Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 14. února 2006 v 0:48® Pytel
Pytel

zedus:Spiš bysy tu chybu měl hledat u sebe když se do takové hloupé diskuse připojíš..

Úterý 14. února 2006 v 0:48® CeP
CeP

Pytel> LOOOOOOL

Úterý 14. února 2006 v 0:48® CeP
CeP

Luban> e-e brilantni

Úterý 14. února 2006 v 0:47® Pytel
Pytel

Luban:Vede mladý fracek tě poučil co můžeš a co ne.:-)

Úterý 14. února 2006 v 0:45® zedus
zedus

Mě připadá, že ta zima je už nějak dlouhá, tohle to je už druhej incident a to je celkem rekord, ani si nemapamatuju, že by se tu v sezóně někdy řešili takový kraviny. Asi to má nějakou spojitost.

Úterý 14. února 2006 v 0:45profil byl smazán

all:táto debata s broukem pytlíkem stejně k ničemu nevede,takže ja se poroučím a jdu spát,ráno ve tři vstávám …CeP:máš ještě něco k mojí češtině?-:)))

Úterý 14. února 2006 v 0:41® Pytel
Pytel

Kelt: Prosím tě co ty se do toho se..š????? Psál jsem s Lubanem ne s tebou takže tvé hloupé poznámky mně nezajímají…

Úterý 14. února 2006 v 0:40® Pytel
Pytel

Cep : Spiš tohle …HLOUPÉ UCHO NESLYŠÍ, KDYŽ SE MLUVÍ CHYTŘE :-)

Úterý 14. února 2006 v 0:38® CeP
CeP

Luban> co ty muzes vjedet o jeho cestine ty jedna slovenska halusko..

Úterý 14. února 2006 v 0:37® kelt
kelt

Pytel> mohl by si mi prosím tě dát mail??? Že bych vždycky když budu chtít něco dát do diskuse požádal Tebe aby si se na to podíval jestli se ti to líbí…opravdu by mne mrzelo kdyby si zase znovu musel pohoršeně psát…

Úterý 14. února 2006 v 0:36profil byl smazán

pytel:tuším,pa­ragrafy ovládaš lepšie ako češtinu-:)

Úterý 14. února 2006 v 0:35® CeP
CeP

halt komu neni shury dano…

Úterý 14. února 2006 v 0:35® zedus
zedus

kelt> Počkej až se jednou budou naše děcka hádat okolo našeho zakázanýho loga HDU. :-)

Úterý 14. února 2006 v 0:35® Pytel
Pytel

Kelt: Máš pravdu bavím se , ale ne nad Hákovím křížem.

Úterý 14. února 2006 v 0:33® kelt
kelt

zedus, rico: kašlete na to v tomto případě to nemá cenu. Buďto se pytel náramně baví a dělá si z nás srandu – v tom případě se mu to povedlo a nebo patří do skupiny „chytráčků“ se kterýma je další debata zbytečná, protože se tomu říká válka s blbcem a ta se nedá vyhrát protože pravděpodobně za chvilku přijde něco jakože na to aby sem vložil Luban takovu fotku nemá vzdělání atd…

Úterý 14. února 2006 v 0:33® Pytel
Pytel

Luban: Tak to nedělej a nemusím tady nic psát , protože tohle se mi nelibí.

Úterý 14. února 2006 v 0:32® Pytel
Pytel

cep:Tím že dál tady ten obrázek s křižem..

Úterý 14. února 2006 v 0:30profil byl smazán

pytel:myslím si,že svojím príspevkom som trafil kliniec po hlavičke,ale naozaj sa v tom nechcem viac vŕtať,už len kôli tomu,že už tu jedna úplne nezmyselná debata bola.Ty si mysli čo chceš,mne stačí to že väčšina to pojala tak ako mala-ako srandu.A toto je posledná moja reakcia na teba a tebe podobných rýpaloch.Tento server je o niečom inom,ako o proklamovaní paragrafov,nápadne mi pripomínaš toho týpka najlepšieho kaprára vo vesmíre…

Úterý 14. února 2006 v 0:30® CeP
CeP

Pytel> prosim odpovis mi?

Úterý 14. února 2006 v 0:30® zedus
zedus

Pytel> To už si děláš prdel, že jo?

Úterý 14. února 2006 v 0:29® Pytel
Pytel

zedus: Zveřejňovaní hákového kříže… Když už to ten historik někde zveřejní tak tam napíše takovou vsuvku že se nejedná o propagaci fašismu a to Luban neudělal.

Úterý 14. února 2006 v 0:28® Rico
Rico

Pytel> nerikam ze nebyly pouzovany v jiste dobe ktera se nikomu nelibi ale pokud nekdo ukaze valecny kriz tak to je u tebe propagace? ok tak nech zavrit vsechna muzea a rekniu jim ze jsou to fasisti!! prosim te urovnej si to v halve a pak tady delej ramena…

Úterý 14. února 2006 v 0:27® zedus
zedus

Můžeš mi říct co to je propagace? Když třeba historik zveřejní fotky atd.. tak propaguje fašizmus? Nechce se mi věřit, že nás tyhle pi..viny x let po válce ještě takhle ovlivňují.

Úterý 14. února 2006 v 0:27® Rico
Rico

Pytel> tak hele frajere precti si neco o puvodu tech znaku a zjistits odkud pochazej az to budes vedet tak prijd a dej vedet jo.......??

Úterý 14. února 2006 v 0:25® Pytel
Pytel

Kelt:Ano ale určitě není určena k Propagaci fašismu!

Úterý 14. února 2006 v 0:24® Pytel
Pytel

Bohužel ani jeden s vás nemá pravdu.Když někdo na veřejnosti propaguje válečny kříž, hákové kříže tak je to propagace fašismu.Luban s tou srandou přestřelil…

Úterý 14. února 2006 v 0:23profil byl smazán

zedus:presne to si mi zobral z huby-:)Rico,no až tak slušný nie som-:),ale to ostatné je pravda…

Úterý 14. února 2006 v 0:22® kelt
kelt

Pytel> ne máš pravdu. Jsi přesně jeden z těch lidí kteří velmi rádi dělají z komára velblouda.Objevil se tu jeden válečný kříž a ty už tady mluvíš o tom jak se tu objevují hákové…Pokud máš potřebu to nafukovat tak se zamysli jestli o to někdo stojí. Je pravda že tohle je rybářský server ale tato rubrika se ne nadarmo jmenuje všobecná diskuse..

Úterý 14. února 2006 v 0:21® CeP
CeP

zedus> naprosto presne a vystizne

Úterý 14. února 2006 v 0:20® Rico
Rico

zedus> presne