Chytej.cz

Ústí nad Labem

V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 18. června 2009 v 0:24® Flid
Flid

Luda> Budeš se muset ještě hooodně učit :-D

Středa 17. června 2009 ve 22:48® Luda
Luda

Piranha> Hahaha, kdo směje naposled, ten se směje poslední. Už mám nachytáno, tak 10 ryb a za 14 dní to na Sázavě a vltvě rozbalim naplno. Jo akorát jsem zažil šok, když jsem mušil u nás na rybníce a moje 12 ti letá dcera mi vzala mušák a hned napoprvé rozbalila šňůru dál než já.

Středa 17. června 2009 ve 21:26® BlueShark
BlueShark

mona: Já miluju Tebe :-D DDDD

Středa 17. června 2009 ve 20:38® monaster
monaster

klucí chlubit se rybama. já v práci návštěva z U.K pak odvoz učitelky AJ do Děčína., z narovnanýho potoka pstruhovýho vždycky v Jílovým zvracím. zpátky kolem Labe . asi jsem fakt úchyl. místo ženský miluju řeku. no nic dneska bez ryb. jestli vstanu jdu ráno na hoďku než půjdu do rachoty

Středa 17. června 2009 ve 20:36® farnas
farnas

Dnes na privlaci u nas na ohri zadny dravec a jedna ztracena rapala jsem dost nasr…

Středa 17. června 2009 v 19:49® filip111
filip111

olda> je to na plavební mapě, ale jak psal BS to časem nebude aktuální. Vytyčujeme to pro Labskou plavebí od Hřenska a jsme teď u Litoměřic, jdeme až do konce splavnosti, tak jsem si tak říkal, že to budou muset změnit i v RŘ tam jak je rozhraní mezi jednotlivými úseky Labe. Jestli to potřebuješ kvůli tomu rozhraní tak si kup rybářskou mapu od firmy Geodézie ČS, ta už teda zanikla, ale myslím, že jsme je dodali Braunovi ale nevím jestli je ještě má.

Středa 17. června 2009 v 19:43® filip111
filip111

Přijde kanadský Eskymák za náčelníkem: „Mám pro tebe dvě zprávy, jednu dobrou a druhou špatnou.“ „První tu špatnou.“ „Do naší rezervace se přistěhovali cikáni.“ „A tu dobrou?“ „Chutnají jako tuleni.“

Středa 17. června 2009 v 17:43® Piranha
Piranha

Luda> ty by jsi potreboval spis chrostiky obahaceny uranem, aby ti ty ryby lekaly a ty jsi je mohl konecne chytat :-)) ) :-)) )

Středa 17. června 2009 v 16:00® Luda
Luda

No to abych si vyrobil svítící chrostíky, když můžu mušit až do rána.:-)

Středa 17. června 2009 ve 14:52® filip111
filip111

LojzaRybka> tahle zpráva mi udělala radost.

Středa 17. června 2009 ve 14:34® LojzaRybka
LojzaRybka

Dne 17.6.2009 jsme obdrželi od Ministerstva zemědělství ČR výjimku pro lov ryb 24 hod.
(respektive od 00,00 do 04,00 hod.) na revírech 441 025 Labe 9 a 441 043 Ohře 9 – ÚN Nechranice (celý revír). Výjimka je platná od 16.června do 31.srpna 2009.

Upozorňujeme na povinnosti vyplývající z ustanovení bližších podmínek výkonu rybářského práva na revírech ČRS čl.II, odst.b,c : proškrtnout řádek úlovkového lístku na konci dne pokud si lovící neponechal ulovenou rybu a zapsat datum nového dne.

Osvětlení místa lovu není povinné, ale je doporučeno.

Výjimka se nevztahuje na lov ryb z plavidel!

Petrův zdar.

Středa 17. června 2009 ve 12:59profil byl smazán

na ty se chytá u nás v Libouchci,kapři tam na to jsou naučený a berou snad jen na to :-D

Středa 17. června 2009 v 11:45® olda
olda

pokud někdo chytáte na Teddy(obilná zrna s medem) zítra na ně je akce v Bille za 36.90kc.

Středa 17. června 2009 v 11:30® BlueShark
BlueShark

Piranha: Neříkal jsi, že na zahájenou jdeš feederovat? :-D

Středa 17. června 2009 v 10:58® Filip00
Filip00

Ahoj pánové tak včera štičky – 35, 45 a 53 cm a jeden sumeček 55 cm

Středa 17. června 2009 v 10:36® Luda
Luda

Piranha> Davide, máš Osobku.

Středa 17. června 2009 v 9:35® Luda
Luda

Tak jsem večer chytal na rybičku..na mazáka a čistá „0“. Akorát rybku na kačeně něco ošklivě kouslo do ocásku. Tak jsem jí ošetřil a hodil znovu. Byl jsem do půlnoci a teď jsem v práci jako zombie.chrr

Středa 17. června 2009 v 9:19® BlueShark
BlueShark

Olda: Ti pomůže Filip, dělal kilometráž celou na Labi až po Hřensko :-)

Středa 17. června 2009 v 8:06® olda
olda

Něco pro Piranhu http://animal.discovery.com/…piranha.html

Středa 17. června 2009 v 7:24® olda
olda

monaster> Jsi mně potěšil aspon nejsem sám půjdem spolu do kroužku.:-D

Středa 17. června 2009 v 7:22® olda
olda

Soudruzi rybáři kde bych zjistil říční km nemohu to nikde najít,potřebuji odkud kam je ten který km.Samo na Labi.

Středa 17. června 2009 v 7:11® monaster
monaster

tak včera u vody až v 21.00. fakt jsem měl nerva. dva kluci tam tahali tloušťáky jednoho za druhým. ne na vláčku. já vláčet zkoušl hodinku. o gumu a třpytku lehčí a nic. příště ;-) hold je to v rukách. chce to zkoušet znova a znova

Středa 17. června 2009 v 7:06® Piranha
Piranha

Vcera s tatou na Katerine.Vzal jsem rybindy a zkusil vyndat toho Filipovo candose co mu skocil na prazdnej hacek.Jeden potah za tmy jinak nic.Ale za to feeder bodoval.Celkem jsem si zachytal.2× Kapr a ai 15 – 20 cejnu a plotic.

Úterý 16. června 2009 ve 22:15® BlueShark
BlueShark

reakce na: na co se těším nebo jak chytám je moje věc. loni jsem to flákal letos to chci dohnat. každá rybařina dává rybáři rozdílný množství vzrušení a adrenalinu. je rozdíl když se ohne špička, potopí splávek nebo zařve pípák a nebo vyjede z vody hlava a chňapne. navíc když půlroku něco nemůžeš tak s ena to těšíš. když půlroku ženskou neuvidíš tak když s ní si o samotě najednou asi si sní nepovídáš že ne. a tohle je to samý. tak nepruď jinak jsem zjistil že od té pergoly jak jsem se bacil mam v hlavě ďuru. ale jde to.

Pepo: Když zařve pípák nic moc, i když dneska zařval to je pravda, s prsačkama žuchnul do Labe :-D viď Pípo? :-D

Tak já když nevidím půl roku ženskou, rozhodně první co nedělám, že jí ho tam… grrrrr :-(( nejsem Piraňha :-D DD

A pak že si nic nezažil lumpe, díra v hlavě. CO jsem slyšel, dobře si mrznul, takže žádné zážitky jo? :-D Jinak ve čtvrtek jdu na ně.

Úterý 16. června 2009 ve 21:22® sgt.mooody

Ty bláho nazdar kluci :-) ,soráč že sem tady tak dlouho nebyl,mám problémy s internetem,a do toho ještě stěhování a škola…Ale už by to mělo bejt snad zase dobrý:-)

Jinak je tu zahájení hehe,paráda:-) hurá na zubatky a sumejše,dnešek jsem zahájil tak trochu ne podle plánu:-D cca 20 tlouštů a jedna parma spadla:-) Jak jste na tom vy?

Úterý 16. června 2009 v 18:06® monaster
monaster

a já ještě hniju v práci. pak k tátovi. v pů devátý když se to povede bych mohl k vodě. do půl desátý jinak se pak nevzbudím. ale pomalu mně přechází chuť. ach jo

Úterý 16. června 2009 v 17:44® olda
olda

LojzaRybka> No to se ti ani nedivím hlavně že jsi to zvlád.

Úterý 16. června 2009 v 17:40® LojzaRybka
LojzaRybka

olda> já dostal pupínky když jsem zjistil že mám děravého bouta :-((

Úterý 16. června 2009 v 17:17® Piranha
Piranha

Tak panacci ja vyrazim na stojak s rybickama.Jeden na kacenku a jeden na dno na candose.Nejdriv zkusim feeder chvilku a rybu a pak oba na rybindu.Tak hoj.

Úterý 16. června 2009 v 17:12® olda
olda

LojzaRybka> Viz Z lovu, kuwa já ti tak závidím že s toho dostanu pupínky. :->