Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.444 příspěvků, z toho 128444 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 14. února 2006 v 0:18® kelt
kelt

Rico> jasně že ne – naopak. Máme však tři podmínky – dáš si s námapivo , režnou a jakýmkoliv způsobem odmaturuješ :-)) ))

Úterý 14. února 2006 v 0:17® Pytel
Pytel

Rico : Ale pěkně měníš to co napíšeš :-) Pytel> take si myslim ze to neni vhodne, ale Luban vi co dela..... (cituji tvoje slova) Pak nevím proč píšeš že se ti dělá špatně ze mně když buď ti je špatně ze sebe samotného nebo s Lubana

Úterý 14. února 2006 v 0:17® kelt
kelt

Luban> chudák kamarád – má ji dobře pojištěnou??? Pokud ne tak ser na moráváky a už je nezachraňuj páč jinak se nedoplatíš :-)) )

Úterý 14. února 2006 v 0:16® Rico
Rico

Luban>

CeP>

kelt>

letos vas chci poznat osobne :-) Jestli nebude proti :-)

Úterý 14. února 2006 v 0:15profil byl smazán

kelte:chyba,ešte je k dispozícii kámošová dodávka,tá červená,čo som bol s ňou v Brne-:)))

Úterý 14. února 2006 v 0:14® CeP
CeP

ufff. konecne se budu moci venovat seriozni praci..

Úterý 14. února 2006 v 0:13® kelt
kelt

Luban> sme klidní další auto už nemáš :-)) )

Úterý 14. února 2006 v 0:13® Rico
Rico

Luban> dobrou noc kamarade chytejaku :-)

Úterý 14. února 2006 v 0:12® Pytel
Pytel

Rico: :-)) ))

Úterý 14. února 2006 v 0:12profil byl smazán

pytel:ešte mi objasni to o tých slovákoch a idem spať-:)

Úterý 14. února 2006 v 0:11® Pytel
Pytel

Lubane : Dobrou noc.

Úterý 14. února 2006 v 0:11® Pytel
Pytel

Kelt: Ale nic jsem neřešil jen jsem napsal že se mi nelibí to a tohle.Pak už následovali jen hloupé poznámky vás dospělých.

Úterý 14. února 2006 v 0:10profil byl smazán

tak pánové, pytlík nás všetkých dostal,on sa na nás baví a ja sa nevychrápem kôli tomu do práce,usnem za volantom a rozmlátim ďalšie auto-:)))

Úterý 14. února 2006 v 0:09® Rico
Rico

Pytel> je mi z tebe spatne…asi pujdu zvracet…

Úterý 14. února 2006 v 0:09® kelt
kelt

Pytel> tak jo. Zkusím to ale naposled. Předpokládm že jsi inteligentní člověk. Nějakou dobu sem už chodíš a ty lidi tady znáš. Dobře víš že diskuse je vyhrazena pro pokec o všem možném a že si tady určité skupiny lidí mezi sebou vzájemně dělají srandu.To že se do toho občas připlete něco co by v jiné a intenzivní formě mohlo být chápáno zcela jinak se stává, ale nikdo to nijak neřeší nebo alespoň né vážně.Beru to tak že se dobře bavíš…

Úterý 14. února 2006 v 0:08® zedus
zedus

Podotýkám, že je to na muškařských stránkách už hodně dlouho a myslím, že se to jako propagace fašizmu nedá počítat ani náhodou. :-)

Úterý 14. února 2006 v 0:06® zedus
zedus

Pytel> Jestli hledáš co má hákenkrajc společnýho s rybařinou tak hleď kdo založil techniku German Rolled Nymph. Jestli to všechno není nějaký nedorozumění. :-) www.geocities.com

Úterý 14. února 2006 v 0:06® Pytel
Pytel

Rico: Ne jen se bavím na učet vás dospělých!A dospěli zase na můj učet.

Úterý 14. února 2006 v 0:04profil byl smazán

no o slovákoch sa vraví všeličo,neviem,čo máš zrovna na mysli…

Úterý 14. února 2006 v 0:04® CeP
CeP

tak mne napada ze bych mel vzit kladivo a jit synovi roztriskat Diorámko Podzim 42. dela na tom sice prez 100 hodin ale neva. a hned zitra zajdu na Policii a podam trestni oznameni na nej a na vsechny modelare. si s tim este budou chodit po vystavach..zejo…

Úterý 14. února 2006 v 0:03® Pytel
Pytel

Luban: Nevíš co se o Slovácích říká ty takový znalec:-)

Úterý 14. února 2006 v 0:02profil byl smazán

pytel:nechápem,čo s tým má spoločné,že som slovák…

Úterý 14. února 2006 v 0:02® Pytel
Pytel

Luban :-) hahaha Bavím se :-)

Úterý 14. února 2006 v 0:01® Rico
Rico

Pytel> no proste abych to dal do jednoho PYTLE tak se podivej na sve reakce a kdybych jsem posadil svoji sestricku ketere je 11 let tak co se tyce slusneho chovani a chapani druhych a i historie tak by te strcila s prehlem do kapsy. Sice v paragrafech jsi ESO ale jako kamarad asi musis bejt totalne nepouzitelnej a nebo jenom jako sbirka paragrafu jo to by mozna slo ale prikouknout na to co se tu deje a jak tu ruzni lide ruzne mysli to uz je nad tvoje sily.Proste Kriz a uz jedu a na nic nekoukam proste si neco videl a uz velis a uz se to nesmi ale to ce bylo okolo te proste nezajima… ja te strasne moc prosim priste bud ticho a vyjadruj se pouze k rybarine a nebo zapni mozkove zavity..... a prosim uz to nechejme bejt

Úterý 14. února 2006 v 0:01profil byl smazán

CeP:podľa prejavenej inteligencie v príspevkoch má tie plienky na sebe ešte teraz-:)

Úterý 14. února 2006 v 0:00® Pytel
Pytel

Luban: Chápu to že jsi Slovák…:-) Ale prosím podívej se na ten kříž ještě jednou a uvidíš to co já.

Pondělí 13. února 2006 ve 23:59profil byl smazán

pytlík:mimocho­dom,mal si si ho skopírovať,nech máš dôkaz,keď to poženieš k súdu…To sme tu mali tiež-:)))

Pondělí 13. února 2006 ve 23:57® Pytel
Pytel

Cep: Plenky jsem určitě neměl :-)

Pondělí 13. února 2006 ve 23:56profil byl smazán

pytel:to je taký mravenec,ako je železný kríž symbolom fašizmu-:)))

Pondělí 13. února 2006 ve 23:55® Pytel
Pytel

Luban: To je mravenec ne???