tretina od nas lepe zahrana nez druha, min faulu z nasi strany, drzeni puku za vasi branou – perfektni, 4 hraci schopni branit v pripade vaseho utoku a 1–2 hraci mixuji s pukem za vasi branou. Pri prisnem metru rozhodcich je tezke odebrat puk jagrovi a jinym. Cajanek perfetkni prace. Hrajeme to co se ma za stavu 2:0 ve ctvrtfinale hrat. Vytknout se daji tak dve tri okynka (spis okna) v nasi obrane. Nutno priznat, ze vase hra poslednich pet minut gradovala a my meli i obrovske stesti. Hele my takto prohrali nekolik turnaju za sebou. Ctvrfinale je rychla smrt no
- Čtvrtek 23. února 2006 v 10:07® Milky
-
obor> Možná, že jsi nahněvaný, že nepostupujete, ale myslím si a nejsem sám, že to bylo velmi pohledné utkání. Hrálo se slušně a bez známek agresivity. Akce se u branky nehrotily, žádný strkání, vládla tam opravdu sportovní nálada. Vůbec nesdílím tvůj názor – i kdybychom prohráli, bylo to hezké utkání.
- Čtvrtek 23. února 2006 v 9:34® vanuz
-
obor kliiiid, nasi to zase nezvladli takticky, poklona cechom ze sa dokazali zmobilizovat po tych prehrach…ze je herny system na houby vie kazdy.
- Čtvrtek 23. února 2006 v 9:30® CeP
-
obor> ruku na srdce, ale tady slo o postup a o medaile. k certu s krasnym hokejem a do haje s recma o degradaci. i tohle byl hokej… OK?
- Čtvrtek 23. února 2006 v 9:27® HaD
-
obor> co blbneš?
- Čtvrtek 23. února 2006 v 9:12® jaryn
-
Je to paráda, byli jsme lepší. Favorit vyhrál, šaškárna ve skupině nic neznamená, o tom jsme se už přesvědčili i my.
- Čtvrtek 23. února 2006 v 9:09® pepino99
-
obor> No musím souhlasit s ostatními. Hokeje to byl rychlej a líbivej !!!! Myslím že nejlepší co jsme tam předvedli .