Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. února 2006 v 1:13® Rico
-
Luban> dobrou noc kamarade chytejaku
- Úterý 14. února 2006 v 1:12® Pytel
-
Rico:
))
- Úterý 14. února 2006 v 1:12profil byl smazán
-
pytel:ešte mi objasni to o tých slovákoch a idem spať-:)
- Úterý 14. února 2006 v 1:11® Pytel
-
Lubane : Dobrou noc.
- Úterý 14. února 2006 v 1:11® Pytel
-
Kelt: Ale nic jsem neřešil jen jsem napsal že se mi nelibí to a tohle.Pak už následovali jen hloupé poznámky vás dospělých.
- Úterý 14. února 2006 v 1:10profil byl smazán
-
tak pánové, pytlík nás všetkých dostal,on sa na nás baví a ja sa nevychrápem kôli tomu do práce,usnem za volantom a rozmlátim ďalšie auto-:)))
- Úterý 14. února 2006 v 1:09® Rico
-
Pytel> je mi z tebe spatne…asi pujdu zvracet…
- Úterý 14. února 2006 v 1:09® kelt
-
Pytel> tak jo. Zkusím to ale naposled. Předpokládm že jsi inteligentní člověk. Nějakou dobu sem už chodíš a ty lidi tady znáš. Dobře víš že diskuse je vyhrazena pro pokec o všem možném a že si tady určité skupiny lidí mezi sebou vzájemně dělají srandu.To že se do toho občas připlete něco co by v jiné a intenzivní formě mohlo být chápáno zcela jinak se stává, ale nikdo to nijak neřeší nebo alespoň né vážně.Beru to tak že se dobře bavíš…
- Úterý 14. února 2006 v 1:08® zedus
-
Podotýkám, že je to na muškařských stránkách už hodně dlouho a myslím, že se to jako propagace fašizmu nedá počítat ani náhodou.
- Úterý 14. února 2006 v 1:06® zedus
-
Pytel> Jestli hledáš co má hákenkrajc společnýho s rybařinou tak hleď kdo založil techniku German Rolled Nymph. Jestli to všechno není nějaký nedorozumění.
www.geocities.com
- Úterý 14. února 2006 v 1:06® Pytel
-
Rico: Ne jen se bavím na učet vás dospělých!A dospěli zase na můj učet.
- Úterý 14. února 2006 v 1:04profil byl smazán
-
no o slovákoch sa vraví všeličo,neviem,čo máš zrovna na mysli…
- Úterý 14. února 2006 v 1:04® CeP
-
tak mne napada ze bych mel vzit kladivo a jit synovi roztriskat Diorámko Podzim 42. dela na tom sice prez 100 hodin ale neva. a hned zitra zajdu na Policii a podam trestni oznameni na nej a na vsechny modelare. si s tim este budou chodit po vystavach..zejo…
- Úterý 14. února 2006 v 1:03® Pytel
-
Luban: Nevíš co se o Slovácích říká ty takový znalec
- Úterý 14. února 2006 v 1:02profil byl smazán
-
pytel:nechápem,čo s tým má spoločné,že som slovák…
- Úterý 14. února 2006 v 1:02® Pytel
-
Luban
hahaha Bavím se
- Úterý 14. února 2006 v 1:01® Rico
-
Pytel> no proste abych to dal do jednoho PYTLE tak se podivej na sve reakce a kdybych jsem posadil svoji sestricku ketere je 11 let tak co se tyce slusneho chovani a chapani druhych a i historie tak by te strcila s prehlem do kapsy. Sice v paragrafech jsi ESO ale jako kamarad asi musis bejt totalne nepouzitelnej a nebo jenom jako sbirka paragrafu jo to by mozna slo ale prikouknout na to co se tu deje a jak tu ruzni lide ruzne mysli to uz je nad tvoje sily.Proste Kriz a uz jedu a na nic nekoukam proste si neco videl a uz velis a uz se to nesmi ale to ce bylo okolo te proste nezajima… ja te strasne moc prosim priste bud ticho a vyjadruj se pouze k rybarine a nebo zapni mozkove zavity..... a prosim uz to nechejme bejt
- Úterý 14. února 2006 v 1:01profil byl smazán
-
CeP:podľa prejavenej inteligencie v príspevkoch má tie plienky na sebe ešte teraz-:)
- Úterý 14. února 2006 v 1:00® Pytel
-
Luban: Chápu to že jsi Slovák…
Ale prosím podívej se na ten kříž ještě jednou a uvidíš to co já.
- Úterý 14. února 2006 v 0:59profil byl smazán
-
pytlík:mimochodom,mal si si ho skopírovať,nech máš dôkaz,keď to poženieš k súdu…To sme tu mali tiež-:)))
- Úterý 14. února 2006 v 0:57® Pytel
-
Cep: Plenky jsem určitě neměl
- Úterý 14. února 2006 v 0:56profil byl smazán
-
pytel:to je taký mravenec,ako je železný kríž symbolom fašizmu-:)))
- Úterý 14. února 2006 v 0:55® Pytel
-
Luban: To je mravenec ne???
- Úterý 14. února 2006 v 0:54® CeP
-
Pytel> tohle jsem psaval na irc kdyz ty jsi jeste cural do plenek
- Úterý 14. února 2006 v 0:54® Pytel
-
Kelt: Mi už tak říkají od dětství
S tím máš pravdu že jsme tady na rybářském serveru.Jen potom nechápu starej pardále proč si tady posíláte hákové kříže ?? Co to má s rybami společného ?
- Úterý 14. února 2006 v 0:54profil byl smazán
-
kelt:a tu je-:)))
- Úterý 14. února 2006 v 0:52® Pytel
-
CEP: Pověz?
- Úterý 14. února 2006 v 0:51® kelt
-
Pytel> nepros a nebuď vulgární. Kdo se na to má tady dívat?? Jsme snad na rybářském serveru a ne někde v žumpě ne??? Každopádně reaguješ na debatu která se týkala mne Lubana a CePa proto se to týká i mne. Bohužel někdo si přezdívku vymylsí, někomu ji vymylsí kamarádi ale tebe bohužel definuje…je mi tě opravdu líto
- Úterý 14. února 2006 v 0:50® Pytel
-
CEP: To LOL jsi se naučil od dětí?????
- Úterý 14. února 2006 v 0:49® CeP
-
Pytel> spis jsi nas presvedcil o necem uplne jinem..