Chytej.cz

Všeobecná diskuze

V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:55® red
red

Omlouvame se, ale nelze navazat spojeni s databazi! Zkuste to prosim pozdeji.

Sorry – this page is not available at present.

toto vyhodilo po tom ako som chcel pridat prispevok :o(

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:50® Stefi
Stefi

Zdarec, vypadá to tady dobře. Jak vychytáte nějaky mušky, myslím, že to bude super;-)

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:49® Bass
Bass

taky to máte všechno tak strašně světlý ? ........ to mi docela vadí ........... HaDe, přidej trochu na razanci, ale jinak už se tu orientuju, neni to vůbec špatný.

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:48® red
red

fuuu tak to bolo dobre !! automaticky sa to refreslo !!!! dobreeee !!!!

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:47® HaD
HaD

PV> vyhledávání se dokončuje a brzy bude zprovozněno, prostě jsme to zatím nezvládli. Bylo to několik měsíců tvrdé práce, především pro revokeho

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:43® PV

Had:doplňuji- klíčové slovo např. Nechranice

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:41® Láďa_vydra

už mi to maká .......... musel sem vymazat cokie Takže vše ok . Je to tu hezký ale nový , zatim se tu moc nevyznam. Ale to příjde :-)) )

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:40® PV

Had: chybí mi možnost vyhledávání např. ve Fórech a v Diskuzích podke klíčového slova např. To by bylo docela užitečné anebo to jde a já to neumím??

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:38® Láďa_vydra

zkouška

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:35@ nemůžu se přihlásit

HaDe: zapni si icq ať nemusim furt osisovt ten text. díky Prutos

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:34® HaD
HaD

pepino99> to o čem mluvíš se netýká přehlednosti, ale nezvyku. Přehlednost by měla být díky zjednodušení menu výrazně lepší.

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:33@ nemůžu se přihlásit

HaD. no hurá ,pomůžeš mi?

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:32® HaD
HaD

petr. v.> které konkrétní funkce ti vadí?

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:28@ Alivio

Určitě co se rozšíření funkcí týče,tak je to bomba,ale sejří mě ten problém s přihlášením. Chci se taky už přihlásit!!!!!

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:25@ nemůžu se přihlásit

Alivio,Pepino:sou­hlesim, je to nezvyk
A opravář tu tak rychle asi nebude,HaD bude spát nejmíň do večera :-((

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:21@ Alivio

Milky,už aby přijeli opraváři. :-) Nedá se nic dělat,starej web byl stabilnější,ale věřím,že se Dejvovi povede vychytat mouchy a bude to O. k. Alivio

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:21® pepino99
pepino99

no není to špatné ale koukám tu jako vejr. Zdá sem mi to zatím nepřehledné jako konkurence ale je to nové ...... :o))

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:16@ nemůžu se přihlásit

Milky: No jo, ale když já nemůžu dovnitř. Umrznu! POMÓC!!! Prutos

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:13® Milky
Milky

Chlapi, je to asi trochu s problémama, ale vemte prosím v úvahu, že je to celé nové, není to jen nějaká kosmetická úprava, ale komlet vystavěnej bará. Občas vržou dveře, je třeba dotáhnout klika. Ale bydlet se nám tu bude dobře.

Čtvrtek 2. února 2006 v 11:07@ nemůžu se přihlásit

Nemůžu se přihlásit. Nepřišel mi žádný mail. HaDe: POMÓC!!!!! Prutos

Čtvrtek 2. února 2006 v 10:54® dzandys
dzandys

Byl to teda porod,ale jsem tu. Vypadá to tu velice hezky,jenom mi bude zase půl roku trvat než to pochopím. To toho zase dneska v práci udělám.

Čtvrtek 2. února 2006 v 10:52® file
file

2 authors> Vyborne, dobra prace. Doufam, ye se vam trosku zrychli DB. Jinak davam 1. Sorry mate tam ode mne asi bordel v registracich (nez mi doslo jak na to)

Čtvrtek 2. února 2006 v 10:11® Tomash
Tomash

Konečně se i já pod svým zažitým nickem připojuji ke gratulacím. Děkuji za kvalitní a ORIGINÁLNÍ vychytávky – viz profil ad. Je tu tolik změn, že je jdu všechny prozkoumávat. Celkový vzhled webu na mě působí velmi příjemným dojmem. Ať je tu tak příjemná atmosféra, která panovala i na „starém vortálu chytej. cz“, kterému tímto vyjadřuji upřímnou soustrast :-)

Čtvrtek 2. února 2006 v 10:07® drda

Trošku jsem se u přihlašování zapotil, ale povedlo se. Nové stránky jsou super. Gratuluji.

Čtvrtek 2. února 2006 v 10:04® fikus
fikus

HaD + kolektiv: chlapi gratuluji. Zatím ještě trochu tápu, ale brzy se zorientuji. Ještě jednou gratulace k vylepšenému vortálu.

Čtvrtek 2. února 2006 v 10:02® Tomash
Tomash

Co myslíte? Půjde to?

Čtvrtek 2. února 2006 v 9:52® Tomash
Tomash

Dalo by se se správcem domluvit, aby mi do interní pošty přesunul staré zprávy z chytej? Nebo už jsou v tahu? Snad to půjde.

Čtvrtek 2. února 2006 v 9:49@ petr.v.

Vzhled celkem ujde. Funkcnost silne pripomina konkurencni MRK. cz, coz je skoda, ocekaval jsem vic originalnejsi reseni.

Čtvrtek 2. února 2006 v 9:48® havel
havel

Tomash> hlavne, ze se to vysvetlilo;-)

Čtvrtek 2. února 2006 v 9:47® Tomash
Tomash

Sakra, omlouvám se za svou neschopnost! Jakmile sem se přihrnul do školy, tak jsem letěl na chytej a jen se divil, co že to myslíte tím heslem z mejlu! :-)) ) Paráda!!!