Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 14. října 2010 v 18:39® Tommy
-
olda> říkám to nerad,ale si pan rybář!!!!
Piranha> Na lurky Ti sere pes,Olda sbírá jen woby
- Čtvrtek 14. října 2010 v 18:11® Piranha
-
olda> Mozna budes muset vic koukat páč je tam plno mejch lurek
- Čtvrtek 14. října 2010 v 18:07® Manažerka
-
olda> jsi tu asi jediný lovec…klobouk dolů
- Čtvrtek 14. října 2010 v 18:01® olda
-
Přátelé,kamarádi,ženo míru,včera spinning s Mr.Pípanem,vydloubl jsem 3× bolen velikost na fotu a jednoho ježatce,nevím kam se mi ti okouni poděli,ani jsem nenašel woba asi málo trháte,tak přidat.
- Čtvrtek 14. října 2010 v 17:48® Manažerka
-
BlueShark> ty wolečku, jako by jsi neznal Patlala nepojede někam nepřipraven, takže už měl vyhlídnuté oběti předem
a obdarovával své soupeře králíkem a bobky, aby měli na co chytat
- Čtvrtek 14. října 2010 v 16:31profil byl smazán
-
cormoran> Už sem na něj taky koukal
.Jasná večer
- Čtvrtek 14. října 2010 v 16:28® cormoran
-
mannice> Votomnic.-)
Ještě jedna poznámka..Kdybych neměl doma jednu chvějdu, se kterou už se asi rok hodlám skamarádit, tak pošilhávám po tomhle, za ty prachy by to nemuselo bejt špatný. Akorát je tam vlepená špice, kterou nechceš..Jdu dom, takže kdyžtak večer
- Čtvrtek 14. října 2010 v 16:19profil byl smazán
-
cormoran> to máš pravdu,ale když vláčíš 1g smáčka a neni cejtit tak pak je to k ničemu přeci ne ?
..Počkám si,nic jinýho mi ani nezbude.
- Čtvrtek 14. října 2010 v 16:17® cormoran
-
mannice> Jestli to chceš na mikromrdky, tak pak s tou žvejkou není problém. Stejně je to takový prochytávání břehů, kde házíš maximálně do dvaceti metrů..Jestli na to nějak nespěcháš, počkej si na výstavu, nejlépe brňenskou, tak se dá něco málo osahat.-) Nakonec stejně zjistíš, že to moc hrotíš, samotnej prut nechytá
Tento příspěvek byl editován 14.10.2010 16:17:26 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 14. října 2010 v 16:07profil byl smazán
-
cormoran> já jeden vláčák mám kterej používám na gumky,woblery je to taková klasika 12–32g a vyhovuje mi.Na voblery horší ale na moje gumy jsou ty pohyby takový přirozenější takže taková akce B. Teď sem si chtěl koupit právě něco vyloženě na mikroprdky a smáčky.U těch parabolickejch prutů mám pocit že cejtim všechno,ale ten zásek máš pravdu.. Stačil jeden,už sem se bál že si zvýšim rekord
,zejtra půjdu na ně znovu asi..
- Čtvrtek 14. října 2010 v 16:02® cormoran
-
mannice> Konkrétní typy prutů nemám, těm žvejkám už moc neholduju. I když, vlastně jeden yo
Na boat většinou používám P&M Redoutable Bass, 1.8 m, 2–7 g. Žvejka jak prase, ale na šmrdlačku se smáčkama a malejma kopýtkama na blízko si s nim vyhraješ. Na candoše bych s ním ale cíleně nešel..Ono je to celkově těžký vybírání, každej má to svoje. Když si na ně vezmeš tužší prut, abys ho dobře seknul, tak se ti pak ve finále při zdolávání stejně sklepne a velkej už zamrzí. Když na ně jdeš s tím máslem, tak zase hezky utlumíš to jeho cukání hlavou a když už zásek sednul, tak je většinou tvůj. Z měkkejch prutů mi většinou padali hnedka po záseku, s tužším si ho aspoň prohlídneš. Tak šťastnej výběr
Jinak možná, kdybys tam nechal toho úspěšnýho twistra, tak to u toho jednoho neskončí
Tento příspěvek byl editován 14.10.2010 16:04:54 uživatelem cormoran. - Čtvrtek 14. října 2010 v 15:31profil byl smazán
-
cormoran> Jj,ale jeslti máš nákej další tip budu rád,čim víc toho tim líp.Nakonec na výstavě ošahám a vyberu
.Ty ovlivnovat můžeš
chytil sem ho na klasiku twistra,ale hned po něm sem tam hodil smáčky,protože sem chtěl zkoušet proutek..A právě nic moc pro mě,jinak je jako hezky zpracovanej o tom žádná.
- Čtvrtek 14. října 2010 v 15:28® cormoran
-
mannice> Koukal jsem u sousedů, že už ti poradili tam nějaký žvejky, takže já už jsem tu zbytečnej, stejně bych tě akorát ovlivňoval
Jinak už se musej kulatit, zima klepe na dveře
Jsi ho chytil na smáčka?
- Čtvrtek 14. října 2010 v 15:21profil byl smazán
-
cormoran> právě že když tam dám 1g hlavičku tak ten prut se snad ani neprohne
..Potřeboval bych něco parabolickýho,nebo aspon B akci .. Byl pěknej,hlavně pěkně vyžranej asi se už dlouho futrujou aniž by jsem to postřeh
- Čtvrtek 14. října 2010 v 15:01® cormoran
-
BlueShark> Svých skvostů za pajsku se nezbavuju, i když mi některý akorát chytaj prach
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 14:59® BlueShark
-
Jo, kup si pruty od cormorána
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 14:52® cormoran
-
1Mara> V poho, vlastně už jsem je byl pustit včera, asi jsem to nějak tušil či co
mannice> Pěknej, z toho už by byly hezký dva filety
Jinak se na ty žvejkačky vykašli, prd s tím prosekneš.-) Už ten Tactix 2–12 je máslo jaxviň..
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 13:09profil byl smazán
-
BlueShark> pár proutků sem našel,ale počkám si na for fishing..Všechno tam omáknu a uvidíme co se bude páčit nejvíc,tuhle sezónu to už nák zvládnu.
Stejnak vláčku beru spíš jako takovou plodnou bokovku
Tento příspěvek byl editován 14.10.2010 13:09:51 uživatelem . - Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:49® BlueShark
-
mannice: Jaj
Se ho zeptej na chytej
Nebo v říjnovém rybářství je o tom článek a hodné néžný pruty do 3g
Tento příspěvek byl editován 14.10.2010 12:50:14 uživatelem BlueShark. - Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:34profil byl smazán
-
tak už je v bazaru
,třeba se někdo ozve:D
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:27profil byl smazán
-
BlueShark> No právě něco takovýho bych chtěl jak má Rozsypal.Hrozně by mě zajímalo co to je za model.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:20® BlueShark
-
mannice: Nesmysl, dragon Ti půjčím do ruky a uvidíš nejlíp na vlastní SKIN. Já žvejky nikdy neměl tak vím prd. Ohybá se jako luk, ale jestli chceš smáčko-žvejku co ukazuje Rozsypal ve svém šotu (buch buch, buch buch) ten speciál, tak dragon není to pravé… Ale na smáčky je to i tak paráda, věř mi, zkusíš uvidíš…
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:18profil byl smazán
-
BlueShark> no a ne?ten dragoun je taky tvrdej prut jestli se nepletu,dit si to sám říkal.Já bych chtěl pořádnou žvejkačku,jak sou některý mušáky
.
- Čtvrtek 14. října 2010 ve 12:10® BlueShark
-
mannice: ???????
Já Ti dám chvějivku
- Čtvrtek 14. října 2010 v 11:48profil byl smazán
-
BlueShark> ale ten tvůj dragoun má taky tvrdý tělo,akorát má chvějivku ne?To si můžu rovnou nechat berklynu,to výjde nastejno..
- Čtvrtek 14. října 2010 v 11:41® BlueShark
-
mannice: Jen připomínám jeden je 2.7m druhý 2.75, ten co jsem poslal není přesně on, nesedí tedy jen délka…
- Čtvrtek 14. října 2010 v 11:41profil byl smazán
-
Tommy> To sem rád,aspoň někdo.:))
Sakra mi neříkejte že sem prokaučoval kauf
- Čtvrtek 14. října 2010 v 11:39® 1Mara
-
BlueShark> Závodí voe
- Čtvrtek 14. října 2010 v 11:38® Tommy
-
mannice> To je hezký a já Ti věřím
- Čtvrtek 14. října 2010 v 11:37profil byl smazán
-
Tommy> no už s tim nic neudělám,kdybych ho zmasil tak ho ještě vyfotim doma..Ale pustil sem ho no