Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.464 příspěvků, z toho 128464 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. února 2006 v 15:22® toulovec
-
Vydrain> nebylo to takzvané projektorové klonování?
- Úterý 14. února 2006 v 15:21® Vydrain
-
Vrány se nám navzdory česneku množí …

- Úterý 14. února 2006 ve 14:26® fikus
-
toulovec> dobrá práce pytel> toho šesťáka beru zpět
, vítej chlape. - Úterý 14. února 2006 ve 14:24® Bass
-
Pytel: Co k tomu dodat ...... Veřejně uznat chybu, postavit se k věci čelem a omluvit se, je něco co nedokáže každej. A kdo to dokáže, tak je prostě frajer.......... Já samozřejmě omluvu příjímám a doufám že se za mnou v Brně zastavíš.
- Úterý 14. února 2006 ve 14:09® Vydrain
-
HaD> já?

- Úterý 14. února 2006 ve 14:07® stepino99
-
Pytel> Sice se me to netykalo,ale kladnej bod ti taky udeluju,protoze chybovat muze kazdej,ale priznat chybu a umet se omluvit to uz kazdej nezvlada:o)))
- Úterý 14. února 2006 ve 14:07® HaD
-
Vydrain> leštíš už pruty na sezónu?

- Úterý 14. února 2006 ve 14:05® Vydrain
-
HaD> já sem skoro zdravá, páš díky papouškovi mám obranný látky, ale s cepem to vypadá blbě
) - Úterý 14. února 2006 ve 14:03® Vydrain
-
kelt> no jistě a nejen já, sme nakažený všici od tebe z víkendu, se podívej na cepa, ten už taky nelítá a zobe pohanku
) - Úterý 14. února 2006 ve 14:03® HaD
-
Vydrain> máš ptačí chřipku? jak se projevuje?
))) - Úterý 14. února 2006 ve 14:01® Vydrain
-
HaD> dpma, se dnes naposled rozvaluju doma a zítra zase fachat

- Úterý 14. února 2006 ve 14:00® kelt
-
HaD> válí se doma – chytla ptačí chřipku
) - Úterý 14. února 2006 ve 13:58® HaD
-
Vydrain> ty už máš v práci net, nebo se válíš doma?
- Úterý 14. února 2006 ve 13:51® Vydrain
-
CeP> ty vyžaduješ hodně pozornosti? hehehehe
- Úterý 14. února 2006 ve 13:49® HaD
-
Vydrain> ok, zeptám se Radima až se vrátí z hor
- Úterý 14. února 2006 ve 13:45® Vydrain
-
HaD> firefox
- Úterý 14. února 2006 ve 13:44® toulovec
-
Pytel> no vidíš a hned se s tebou bude líp diskutovat kluku. Horká hlava vše nenapraví :o)))
- 4all: stejně Vás mám všechny rád :o)))))))
- Úterý 14. února 2006 ve 13:44® BoBo-Falknow
-
Pytel: Puberťák nejsi, ten by to celé nevyhodnotil tak jako Ty. Máš u mne kladný bod.
- Úterý 14. února 2006 ve 13:44® HaD
-
Pytel> Teď jsi se zachoval jako správnej chlap! To jsem nečekal a mile jsi mě překvapil. Pravicí ti upřímně potřásám.
- Úterý 14. února 2006 ve 13:41® HaD
-
Vydrain> na jakym browseru?
- Úterý 14. února 2006 ve 13:40® Kecalka
-
a na protest toho vseho si jdu udelat kafičko a dam si cigaretku a jdu se opalovat na terasku pfpfpf a stepino a spol…si muzete vzit hrabla …ha ha ha ja vam dam draci,to mate za tu micinu…
- Úterý 14. února 2006 ve 13:36® kelt
-
CeP> ale nazakázali – jenže jsem furt v skarech a zrovna tento model ptáka vyžaduje hodně pozornosti takž e to zatím vzdávám
( - Úterý 14. února 2006 ve 13:36® Kecalka
-
ja bych to nedelala je to vsechno chaska drza …a chtej mi z moji kocky udelat predlozku tak si to rozmejšlej pomalu ha ha ha
- Úterý 14. února 2006 ve 13:33® Pytel
-
Tak pánové a dámy. Myslím si že už horké hlavy vychladly a teď bych chtěl něco napsat s čistou tvrdohlavou palici. Ale v prve řadě bych se chtěl omluvit BASOVI za mé dost nechutné poznámky na jeho osobu .Ale po přečtení článku v KAJMANU a po ohlednutí některých fotek na chytej.cz jsem si udělal obrázek který nebyl pravdivý a zatím jsem si stál i když mně spousta z vás vysvětlovala že to tak není mlel jsem si své. Celé to prostě vypramenilo ze situace že vás neznám a neznám vaše vtípky.A teď k Lubanovi taky jsem se připletl do diskuse cizích lidi a reagoval jsem jak jsem reagoval , ale zatím si stojím že udělovat někomu vyznamenaní Železný kříž symbol fašistů jako poctu není na místě proto jsem reagoval.Obrázek se stáhl a tím to cele mělo skončit ale nelíbily se mi další poznámky na mou osobu tak začala celá nechutná diskuse urážek jak z mé strany, tak z vaši. Beru to že Luban to myslel jako srandu , ale tahle sranda z mého pohledu na místě moc nebyla.Lubanovi nelze upřít že se tady vtipkuje i já se za smějí ale z tohohle fórku mi do smíchu opravdu nebylo proto jsem reagoval jak jsem reagoval a pak se to všechno vymklo z mých rukou. Rád bych teď toto nekonečné hádání ukončil . Toulovec mi maličko vysvětlil vztahy a asi má pravdu, takto se mi do kolektivu party která tu je, nepodaří zapadnout. Asi začnu teda znova a bez nějaké averze a adrenalinu v krvi. Spoustu bych Vás rád poznal a cesta kterou jsem zvolil mi k tomu asi nepovede. Myslím že kdybychom se na veletrhu potkali, moc lidí co jsou tu o mnoho déle než já, by mi ruku nepodalo. Koho jsem urazil, tomu se omlouvám a všem nabízím nataženou pravici :o))))
- Úterý 14. února 2006 ve 13:31® CeP
-
kelt> cece.. voni ti fakt zakazali ptaka?? huz se nedivim se marodis doma a sam..
)) - Úterý 14. února 2006 ve 13:31® Kecalka
-
HaD> tak jsem to udelala snad to bude OK zatim dik moc
- Úterý 14. února 2006 ve 13:26® Prichy
-
HaD: koukam, ze malinko to obcas skripe, asi to je tim, nez si lidi (hlavne ti novi) zvyknou na humor party chytej a poznaji kdo a co jak mysli. to bude dobry
- Úterý 14. února 2006 ve 13:25® Vydrain
-
kelt> bledá závist, tobě ptáka zakázali, co?

- Úterý 14. února 2006 ve 13:23® drda
-
HaD: díky. Asi byla chyba u mě.
- Úterý 14. února 2006 ve 13:22® kelt
-
Kecalka> kepak psitakus psitakus je to Corvus corone. Vzhledem k tomu aby nedošlo k pomluvám že je Vydra čarodejnice museli tu vránu přestříkat a udělat jí plastiku zobáku aby vypadala jak žako..
))