Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 14. února 2006 v 9:52® fikus
fikus

pytel: Du bist Esel.

alle bis auf einen: byla by to škoda dávat takového pytlíka do ignorace, hezky to tady rozvířil.

Luban: tak já ti řeknu co mám za „trápení“ se Slováky. Skoro vždycky mě po každé návštěvě bolí palice, ta vaše borovička je totiž fakt dobrá, po ránu mám v hlavě stovky kovaříků kteří klepou, klepou a klepou..

Úterý 14. února 2006 v 9:50® CeP
CeP

Kecalka> prave ze nepozil. ale chut by byla.. mlask… ;-)

Úterý 14. února 2006 v 9:31® Shrek
Shrek

Kecalka> něco jako tenkrát s Radkem v kaprařině,co?No jo,i Landa to zpívá:Předpis je předpis,vůl zůstane volem...........!!

Úterý 14. února 2006 v 9:29® Kecalka
Kecalka

Alivio> ahoj také moc zdravim,ted jsem prelouskala včerejši debatu a zjistila jsem ze byla vlastně o h…,uz aby bylo jaro a mohlo se jit na ryby nebo ty lidi ztoho zblbnou docista

Úterý 14. února 2006 v 9:28® Kecalka
Kecalka

CeP> že by si požil soudruhu…?

Úterý 14. února 2006 v 9:26® Shrek
Shrek

Kecalka> ahoooooooj Kecaluško.Čubina Tě taky zdraví.

Úterý 14. února 2006 v 9:25® CeP
CeP

Kecalka> no nazdar.. ani mne nemluv o dobrym ranu.. blee…

Úterý 14. února 2006 v 9:25® Shrek
Shrek

tak jsem si přečetl všech 130 příspěvků zpět a musím říct svůj názor: HAHAHAHAHAHAHA­HAHAHAHA,Pytel by potřeboval nakopat pytel.

Můžete mi někdo poslat na alivio@chytej.cz tu inkriminovanou fotku,abych viděl,o čem to vlastně bylo?Prosím.

Úterý 14. února 2006 v 9:24® Kecalka
Kecalka

dobré ránuško všem co se probudinkali do ružova …

Úterý 14. února 2006 v 8:35® toulovec
toulovec

stisknete tlačítko přidat uživatele, zkontrolujete správnost a máte vyřešeno.

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img5919.jpg
Úterý 14. února 2006 v 8:34® toulovec
toulovec

Rád bych Vám připomenul, že nové chytej nabízí velice zajímavou funkci: tzv „ignorace uživatelů“ zde Vám v krátkosti popíšu jak se to dělá – pokud jste registrovanými uživateli, vpravo v rámečku teď vidíte záložku „ignorace uživatelů“ , na tu kliknete a otevře se Vám stránka s tabulkou, kterou vyplníte přesně podle návodu:

foto/diskuze/vseobecna/2006/th-img5918.jpg
Úterý 14. února 2006 v 8:30® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Pytel: Sorry, ale nemáš všech pět pohromadě. Víš o tom kulový, přestřelil jsi a teď nejsi ochoten vycouvat. Rico: Nebyla tohle Tvoje první reakce: "Pytel> take si myslim ze to neni vhodne, ale Luban vi co dela..... " ?

Úterý 14. února 2006 v 6:42® Rico
Rico

Dobré rano všem…

Úterý 14. února 2006 v 1:51® Pytel
Pytel

Rico: Ne.Už jsem tady jednou psal že se mi nelibí když se na rybářském serveru propaguje fašismus.

Úterý 14. února 2006 v 1:39® Rico
Rico

Pytel> pruditel a provokater

Úterý 14. února 2006 v 1:37® Pytel
Pytel

Rico:Tak jsi sám psal že jsi zjistil co jsem zač tak mi to pověz..

Úterý 14. února 2006 v 1:33® Rico
Rico

Pytel> vlez doprdelka? mozna pro tebe, neberu ti to. Ja jen ze nerad oprasuju tohle nekocne tema myslel jsem ze se to tim uklidi a ono nic vis…Co jses ty? Student jestli nekecas je ti o par let vic nez me a treba jsi grazl a nebo normalni clvek nebo hodnej clovek ale vis co mi nejvic vadi? Tkovy debilni otazky jako co jsem ja… Asi king Co nas ma vsechny v kapse

Úterý 14. února 2006 v 1:29® Pytel
Pytel

Rico: Víš co si zase myslím já že jsi vlez do prdelka.Ale s tím v životě daleko nedojdeš možná k maturitě ano ale dál ne::-) A pověz mi co jsem záč????

Úterý 14. února 2006 v 1:27® Rico
Rico

CeP> parada beru uz mam zizen :-)

Úterý 14. února 2006 v 1:26® Rico
Rico

Pytel> ja to nejdriv pojal neutralne abych te nerozlitil ale kdyz jsem zjistil co si zac pustil jsem si hubu na spacir jak se rika

Úterý 14. února 2006 v 1:26® CeP
CeP

Rico> jak pise kelt

Luban> haajzleeeee

Úterý 14. února 2006 v 1:26® Rico
Rico

kelt> tak to beru :-) !!!

Úterý 14. února 2006 v 1:19profil byl smazán

CeP:a bacha na tlak,dědku…Vlas­tne,už si mal byť v posteli a hlavne:máš naordinovanú sexuálnu abstinenciu,takže žiadne vyžieranie chladničky-:)))

Úterý 14. února 2006 v 1:18® kelt
kelt

Rico> jasně že ne – naopak. Máme však tři podmínky – dáš si s námapivo , režnou a jakýmkoliv způsobem odmaturuješ :-)) ))

Úterý 14. února 2006 v 1:17® Pytel
Pytel

Rico : Ale pěkně měníš to co napíšeš :-) Pytel> take si myslim ze to neni vhodne, ale Luban vi co dela..... (cituji tvoje slova) Pak nevím proč píšeš že se ti dělá špatně ze mně když buď ti je špatně ze sebe samotného nebo s Lubana

Úterý 14. února 2006 v 1:17® kelt
kelt

Luban> chudák kamarád – má ji dobře pojištěnou??? Pokud ne tak ser na moráváky a už je nezachraňuj páč jinak se nedoplatíš :-)) )

Úterý 14. února 2006 v 1:16® Rico
Rico

Luban>

CeP>

kelt>

letos vas chci poznat osobne :-) Jestli nebude proti :-)

Úterý 14. února 2006 v 1:15profil byl smazán

kelte:chyba,ešte je k dispozícii kámošová dodávka,tá červená,čo som bol s ňou v Brne-:)))

Úterý 14. února 2006 v 1:14® CeP
CeP

ufff. konecne se budu moci venovat seriozni praci..

Úterý 14. února 2006 v 1:13® kelt
kelt

Luban> sme klidní další auto už nemáš :-)) )