Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 6. října 2010 v 17:08® Prasek_2007
-
Piranha> Co se týká poháru,vidím to asi tak: Plánuju Ploučnici. Když bude nechytatelná ( párkrát tam zajdu potrénovat ),tak asi Labe mezi DC a ÚL.
- Středa 6. října 2010 v 16:40® BlueShark
-
manous: Myslím, že je to tak složitý, že by to bezďák nedal ani po 30 letech školení
- Středa 6. října 2010 v 16:29® manous
-
BlueShark> Tak ať tam posadí nějakého bezdomovce a ušetří.On jim to bude dělat jen za to teplo tam.Tedy jestli tam nějaký je
- Středa 6. října 2010 v 16:17® BlueShark
-
foks01: Do téhle místmosti s chaosem krabic, serverů a kabelů nemám přístup, jinak ty disky se nahodí automaticky, ale trvá, než na nich proběhne opravovací procedura atd asi
- Středa 6. října 2010 v 15:53® foks01
-
BlueShark> to oprav ,na co tam dřepíš?
- Středa 6. října 2010 v 15:47® BlueShark
-
Tak v práci bez proudu, pohoda
Shazuje to síťový disk a aplikace tak nebéží
- Středa 6. října 2010 v 15:21® foks01
-
cormoran> filip má slíbeno rozbití auta,tak tě večer naberu a projedem se po Ústí
- Středa 6. října 2010 ve 13:13® manous
-
filip111> Ahoj.V kolik by si zítra chtěl jít kamaráde
?
- Středa 6. října 2010 ve 12:44® majkyss
-
Zdarec všem
- Středa 6. října 2010 v 8:51® filip111
-
cormoran> chceš pokořit 50ti cm hranici? tak držím palce, ať se ti zadaří
- Středa 6. října 2010 v 7:31® Piranha
-
cormoran> aby ten candat nezvedal latku sobe
Tento příspěvek byl editován 6.10.2010 07:32:34 uživatelem Piranha. - Středa 6. října 2010 v 7:10® cormoran
-
foks01> No nevím, možná tomu ještě trochu dám
Hlavním cílem bude teďka zvednutí si laťky o kousek výš u candáta
- Středa 6. října 2010 v 6:42® foks01
-
cormoran> neříkej že házíš flintu do žita a chceš čekat do jara,letos tomu věřím jako každej rok
- Středa 6. října 2010 v 0:06® majkyss
-
mannice> Jo mám ho
- Úterý 5. října 2010 ve 23:44profil byl smazán
-
majkyss> Hele ty dobrou,máš ještě toho fendrela od colmicu (vlasec) ?
- Úterý 5. října 2010 ve 23:42® majkyss
-
Tak brou kucí
- Úterý 5. října 2010 ve 23:37profil byl smazán
-
Piranha> Já nepsal že on skončí,jen sem mu chtěl naznačit jak to třeba může taky dopadnout a nebude to třeba vidět tak jako ty.A to bez urážky,jak říkáš každej to vidí jinak.Navíc neseknul sem s tim,jen sem to nechal tak jak to je.Na chytání na MP.Sem tam sem si chytnul krásnýho jesena do 45 čísel,pár tlouštů do 40.To pro mě uspěch byl,ale vim že sou techniky s kterejma si zablbnu víc na MP,přeci jenom muškařina patři trochu jinam.
- Úterý 5. října 2010 ve 23:21® Piranha
-
cormoran> monas jo, ten to ma na haku.To je flegmouš.Nas zaletník
- Úterý 5. října 2010 ve 23:18® Piranha
-
mannice> ale ty jsi s tim byl nejdal na Labi.On ma v okoli nespočet pstruhovek.A to ze to nebere tebe neznamena, ze to nebude brat ani jeho.Vse ukaze cas, treba budes mit pravdu, sekne s tim a bude feederovat.Je skoda ze jsi to tak brzy polozil, vzdyt jsi ani nezacal a neokusil nejakej poradnejsi uspech.Podivej.Ja byl ted treba s majkem na piskovne.On mel vlacku coz je na okouny zbran nambr van a ja usmolenej musak se kterym se nedostanu dal jak 20m.A ejhle, kdo tahal ryby.Ja vlaceni nepotrebuju.Hazet mega trojhaky okysum co to sotva pozrou nebo na to tahat pidi kudly, to uz mne davno nebere. Je to vec kazdyho z nas na co a co bude preferovat
- Úterý 5. října 2010 ve 23:10profil byl smazán
-
majkyss> Já neříkám že si zanevřel,a ikdyby je to tvoje volba přeci
. V létě sem byl taky úplně šílenej do muškařiny a říkal sem si jak chci tuhle rybolovnou techniku umět a jak s ní budu chytat.Rychle sem si pořídli prut, plno věcí kolem a postupně zjišťuju že si s mušákem zajdu možná tak 10krát do roka na tlouště a to je asi tak všechno.Jak sem napsal ještě streamrování mě táhne,to by mohlo bejt zajímavý
..Já ti jen chtěl poradit ať neutrácíš zbytečně na začátek tolik peněz,když nevíš zatim co a jak
- Úterý 5. října 2010 ve 22:54® majkyss
-
mannice> Já jsem nezanevřel na feeder!Taky chodím!
- Úterý 5. října 2010 ve 22:48® Piranha
-
cormoran> monas jo, ten to ma na haku.To je flegmouš.Nas zaletník
- Úterý 5. října 2010 ve 22:48profil byl smazán
-
majkyss> mě to zas až tak nesebralo jak sem si myslel,ryby se daj chytat jinak a pohodlnějš co se týče MP.Na pstruhovku nemám,možná proto mám takovej názor.Přemejšlim spíš o nějakym streamrování,tak trochu po tom pokukuju jinak nějak pozvolna opouštim a vracim se hlavně k feedru a vláčce teďkon na podzim.
- Úterý 5. října 2010 ve 22:47® Piranha
-
mannice> nejde o učitele vole.Jde o to ho vzit ven k vode , nahnat ho do reky a rict mu udel to tak a tak.Pak je na nem jak si povede.Pokud nevi absolutne nic o tom, videl to jen z videa a ma na to strasnou chut, tak proste potrebuje nekoho, kdo ho k ty vode veme, jaky pak ucitelovani.
- Úterý 5. října 2010 ve 22:43® majkyss
-
mannice> Neboj ja si na to procvičení na začátek koupim levnější!Ty nebudeš mušit?
- Úterý 5. října 2010 ve 22:43® cormoran
-
Piranha> Ne přefikne, ale fikne, to přefiknutí by byl asi extrémní případ. Já osobně zaryl vlasec nejhlouběji do poloviny jejího průměru, ale zase na více místech, jsem holt wokurka no
Když si trefíš prut, to už je jiná a může to bejt i konečná..Monas je frajer
- Úterý 5. října 2010 ve 22:40profil byl smazán
-
Piranha> Já nevim jakej si muškař,ani jakej si rybář to musej vědět ty co s tebou choděj chytat,takže k tomuhle se nebudu vyjadřovat přeci.Jen sem se ptal jeslti má nákýho učitele,nevěděl sem jestli mu chceš dávat hodiny ty,to mě nějak nenapadlo..
- Úterý 5. října 2010 ve 22:39® Piranha
-
cormoran> to slysim poprve ze by mi mel navazec s muskou prefiknout snuru.To asi zeko.Horsi je kdyz ti nymfa s tungstenem napali klacek, to bys vydel velerozštěp.Se zeprej Monastera, ten na tom klacku muze krat kulicky vole jak to ma deravy
- Úterý 5. října 2010 ve 22:38profil byl smazán
-
majkyss> mě šlo spíš o to aby si pal nelitoval toho že si kupovla na začátek šnůru za dva litry a za půl roku kupoval novou.Chtěl sem poradit to je všechno.
- Úterý 5. října 2010 ve 22:35® cormoran
-
Piranha> Nevím, neznám, neumím, ale myslím si, že kdyby ta letící lajna (resp. návazec) napálila do šňůry, tak fikne i šňůru za půl míle. Jsou to chyby, kterým se začátečník nevyhne..A jestli majkyss snese za zadkem nějakýho cepa, tak je dobrej, já bych z toho byl ještě víc vytočenej, že mi do toho někdo kecá