Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. února 2006 ve 21:31® becko
becko

notak nechat se okroužkovat od nějaké kočičky :-)) ))))rtěnkou :-)) )proč ne?osada havranů to sem někde slyšel,neni to ten trhák jak havrani bojují s gigantickým sumcem?co Alivio?

Úterý 7. února 2006 ve 21:31® pif
pif

béčko,čoveče,já taky doma Netíka nemám,ale strašně rád bych ho měl.byl jsem na jeho výstavě,nejlevnější obraz stál 90 litrů a moc by mu to umě doma na zdi slušelo-:))))

Úterý 7. února 2006 ve 21:31® Shrek
Shrek

becko> klikni si nahoře na liště na články a tam máš řádek „Jk vložit článek?“ Koukej se!!! :-D

Úterý 7. února 2006 ve 21:31® kelt
kelt

pif> myslíš to jak se to má jmenovat Soumrak šedivých vran ??? :-)) ))

Úterý 7. února 2006 ve 21:29® Shrek
Shrek

pif> nevim nevim,ptáka to prej nebolí,ale věř tomu,že jo?Já bych si ho okroužkovat nedal.Chudák CePík!! :-)

Úterý 7. února 2006 ve 21:29® becko
becko

tak v tom nemůžu doškoly ani na veřejnost,by mě vytlemily. :-)) ))) šátek by se hodil na obvazování zranění po souboji s kaprovými tytány:-)) ))

je tu někde opravdu ale opravdu podrobný návod jak tam ten článek dát?prosím začít od vložení diskety do poče a pokračovat.já to sem stejnak mohu dát až v pondělí,su na intru a doma nemám netíka :-( (( zlý rodiče co?

Úterý 7. února 2006 ve 21:27® pif
pif

před chvilkou se mě cep svěřil,že budou točit pokračování trháku „osada havranů“.cepino dostal nabídku hlavní role,ale podmínka je,že ho natrvalo okróžkujó.tak zvažuje,jestli do toho jít,nebo ne-.)))

Úterý 7. února 2006 ve 21:26® Shrek
Shrek

becko> tak si trhni haxnou,já taky tričko nechci,páč nosím zásadně bílý trika a navíc si nejsem jistej,zda bych velikost XL nemusel věnovat někomu známému.Mám trošku větší číslo :-)

Úterý 7. února 2006 ve 21:24® kelt
kelt

becko> ale možná by ten havran šel přemalovat na havranici…jak říkal Alivio na jedné na zádech je hvran s kulometem a by si vypadal jak drsňák a na prsou je rozzuřená cobra – hadův znak…:-)) )

Úterý 7. února 2006 ve 21:23® becko
becko

alivio-s havranem nechci,aspoň nějakou babu na to nebo 200metrú sumce! fakt-co na nich je?šátek beru a zbytkem bych nepohrdl :-)) )

Úterý 7. února 2006 ve 21:21® becko
becko

pif-tohle je sportovní.

já to prásknu-je to o chytání ryb na hladině a článeček kapři a kukuřice,to je o mě a mé výpravě!(klid je to do 60cm).jo to o chytání na hladině má několik mejch ABGREJDŮ!!!!!!!!!(­PRO VÁS vylepšení :-)) ))

Úterý 7. února 2006 ve 21:20® Shrek
Shrek

HaD> to jsem měl vědět a neposlal bych to jen do Kajmana,ale i Tobě :-)) ) Becko: no co já vim,tak HaD se teď zbavuje větší zásoby triček co měl objednaný CeP,takže má jen s obrázkem havrana Rica :-D

Úterý 7. února 2006 ve 21:18® becko
becko

had-jaký máš velikosti,a máš i s krtečkem? :-)) )))

Úterý 7. února 2006 ve 21:17® Padis
Padis

Alivio je to blbě focený.Ten absták mám taky

Úterý 7. února 2006 ve 21:17® becko
becko

Alivio-hele já jsem ten největší Homér v kraji.Jo nejtěžší bejvá aby to ty ostatní pochopily,pak to de samo.Jako všechno

Úterý 7. února 2006 ve 21:17® HaD
HaD

becko> dosteneš tričko ;-) nebo čepici či šátek, a když to bude tak dobrý, jak říkáš, tak možná i obojí ;-)

Úterý 7. února 2006 ve 21:17® pif
pif

becko> supr návodů na chytání rybišek je hafo.třeba zvednout stavidlo,útočné granát,kyanid,ocho­šení kormorána…-:))))

Úterý 7. února 2006 ve 21:17® Shrek
Shrek

Padis> tak jo,já se nehádám,jen jsem to asi z tý fotky nepoznal :-) Jak říkám,jsem z dvouměsíčního absťáku už mimo..... :-((

Úterý 7. února 2006 ve 21:16® becko
becko

mám přes padesát mega! hele nepíše někdo knížku?

Úterý 7. února 2006 ve 21:15® Shrek
Shrek

becko> když na to máš odvahu… :-) Já nerad zveřejňuju své výtvory… :-((

Úterý 7. února 2006 ve 21:15® becko
becko

Hade jsi tu? jak to je platíš nebo ne?je to obsáhlé.

Úterý 7. února 2006 ve 21:15® Padis
Padis

Alivio je to fakt tlouštík

Úterý 7. února 2006 ve 21:14® becko
becko

Alivio-ale já mám svúj!!!!!!!!!­!!!!!!!!Spešl!ten neni o dvěstě metrú dlouhým sumci!Ale o jednom krásným způsobu rybolovu,jeden z nej!A já ztvořil podrobný návod.Jako bůh!Si ho sem asi dám a pak se tak budu nazývat :-)) ))))).(né že my pak budeš říkat alkáč)

Úterý 7. února 2006 ve 21:12® Padis
Padis

Alivio:nějak tak

Úterý 7. února 2006 ve 21:10® Shrek
Shrek

becko> peníze,za co?Za 200 metrovýho sumce?Hahahaha­ha.Kdyby HaD dával 500 Kč za článek,tak asi chudák prodělal i kalhoty...... :-)

Úterý 7. února 2006 ve 21:08® becko
becko

tak je to dobrý,múžu mluvit uplně normálně jako vždy.Hele,když sem dám článek dostanu peníze?nějakou kačku na živobytí:-)) ))

Úterý 7. února 2006 ve 21:03® Shrek
Shrek

becko:ukáže se to,neboj,ale když zaškrtnu IFF příspěvek a ty budeš mít v nastavení Ignorace těchto příspěvků,tak se ti neukáže...... Aspoň si myslím,že to tak je..... :-)

Úterý 7. února 2006 ve 21:00® Shrek
Shrek

Prizrak> NZ :-)

Úterý 7. února 2006 ve 21:00® becko
becko

Alivio-ten až se ukáže tak nás nakope do zadničky :-)) ))).Hele múžou se používat sprostý jako dříve nebo to neukáže?bez těch výrazú to stojí zaprd :-)) )))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­)))

Úterý 7. února 2006 ve 20:59® Prizrak

Alivio> Danke viel! To odpovědět na téma jsem neviděl, je to strašně malý a když jsem dal reagovat, tak se nic nestalo.