Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.436 příspěvků, z toho 128436 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 20. února 2006 ve 20:06® Vydrain
Vydrain

benitos> ještě to tam je jak před 2 lety? jestli potkáš jana, tak ho pozdravuj, od čeho sou preč? odpluli do balatonu?

Pondělí 20. února 2006 ve 20:05® benitos

Vydrain> sumce sú tam skoro vykántrené

Pondělí 20. února 2006 ve 20:03® benitos

Vydrain> asi trikrát,ale len pár zubinov

Pondělí 20. února 2006 ve 20:02® Vydrain
Vydrain

benitos> no to bude super, nebudeš potřebovat výjezdní doložku :-)) )

Pondělí 20. února 2006 ve 20:01® Vydrain
Vydrain

benitos> chytal si loni na chatě?

Pondělí 20. února 2006 ve 20:01® benitos

Vydrain> obávam sa ,že keď sa to rozpustí všetko ,tak Balatón bude až po Bratislavu

Pondělí 20. února 2006 ve 20:00® benitos

Vydrain> no čo nie je môže byť :O)

Pondělí 20. února 2006 v 19:57® Vydrain
Vydrain

benitos> samozřejmě hausboot se saturninem :-)) )

Pondělí 20. února 2006 v 19:56® Vydrain
Vydrain

benitos> já myslela žes chatu vyměnil za hausboot :-)

Pondělí 20. února 2006 v 19:55® benitos

Vydrain> nestraš,možno je už v Maďarsku

Pondělí 20. února 2006 v 19:40® Vydrain
Vydrain

benitos> já myslela že už máš chalupu jinde :-)

Pondělí 20. února 2006 v 19:39® Vydrain
Vydrain

benitos> kde všude? tady ajni ne, sucho a poslední zbytky sněhu

Pondělí 20. února 2006 v 19:39® benitos

Vydrain> idem v sobotu do Bodíkov,uvidím či mi neodnieslo chalupu :o)))

Pondělí 20. února 2006 v 19:38® pif
pif

Tomash> ano,ta fotka je dobrá.vydím šťastného lovce s rybou.apropo,po­kud vím,několikrát ses prezentoval jako nimrod,ty nevkládáš větvičku do krvavý mordy střelenýho kusu?nechodíš na hony,poslední leč a výřad to nic neříká?-:)mě je to fuk,pro mě za mě ať sem hážou vykoštěnýho divočáka,stejně bych myslel na ro,kolik je zněho řízečků,gulášků…ono je možný,že chodiš jen v zeleným zvířátkům do lesa přilepšovat.a i kdyby,je to tvoje volba,ale nevnucuj nikdy nikomu svůj pohled na věc.ber to jako radu-.))) pokud ten borec ty parmy pytlačí,zavolé RS,nebo policii.

Pondělí 20. února 2006 v 19:38® benitos

Vydrain>čaf, tu tiež,akurát je všade strašne veľa vody.

Pondělí 20. února 2006 v 19:36® Vydrain
Vydrain

benitos> dobrý večer strýčku fido :-)) ) jak je u vas? tady bylo dnes jaro :-)

Pondělí 20. února 2006 v 19:34® benitos

dobrý podvečer

Pondělí 20. února 2006 v 19:29® regulus
regulus

Alivio> já taky, ale jsou lidi kteří rybišky tuze rádi, tak jim to nezáviďme, pokud chytají podle pravidel, není co řešit, ne???

Pondělí 20. února 2006 v 19:29® ladamaj
ladamaj

Alivio> Já také ale nemohu!!!!!!

Pondělí 20. února 2006 v 19:28® Vydrain
Vydrain

Alivio> já taky a eště raděj žebra uzený mnam :-)

Pondělí 20. února 2006 v 19:27® Shrek
Shrek

Vydrain> já teda raději to vepř. koleno,než rybí řízek. :-)) ))

Pondělí 20. února 2006 v 19:22® ladamaj
ladamaj

Vydrain> souhlasím!!!!Jsem nad věcí.

Pondělí 20. února 2006 v 19:20® Vydrain
Vydrain

doprkna přestante tu prudit s fotkama, už je to tu jako když sem vyfotila zabitýho sumce v pytli a sem se s ním chtěla pochlubit, no bóže, tak je to zabitý, mnohem horší je otrava vody, pytláctví, nádrže v marketech kde ty ryby trpěj mnohem víc, než když je někdo bachne u vody atd atd, když se někdo usmívá nad syrovým vepřovým kolenem v kšeftu tak je to to samý jako když zabije rybu a sežere ji a je to v pořádku, by mě zajímalo, co by se psalo, kdybysme byli třeba ve španělsku, kde sou ryby běžný jídlo, ještě chvilku a budeme uctívat ryby jako v indii krávy :-)) )

Pondělí 20. února 2006 v 19:13® regulus
regulus

Tomash> Ta krev v té tlamě je toho rybářa nebo té ryby???

Pondělí 20. února 2006 v 19:13® ladamaj
ladamaj

Tomash> Jako učenej bys mohl vědět že kořenová zelenina:mrkev,ce­ler,petržel,ci­bule, a podobné patří do této kategorie lze najít v dobré kuchařce jinak jsem nemocný člověk kterému do poručili lékaři skonzumovat týdně 5kg rybýho masa zdůchodu si to dovolit kupovat nemohu mám ještě dvě děti a jestli jste natom tak dobře můžete mne s ponzorovat na el.vozík abych mohl více jezdit na ryby.Děkuji za pochopení nerad bych to dál rozváďel.S humorem

Pondělí 20. února 2006 v 19:06® Tomash
Tomash

pif : Co tahle fotka? Taky dobrý?

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img6100.jpg
Pondělí 20. února 2006 v 19:05® Tomash
Tomash

ladamaj : „koženová zelenina“ – to je z kůže, nebo z V.Koženého? Nic ve zlém :-)

Pondělí 20. února 2006 v 19:04® Tomash
Tomash

pif : Špatně jsi to pochopil. Nikoho nechci a nebudu moralizovat, jestli si chce či nechce parmu a kteroukoliv jinou rybu vzít. Spíš jde o to, že mi přijde minimálně nevkusný, aby chodil rybář k vodě se sekyrkou a kýblem, víš? To už podle mě nechodí na ryby, ale pro ryby. Když navíc toho člověka znáš a už 5 let od něj sem tam posloucháš, jak dřív jich chytil i 20 ks za den a za rok si jich nechal 500Ks atd. a stěžuje si, že už tolik nejsou a že si může nechat jen 2 když už jdou, tak je ti na blití. :-/ Stejně tak mě dokáže rozhodit totálně nevkusná prezentace úlovků… už jsem to sem několikrát dal. Logicky nemám nic proti braní si duháků ze soukromých ryb. Fakt, že je to protizákonné – tím myslím celé dírkování je věc druhá. Prostě nechápu, proč fotit ryby celé zakrvácené navíc na bílém podkladu… to je pak na ho.no. taková fotka patří „do šuplíku“ a ne na web – můj názor.

Pondělí 20. února 2006 v 19:02® ladamaj
ladamaj

pif> nejlépe naložít donálevu ocet+voda 1ku1 nechat 4–5 dní uležet vchladu potom vykostit od velkých kostí a páteře ostatní kosti se rospadají,pro pláchnout vodou nechat od kapat,uvařit koženovou zeleninu a nakrájet,přidat majolku,sůl,pepř a vše promícháme je to delikatesa.Su­pr!!!!!!!!!!

Pondělí 20. února 2006 v 18:27® pif
pif

regulus> díky-:)su domluvené s hrajim,že na ně letos k nim do brniska na svitavu vyrazíme,byla by to moje premiéra,lapnout parmu-:)))a i okoštovat-:)