Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. února 2006 ve 22:35® Vydrain
Vydrain

jakub – ten vtip byl boží :-)) )

Pondělí 20. února 2006 ve 22:33® Vydrain
Vydrain

joba>

Alivio> béééé já budu brečet :-)) )))) taky máte absták, co ? :-)

Pondělí 20. února 2006 ve 22:05® joba

Alivio> naděláš :-))

Pondělí 20. února 2006 ve 22:02® Shrek
Shrek

joba>nenaděláš nic :-)

Pondělí 20. února 2006 ve 21:53® joba

becko smutný.....

Pondělí 20. února 2006 ve 21:50® becko
becko

joba- běžný........­............

Pondělí 20. února 2006 ve 21:49® joba

a zatím se tu kupí debilní předhánění se… vytahování atd zamyslete se ti komuž to patří…:-))

Pondělí 20. února 2006 ve 21:46® joba

all začal jsem sem chodit kvůli tomu že sem se tady dozvídal novinky a zajímavosti který sem ještě neznal,ale poslední dobou se to tady spíš vyvíjí divným směrem… pomluvy, slovní přestřelky...­...spíš by mě napadlo že v zimě když se kdo nechodí k vodě nudí přibude například příspěvků s návody k výrobě splávků,voble­rů,třpytek atd atd… protože většina toho co tu je je facht dobrý a užitečný…

Pondělí 20. února 2006 ve 21:44® becko
becko

Alivio-neni horší můj táta taky nic nemá a to párkrá i trefil.kamaráde už to taje!!!!
a já mám nové zbraně :-)) )

Pondělí 20. února 2006 ve 21:43® Shrek
Shrek

joba> to si piš.Zvláště Tomash možná schladne.Ono lovec se neposuzuje,kolik „mrtvých zvířat“ či jejich kusů visí na zdi.Tchán je předseda a jednatel mysliveckýho svazu a nemá na zdi ani jednu trofej.O co je horší?Prosím odpověď.Děkuji.

Pondělí 20. února 2006 ve 21:40® joba

cep myslíš že většina posledních plodných a inteligentích diskusí zmizí zároveň s ledem a sněhem :-))

Pondělí 20. února 2006 ve 21:37® CeP
CeP

pif> durazne odmitam vletet do jakykoliv otevreny huby..!

Pondělí 20. února 2006 ve 21:36® Tomash
Tomash

pif : Dva desateráky, Pěkný, to si jelenář. Někdy až budu mít chuť ti vyfotím stěny naší jídelny… Do té doby Top secret :-) ladamaj : Tvůj překlep mohl zpestřit diskuzi, skoulel jsi to na špatnou stranu. Neznám přesně tvůj zdravotní stav, ale udělal jsem si obrázek podle toho, co jsi tu porůznu sepsal. Přeješ nám, aby tu některý skončil jako vozíčkař?! Bože, tak tohle bych nepřál ani svému největšímu nepříteli. Nikomu! Ani Milošovi Dia :-D

Pondělí 20. února 2006 ve 21:33® Prichy
Prichy

chlapci chlapci :-) .....uz to rozmrza…bude lip

Pondělí 20. února 2006 ve 21:18® joba

co udělá jedno písmenko je síla někdo(nikdo) ?

Pondělí 20. února 2006 ve 21:16® joba

ladamaj tak to je síla takový pěkný novoroční příní sem už dlouho nečetl..... to ses předvedl v plný parádě

Pondělí 20. února 2006 ve 21:06® becko
becko

dneska jsem si udělal radost !!!!velkou !!! (a neni v tom ženská fakt) jen mi nějak blbne poč

Pondělí 20. února 2006 ve 20:51® ladamaj
ladamaj

pif>Jsem rád že jste pochopil oč asi jde takovích lidí potkávám velice málo a dokážu si toho cenit.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:47® pif
pif

ladamaj> díky za přání.a zbytek bez komentáře.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:45® ladamaj
ladamaj

pif>Neděkuji za ňáké mé zastávání ale děkuji že jsem se dostal do přehledu co je možného čekat na tomto servru a jsem velice sklamán.Zdásemi že na těchto stránkách se boužel asi nachází úplně jiní lidé než by měli(neplatí na každého)ukázali jstese v plné barvě jsem svámi velmi spokojen.Každý si budete muset sáhnout tam kam jsem sáhl já přeji aby někdo zváz do padl stejně jako jsem skončil já jako vozíčkář s pozravem se slušně loučím ale neodcházím stěchto stránek.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:41® pif
pif

ladamaj> tomash má pravdu v tom,že si tady každé z každýho dělá srandu.a ke svýmu příspěvku dal smajlíka,tak bych to nijak špatně nebral--:))

Pondělí 20. února 2006 ve 20:32® ladamaj
ladamaj

Tomash> Je sranda a sranda že jsem odstřižen vím už dávno.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:32® pif
pif

Tomash> chlapče,ono samotné kalvádos není nic moc,ale pokud ho řízneš hruškama,je to pitný!!!a teď vážně.nestojím oto,aby zrovna ty si mě vysvětloval něco o pochopení.být tebou,sedím tiše v koutku,šoupu nohama a s otevřenou hubou pozoruju,co kolem lítá.nemyslím to zle,jen radím.často reaguješ ukvapěně a neadekvátně,pou­čuješ ty,kteří to nepotřebují,nebo o to nestojí.svým způsobem tě chápu a nezavrhuju,ale troška pokory by ti neuškodila.mmchdm­.mám skolený dva desateráky,ko­lik ty?

Pondělí 20. února 2006 ve 20:29® Tomash
Tomash

Luban : To myslíš, že ladamaj chce abychom ho tu litovali? Beru to od začátku jako srandu. Každý si tu z každého dělá srandu. Ach jo. Jdu pryč. Mějte se tu.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:27profil byl smazán

Tomash:myslím,že každý pochopil,akú zeleninu to ladamaj myslel,nemusíš si robiť srandu z človeka ktorý je zdravotne postihnutý a ty o jeho zdravotnom stave nič nevieš,takže trochu rešpektu,nikto z nás nevie ako dopadne…

Pondělí 20. února 2006 ve 20:20® Tomash
Tomash

pif : Pořád jsi nic nepochopil. Chceš srovnávat myslivost a nevkusné fotky plné rybí krve? Do háje, tak když si vezmu rybu, usmrtím ji a rozhodnu se ji fotit, tak ji můžu opláchnout vodou, aby trochu vypadala, ne? Nebo děláš, že nechápeš o čem mluvím? :-)
K té narážce na myslivost si se moc nepředvedl. Jestli neznáš mysliveckou etiku, zásady a čest, tak se do toho prosím nešťourej. Motáš hrušky s jabkama a meleš pátý přes devátý – to by řekla moje babka :-D ladamaj – Nechápu – nejdřív píšeš o koŽenový a pak o koŘenový – kořenovou znám, koženovou ne.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:09® Vydrain
Vydrain

benitos> ok, já budu až v okolo 10 večer

lubánci – nevíš o čem mluvíš, však brano? :-)) )

Pondělí 20. února 2006 ve 20:08® benitos

Luban> tak to si viem predstaviť :-)) )

Pondělí 20. února 2006 ve 20:07® benitos

Vydrain> Jano je tam inventár,kam by on inde chodil :O)

Pondělí 20. února 2006 ve 20:07® benitos

Vydrain: idem,budem ,prídem