Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 19. června 2009 v 17:16® olda
-
Patlaloš> Dobrá že jsi kámoš Mara1 tak beru, ale zcela vyjímečně,chlapi maj držet při sobě.
- Pátek 19. června 2009 v 17:13® Patlaloš
-
olda> 53 ať nežeru
- Pátek 19. června 2009 v 17:13® Patlaloš
-
olda> Potvora jedna,dám 52 za mlčení
- Pátek 19. června 2009 v 17:07® nyko79
-
olda> vubec nemas za co. zase nekdy pujdem.
- Pátek 19. června 2009 v 17:06® olda
-
Patlaloš> Nezlob se ale paní mi slíbyla 50kč tak uznej že musím to oznámit
- Pátek 19. června 2009 v 17:03® sgt.mooody
-
Souhlasim s Piranákem!
Hampejs je arogantní bl_ec,a potom co tu předved by tu neměl co pohledávat,pořád se sem akorát vtírá.Asi musí bejt pěkně zoufalej když se sem snaží pořád nějak dostat…Je lěpší si ho nevšímat
- Pátek 19. června 2009 v 17:02® Patlaloš
-
Luda> Prut vypadá jakž takž,naviják ee . Ber toho Berklase s cca 1200
- Pátek 19. června 2009 v 17:01® Patlaloš
-
Piranha> Woe to má statut nejvyššího utajení !!!
- Pátek 19. června 2009 v 16:33® Luda
-
Filip00> No od toho Mitchelu je: Mitchell Universe 2,7m 20–40g + ZDARMA naviják Avocet 2000 , Cena 999,–Kč. No a jak je něco tak levnýho, tak z toho mám strach. Zatím jsem toho moc nenavláčel a když tak se teleskopem. Takže zkušenosti téměř žádné. V každém případě dík Filipe.
- Pátek 19. června 2009 v 16:24® Filip00
-
Luda> nevim co ti napíšou jiní ,ale v setech asi nebude nic moc nízká cena a naviják asi bude mít plastovou cívku, ve finále se dá chytat s čímkoliv, pak budeš mít štěstí nebo to prostě umíš a lapněš něco velkého a když tu rybu nevyndáš a set zničíš budeš vzteky bez sebe, když ho zničíš a rybu vyndáš budeš naštvanej, ale bude tam i radost z ryby, já mam 3 dragony respekt. 2 jeden jsem přerazil o mou nej rybu, prostě skočil na něco co na co skočit neměl a já se bál že o něj přijdu, nebyla to vada materiálu. A YADa mám na malé rotačky gumy a woblírky.
- Pátek 19. června 2009 v 16:17® Luda
-
Filip00> Na dragona jsem koukal loni a docela se mi zamlouval. Já jen, že jsem našel set od Mitchellu i s navijákem, ale za tu cenu to asi bude žvejkačka a naviják bude taky asi na tom podobně.
- Pátek 19. června 2009 v 16:14® Filip00
-
Luda> já bych šel do dragona a nebo do YADu, ty mi sedí a cenove do 1400Kč
- Pátek 19. června 2009 v 16:05® Luda
-
All: vyhlížím nějakej vláčák za rozumnou cenu. (Jsem vyždímanej investicema do zahradní chatky) Našel jsem u Braustara Mitchel i s navijákem. Tak se ptám vláčkařů, co si o tom myslí? Dík
- Pátek 19. června 2009 v 15:50® Piranha
-
Patlaloš> krasna prace, uz jsi se pochlubil zene, jak jsi byl u Brauna stedrej?
- Pátek 19. června 2009 v 15:49® Piranha
-
Pepek námořník> tak za 1. kdyz jsi dokazal napsat pri registraci do kolonek otaznik, tak jsi mohl misto nej napat ze ses treba z prahy, ze chytas na plavanou a jaky jsou tvoje nej ulovky.To byla jen lenost.Ono je rychly kliknout na otaznik nez napsat o sobe par veci.Kazdy slusny clovek to v osobce ma, muzes se klidne podivat.
Za 2. ja loni vyhral to same byl to nejakej DIGI HOME a strelil jsem ho v bazaru za 800.Klasicka hluboka bedna s rovnou obrazovkou.
Za 3. pokud by jsi nebyl linej a precetl jsi si stranky na Usteke diskuze zpetne, dozvedel by jsi se, ze jsme v den zavodu poradali Chytej.cz-Ustecky sraz.Tudis tam nikdo z nas nebyl.
A za 4. nejde mi celkem o nic.Jen mi to pripadalo jako provokace po tom, co tu s tim clovekem co byl 2. byly jen trable hadky a vsechno jen ne o rybach. Co se tyce o donesenejch uhorich, tak jsem psal ze jsem se to doslechl od lidi.Proste jsem to nejednou slysel ze se tam podvadi.Kdyz jsem tam byl, nikdo nic nekontroloval, mista se tam rozdelovala jaky kdo chtel a sam pan rozhodci ani nevedel jakou ma uhor miru. Pokud by jsi s nama chtel kecat, ja , ale i ostatni by radi vedeli odkud ses a jakou metodou chytas, vek a jiny veci. Pokud chces vedet kdo tam byl, tak nikdo.Sve zazitky z lonskeho rocniku LU jsem ti popsal, tak snad budes spokojen.
- Pátek 19. června 2009 v 15:43® Patlaloš
-
Luda> Ono šlo spíš o to že jsem vše dělal na rychlo a nějak jsem to odfláknul,ale pro další sraz každá rada a pomocná ruka je vítána chlape .
- Pátek 19. června 2009 v 15:42® Patlaloš
-
Mara // Woe neser
Hovnochyte
- Pátek 19. června 2009 v 15:34® Pepek námořník
-
Piranha-Hele,chytráku,mně je 47let a PC je pro mě trochu španěl.vesnice.Nemám důvod se ti svěřovat,kdo přesně jsem a kde mě najdeš.Chtěl jsem jen promluvit s lidmi ze Severu,jestli tam byli a jak sou spokojený.Já byl první a měl jsem podle propozic vyhrát LCD televizor, ale je to obyč bedna,v supermarketech kolem 1000Kč.Ten kluk,co byl druhej a je na fotce v článku,měl dostat kaprařskou děličku za největší rybu závodu a dostal vláčák.Je mi to trochu divné a zajímal mě názor i jiných.Jinak jsem tu zaregistrovanej dýl,v půlce května jsem chytil toho metrovýho hada.Jinak tys tam nebyl,ale mluvíš o přinesenejch úhořích,kterýho jsem já nechytil ani jednoho a nadáváš tu na kluka,kterýho neznám.Tak o co ti vůbec jde?
- Pátek 19. června 2009 v 15:28® Luda
-
Patlaloš> Jirko, s klobáskama nějaké zkušenosti mám, tak mužu poradit, nebo pomoci. A tim nemyslim sežrat.
- Pátek 19. června 2009 ve 14:29® 1Mara
-
Ahoj loupežníci
Patlaloš> To jsi kupoval nový maso na klobásky ?
)
pipa> Já jí chci taky chytit
( Jinak pánové zatím nic moc nato že je zahájení
) umíte prdku
). Jinak já též nic moc , ale zato jsem od včerejška v hospodě nonstop a jdu chrnet
jeden kulatější šmudla
- Pátek 19. června 2009 ve 14:22® Patlaloš
-
Piranha // Tak jsem tam zahučel za 10 táců ,hnus velebnosti
- Pátek 19. června 2009 ve 13:47® Piranha
-
Pepek námořník> podivej se, na chytej ses registrovanej za 14 dni tejden, osobni kartu nemas vyplnenou, tak co si mam myslet.Nedavno ho odtud vykopli a nekolikrat se sem vetřel jak šváb.Ted po nejaky dobe a klidu sem najednou prijde nekdo cizi a hodi sem odkaz s tou jeho tlamou, tak asi si budu myslet co.Je mi fuk jestli sem budes psat, nebo ne, jestli ses Hampej nebo ne, to je tvoje vec.Jen chci vedet, kdo se pta tak najednou.
Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 13:48:04 uživatelem Piranha. - Pátek 19. června 2009 ve 13:37® Filip00
-
BlueShark> tak to je drsný, jít na závod a přinést rybu od jinud a co byla první cena jestli to za to aspoň stojí a nebo dostaneš diplom a pár háčků, já na závodech nikdy nebyl a kdyby jo tak bych se umístil asi 1. nebo 2 od konce
- Pátek 19. června 2009 ve 12:42® BlueShark
-
filip: znám pár lidí co viděli (neříkám že tenhle závod) je tam nosit. Od aut
Lidi jsou …
- Pátek 19. června 2009 ve 12:05® Filip00
-
Piranha> to myslíš vážně , že někdo chytne úhoře a nechá si ho v belíku na závody?
- Pátek 19. června 2009 ve 12:00® Pepek námořník
-
Piranha>Aha,ty mě máš za Hampejse,toho znám jen z fotky z novin.Já na těch závodech byl a vyhrál jsem je,chytal jsem na 9m plavačku.Úhoře jsem neměl ani jednoho,ale že by se ji tam někdo nosil,to se mi nezdá.Ty bys pak měl z takového úspěchu radost?Já ne!Už sem raději nebudu nic psát,protože nejsem zvyklý,aby mě někdo osočoval za obyčejný dotaz.
- Pátek 19. června 2009 v 11:34® Luda
-
Piranha> Kdybys jel na Káču, tak napiš, zastavil bych se na kus řeči. Dnes lovit asi nepůjdu, jsem zombie – včera jsem byl do půlnoci. Zítra bych chtěl k Braunstarovi pro nejaky mušky.
- Pátek 19. června 2009 v 11:22® olda
-
nyko79> Díky za foto a email.
- Pátek 19. června 2009 v 11:22® olda
-
čau lidi po včerejšku kdy jsem se namlsal s feedrem,hafo cejnů a zmíněný karas jsem dnes šel vláčet mezi mosty sem prošel oba břehy levovou i pravou stranu 2 okounci toť vše, se.u na vláčení nejdemi to.
- Pátek 19. června 2009 v 10:51® Luda
-
Jo jo , malá Piraňka. Nejdřív si namočila pampelišky, pak mi házela kameny kolem splávku a když jsem jí viděl jak se motá na kraji tý 4 metrový hloubky (zatím co fotr chlastal), tak jsem už sundaval mobil, až pro ni budu skakat mezi ty hromady ryb, co tam plavali.