Vyhledávání
Všeobecná diskuze
V diskuzi je 128.437 příspěvků, z toho 128437 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 31. ledna 2006 v 16:21® HaD
-
> Frk: zajímavý dotaz. Myslím, že této činnosti se téměř nikdo nevěnuje, alespoň jsem to na svazovkách nikdy neviděl. Fakt je ten, že vody v mém okolí asi tímto problémem netrpí. Jak je to jinde netuším.
- Úterý 31. ledna 2006 v 16:18® HaD
-
> osprey:
) to víš, já už ani nevím. objednával jsem to všude možně, bilboardy, web, maskoty .....
- Úterý 31. ledna 2006 v 15:54® Prichy
-
> Frk: mno, nestesti na rece jsou jeste mista nezamrzla (tam bych se i bal vstoupit na led) a na jesenici je udajne nekde az 60 cm ledu
- Úterý 31. ledna 2006 v 15:40® Frk
-
All/ Na druhém rybářském serveru jsem se kvůli letošní zimě zeptal na sekání prohlubní(nemyslím tím „dírky“). Jak jsou na tom členové s pomocí s touto nevděčnou ale potřebnou činností. Jestli pomáhají nebo se spoléhají na jiné. K mému překvapení zareagovali na toto téma pouze dva čtenáři. Jako by tohle k našemu rybářskému sportu ani nepatřilo. Já osobně si myslím, že za připomínku nebo otázku to stojí.
- Úterý 31. ledna 2006 v 15:05® osprey
-
HaD: Včera jsem viděl dva chlapy – jeden nalitej jak puma, druhej ji měl jak prase – nebyla to součást tvé reklamní kampaně?
- Úterý 31. ledna 2006 ve 13:55@ Alivio
-
Milky:spíše by to měl být den Š,protože dnes si jedu pro štěně německého ovčáka…
- Úterý 31. ledna 2006 ve 13:48® Kecalka
-
> Milky: to ti povi muj manžel ja nemohu . promin
- Úterý 31. ledna 2006 ve 13:15@ Alivio
-
Kecalka Aliviová : Ahooooooooooooooj,no to víš že je,nemohl jsem dospat a už odpočítávám čas 4,5 hodiny
- Úterý 31. ledna 2006 ve 13:05® fikus
-
Den D je až zítra, i v televizi to říkali A tam to musí vědět nejlíp
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:51® Milky
-
> kecalka: Co to je den D ?????
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:48® Kecalka
-
> Alivio: ahoj musim ti ač nerada připomenout že dnes je den D
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:46® Milky
-
> Matej: Pokud se ČRS nenakazí, tak ..... tak je mi to jedno. Vzhledem k tomu, že ani zákon na MRS neplatí a sami ještě vyzývali k jeho porušování, nepřeqapuje mě to
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:15® HaD
-
> Matej: záleží na tom, za jakého úhlu pohledu se na to člověk dívá. Má to svoje klady i zápory, ostatně jako všechno.
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:12@ Alivio
-
čekal jsem kritiku,ale váš smích mě těší,přátelé. Jen pro upozornění-není to z mé hlavy
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:07® matej
-
Co řikate nato že na vodach MRS se nesmí použivat bó´je k označení lovného místa
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:02® Prutos
-
> Alivio:
- Úterý 31. ledna 2006 ve 12:00® HaD
-
> Alivio:
- Úterý 31. ledna 2006 v 11:50@ Alivio
-
Pendolino song zpívá se na známou melodii Mládka Ivana
1. sloka
Z Ostravy, z Ostravy jede Pinďa do Prahy všichni mají obavy kam dnes dojede.
Nestaví, nestaví, skoro nikde nestaví, ale když sám zastaví dál už nejede.
Z topení, ze dveří,
z motorů se blýská strojvůdce bezmocně do kompjútru třískáTen kdo k nám nastoupí dobrodružství podstoupí
a než v cíli vystoupí moc zážitků získá.2. sloka
Náhradní soupravy
Z Ostravy až do Prahy jezdí dnes bez obavy
a bez zpoždění.Neklopí, neklopí, zato v zimě zatopí, na wécé vám nebrání, ani z něho ven.
Talián s úsměvem pokutičku platí, režisti jásají: „Režijka zde platí“ *)
Snad nechcete otravy zas´ s Ostravy do Prahy máme už jen jeden kus – zkuste Žlutý Bus !!!
- Úterý 31. ledna 2006 v 0:06® CeP
-
V Brne na Zelnáku pije chlápek vodu z kašny. Prijde k nemu brnák a povídá: „Téé, káámo, nechlemtéé tu vasrovku z tej atajnkaserne, blejó do teho zkalené machri a chcijó do teho morgoši“. Chlápek se otocí: „Hele pane já vám vubec nerozumím, já jsem z Prahy“. „Jo, povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu at se nenachladíte.“
- Úterý 31. ledna 2006 v 0:03® kulin
-
na Ruzyni přistálo letadlo z Turecka prej tam maj ptačí chřipku,nevim jak na to přišli
- Úterý 31. ledna 2006 v 0:01® Kecalka
-
> kulin: to jo ja bych si to koupila az doma to je jasny zitra na to kouknu co a jak zatim dik moc
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:59® Kecalka
-
> Milky: dekuji moc > kulin: dekuji moc jdu hajat kluci zase zitra pa
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:59® Milky
-
> kulin: mám taky jen ty obyč a stačí to. Jsem rád, že v tom baterka vydrží celou sezónu.
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:58® kulin
-
Milky:pravda,pravda
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:57® kulin
-
kecalka:tak až přijedeš k nám tak si to kup tady,nevím kolik by stálo poštovný do švajcu,ale asi by se to nevyplatilo
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:56® Milky
-
> kecalka: stačí, aby měl regulaci tónu a hlasitost. Dal se dobře regulovat – to znamená otočnejma konoflíkama až do vypnutí zvuku (to je dobrý, aby to v noci neřvalo, stačí, když to blikne). Hlavně nekupuj rádoby nadupaný s tlačítkovou volbou – nejsou snadno ovladatelný i kdyý se tak tvářej.
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:54® Kecalka
-
> kulin: ja si to chtela objednat pres treba braunst. vsechno dohromady ale nejak se v tom nevyznam ,a na ryby opravdu jdu malo jen kdyz jedu do cech jinak zde ja nechytam
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:53® kulin
-
kecalka:já mám pípáky za 680,– a nemůžu si stěžovat
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:52® kulin
-
Milky:to je možný,já už po tom nikdy nepátral,s Foxama sem spokojenej
- Pondělí 30. ledna 2006 ve 23:52® Kecalka
-
> Milky: nemusim si kupovat nejakej drahej pípak že né. nebo musim