Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. února 2006 v 15:33® Vydrain
-
kelt> takže prd klonování? a nesnažíš se náhodou odvézt pozornost od tvého pokusu nakazit nás ptačí chřipkou třeba len cez projektor?
- Úterý 14. února 2006 v 15:31® Vydrain
-
toulovec> čéče já ti nevim ,ale zkus se zeptat lubánků, ty sou na klonování těžký odborníci, pochybuju že by to prozradila sama vrána, nbeot ta je asi ted ráda, že vůbec může dejchat, natož mluvit, nicméně jestli je to tím projektorem, tak se můžem těšit všici
- Úterý 14. února 2006 v 15:31® kelt
-
Vydrain> to je jedna z nejkrásnějších fotek srazu HDU na Poličce. Jmenuje se Klamák a vyjadřuje momentální stav CePovi mysli při pohledu do notebooku. Tento stav mylsi se nám povedlo pomocí speciálního přístroje přenést na stěnu
))
- Úterý 14. února 2006 v 15:22® toulovec
-
Vydrain> nebylo to takzvané projektorové klonování?
- Úterý 14. února 2006 v 15:21® Vydrain
-
Vrány se nám navzdory česneku množí …
- Úterý 14. února 2006 ve 14:26® fikus
-
toulovec> dobrá práce pytel> toho šesťáka beru zpět
, vítej chlape.
- Úterý 14. února 2006 ve 14:24® Bass
-
Pytel: Co k tomu dodat ...... Veřejně uznat chybu, postavit se k věci čelem a omluvit se, je něco co nedokáže každej. A kdo to dokáže, tak je prostě frajer.......... Já samozřejmě omluvu příjímám a doufám že se za mnou v Brně zastavíš.
- Úterý 14. února 2006 ve 14:09® Vydrain
-
HaD> já?
- Úterý 14. února 2006 ve 14:07® stepino99
-
Pytel> Sice se me to netykalo,ale kladnej bod ti taky udeluju,protoze chybovat muze kazdej,ale priznat chybu a umet se omluvit to uz kazdej nezvlada:o)))
- Úterý 14. února 2006 ve 14:07® HaD
-
Vydrain> leštíš už pruty na sezónu?
- Úterý 14. února 2006 ve 14:05® Vydrain
-
HaD> já sem skoro zdravá, páš díky papouškovi mám obranný látky, ale s cepem to vypadá blbě
)
- Úterý 14. února 2006 ve 14:03® Vydrain
-
kelt> no jistě a nejen já, sme nakažený všici od tebe z víkendu, se podívej na cepa, ten už taky nelítá a zobe pohanku
)
- Úterý 14. února 2006 ve 14:03® HaD
-
Vydrain> máš ptačí chřipku? jak se projevuje?
)))
- Úterý 14. února 2006 ve 14:01® Vydrain
-
HaD> dpma, se dnes naposled rozvaluju doma a zítra zase fachat
- Úterý 14. února 2006 ve 14:00® kelt
-
HaD> válí se doma – chytla ptačí chřipku
)
- Úterý 14. února 2006 ve 13:58® HaD
-
Vydrain> ty už máš v práci net, nebo se válíš doma?
- Úterý 14. února 2006 ve 13:51® Vydrain
-
CeP> ty vyžaduješ hodně pozornosti? hehehehe
- Úterý 14. února 2006 ve 13:49® HaD
-
Vydrain> ok, zeptám se Radima až se vrátí z hor
- Úterý 14. února 2006 ve 13:45® Vydrain
-
HaD> firefox
- Úterý 14. února 2006 ve 13:44® toulovec
-
Pytel> no vidíš a hned se s tebou bude líp diskutovat kluku. Horká hlava vše nenapraví :o)))
- 4all: stejně Vás mám všechny rád :o)))))))
- Úterý 14. února 2006 ve 13:44® BoBo-Falknow
-
Pytel: Puberťák nejsi, ten by to celé nevyhodnotil tak jako Ty. Máš u mne kladný bod.
- Úterý 14. února 2006 ve 13:44® HaD
-
Pytel> Teď jsi se zachoval jako správnej chlap! To jsem nečekal a mile jsi mě překvapil. Pravicí ti upřímně potřásám.
- Úterý 14. února 2006 ve 13:41® HaD
-
Vydrain> na jakym browseru?
- Úterý 14. února 2006 ve 13:40® Kecalka
-
a na protest toho vseho si jdu udelat kafičko a dam si cigaretku a jdu se opalovat na terasku pfpfpf a stepino a spol…si muzete vzit hrabla …ha ha ha ja vam dam draci,to mate za tu micinu…
- Úterý 14. února 2006 ve 13:36® kelt
-
CeP> ale nazakázali – jenže jsem furt v skarech a zrovna tento model ptáka vyžaduje hodně pozornosti takž e to zatím vzdávám
(
- Úterý 14. února 2006 ve 13:36® Kecalka
-
ja bych to nedelala je to vsechno chaska drza …a chtej mi z moji kocky udelat predlozku tak si to rozmejšlej pomalu ha ha ha
- Úterý 14. února 2006 ve 13:33® Pytel
-
Tak pánové a dámy. Myslím si že už horké hlavy vychladly a teď bych chtěl něco napsat s čistou tvrdohlavou palici. Ale v prve řadě bych se chtěl omluvit BASOVI za mé dost nechutné poznámky na jeho osobu .Ale po přečtení článku v KAJMANU a po ohlednutí některých fotek na chytej.cz jsem si udělal obrázek který nebyl pravdivý a zatím jsem si stál i když mně spousta z vás vysvětlovala že to tak není mlel jsem si své. Celé to prostě vypramenilo ze situace že vás neznám a neznám vaše vtípky.A teď k Lubanovi taky jsem se připletl do diskuse cizích lidi a reagoval jsem jak jsem reagoval , ale zatím si stojím že udělovat někomu vyznamenaní Železný kříž symbol fašistů jako poctu není na místě proto jsem reagoval.Obrázek se stáhl a tím to cele mělo skončit ale nelíbily se mi další poznámky na mou osobu tak začala celá nechutná diskuse urážek jak z mé strany, tak z vaši. Beru to že Luban to myslel jako srandu , ale tahle sranda z mého pohledu na místě moc nebyla.Lubanovi nelze upřít že se tady vtipkuje i já se za smějí ale z tohohle fórku mi do smíchu opravdu nebylo proto jsem reagoval jak jsem reagoval a pak se to všechno vymklo z mých rukou. Rád bych teď toto nekonečné hádání ukončil . Toulovec mi maličko vysvětlil vztahy a asi má pravdu, takto se mi do kolektivu party která tu je, nepodaří zapadnout. Asi začnu teda znova a bez nějaké averze a adrenalinu v krvi. Spoustu bych Vás rád poznal a cesta kterou jsem zvolil mi k tomu asi nepovede. Myslím že kdybychom se na veletrhu potkali, moc lidí co jsou tu o mnoho déle než já, by mi ruku nepodalo. Koho jsem urazil, tomu se omlouvám a všem nabízím nataženou pravici :o))))
- Úterý 14. února 2006 ve 13:31® CeP
-
kelt> cece.. voni ti fakt zakazali ptaka?? huz se nedivim se marodis doma a sam..
))
- Úterý 14. února 2006 ve 13:31® Kecalka
-
HaD> tak jsem to udelala snad to bude OK zatim dik moc
- Úterý 14. února 2006 ve 13:26® Prichy
-
HaD: koukam, ze malinko to obcas skripe, asi to je tim, nez si lidi (hlavne ti novi) zvyknou na humor party chytej a poznaji kdo a co jak mysli. to bude dobry