Vyhledávání
Ústí nad Labem
V diskuzi je 57.735 příspěvků, z toho 57735 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 22. září 2010 v 19:05® Piranha
-
vladah> Prave ze ne.Jen at se zkusej frantíci, anglani či germani naucit nas jazyk guru, posvatny jazik slovanu a pravekou hlaholici, pochopit um mista cejno, teda mistra Husa a budu se podrizovat.
- Středa 22. září 2010 v 19:04® BlueShark
-
vladah: Já se Ti nikdy nepodřídím, ještě chybu a zbiju Tě jak psa
A Olda mi pomůže
Někdy to píše za Tebe snad svatej, že se to dá i číst, že Ti tam nékdo pomáhá
- Středa 22. září 2010 v 19:03® BlueShark
-
Piranha: To má, ale je to hnus, je mi líto těch rodičů a pak i dětí samotných. Pak to má vypadat, ale někdy uméj alespoň chytat ryby, ehm…
Jo kdyby tu kdokoliv chtěl vstoupit nějakou rybářskou hláškou, tak na toto téma skončím zatím není proč
- Středa 22. září 2010 v 19:02® vladah
-
Piranha> přesně stejně sme národkterej se všem podřídí
- Středa 22. září 2010 v 19:01® BlueShark
-
Piranha: Dobrý
Vladah: Ty a válku? Já zapomněl, že dneska žáci mlátí učitelky atd a používají zbraně, místo aby to bylo obráceně, špatná doba no, ale v tom případě Ti byla škola úplně k ničemu, což nechápu
Je mi to líto…
- Středa 22. září 2010 v 18:59® Piranha
-
BlueShark> tuhle jsem sedel s kamosem z nemecka v hospode a on ma dceru cesko nemku.V Pirny je CZ/DE skola a ona chodi do ceskeho useku, vole, tam maj i znamku 6 a z cestiny ji mela
proste radeji mluvi a pise nemecky, proto, ze je to pro ni lehci.Jak rika Klaus, vzdit ani cesi tu cestinu sami poradne neumite
a ma pravu, vid Vlado
- Středa 22. září 2010 v 18:55® Piranha
-
vladah> zajimavi a nepsal si tam Y že to byli tvrdá slova?
Zajímavé a nepsal jsi tam Y proto, že to byla tvrdá slova?
Vidis a vyvarujes se dilema s Y a I, staci psat spisovne
- Středa 22. září 2010 v 18:55® vladah
-
BlueShark> ale já se tě neptal a nebyl si muj učitel si piš že bys měl semnou válku
- Středa 22. září 2010 v 18:53® BlueShark
-
vladah: No ty tu větu máš celou za 5, zkus ji opravit, když už se tu chvilku neřeší rybařina
Já bych Tě ze ZŠ nepustil teda
- Středa 22. září 2010 v 18:50® vladah
-
Piranha> zajimavi a nepsal si tam Y že to byli tvrdá slova?
- Středa 22. září 2010 v 18:49® Piranha
-
vladah> jj ale ne za kazdym slovem
Pamatuji si, ze jsem tehda delal myslim ze v 5. tride zš. takovej malej experiment. Zkusil jsem pri diktatu psat jen Y.Samozrejme tam, kde to bilo do oci, jako ,,mami,, ,,tati,, tak jsem psal I.No a jak to dopadlo? Myslel jsem si, ze to jsou takovy špeky na Y a nakonec z toho byla pro zmenu krasna kulata KULE
- Středa 22. září 2010 v 18:44® vladah
-
Piranha> neboj to budu psát i s čárkama
- Středa 22. září 2010 v 18:42® Piranha
-
vladah> jen ne na zadnou uredni listinu vole.
- Středa 22. září 2010 v 18:41® vladah
-
BlueShark> já si budu psát jak budu chtít
- Středa 22. září 2010 v 18:40® BlueShark
-
vladah: Až se naučíš čárky ve větách
- Středa 22. září 2010 v 18:37® vladah
-
BlueShark> no vidíš tak snim jdi znova mě stačí co sem slyšel od strejce
- Středa 22. září 2010 v 18:34® Piranha
-
BlueShark> mam nekde vizitku.Od zdymadel.Tam mne strasne tehda sklamal.Ale neresim
- Středa 22. září 2010 v 18:34® Piranha
-
vladah> ty vole litat po amazonce v kratasech, cucat sobe, nebo kamaradovi jed z haxny, uskakovat šípům domorodcum, potit se ve vedru a pri malarii a pak konecne chytat rybu co mi uhryzne skoro hnatu?To se rači budu doma na chytej hadat se Šimšálou a bude mi líp
Mara promine.
- Středa 22. září 2010 v 18:32® BlueShark
-
Piranha: Chceš číslo na Jakuba, číslo mám od kámoše
Byli jsme s ním kdysi na rybkách
- Středa 22. září 2010 v 18:31® Piranha
-
Ono by to mozna cloveka omrzelo.Jit na ryby s cajkem, kterej mi zacvakaj, kterej menim kazdou chvili kvuli reklame a tak.Neni nad to si jit poprve zachytat s prutem, na kterej si clovek rok setril a chytit hovno.To ma pak clovek takovou chut a nutkani jit na ryby, jen aby na ten klacek neco konecne chytil, nebo navijak.Kazdej asi zna ten pocit.Ja si myslim ze by mne to netesilo dostat klacek zadarmo, nez jako bych si na nej vypotil prachy sam.
- Středa 22. září 2010 v 18:31® vladah
-
Piranha> mas stesti nerad neco vysvetluju po netu a nebo se zkus dohodnout s Vágnerem možná ti přenechá svou práci
- Středa 22. září 2010 v 18:27® Piranha
-
vladah>
neee radsi ne nic nevysvetluj.
- Středa 22. září 2010 v 18:26® Piranha
-
vladah> proc poslance, co s tim ma spolecnyho.Proc by mne platil.Vysvetli.
- Středa 22. září 2010 v 18:25® vladah
-
Piranha> mozna by to šlo hele ale musel bys chytat pro nějakého poslance
- Středa 22. září 2010 v 18:24® Piranha
-
BlueShark> nech bejt, taky uz jsem premyslel, spis se teda trapil jak rybarinu zmenit v zamestnani.Marne
Tento příspěvek byl editován 22.9.2010 18:24:50 uživatelem Piranha.Ja tomu rikam americkej sen. Chodit na ryby a byt za to dobre placen.
- Středa 22. září 2010 v 18:20® vladah
-
teda tady to nějak žije se nestačim divit jednou je to tu mrtvi a pak najednou bum a mám co číst
- Středa 22. září 2010 v 17:40® BlueShark
-
Piranha: Kdo ví, jednou zbohatnu třeba
Ale prodej ryb nese víc
Jen Mára se tím nemůže uživit
- Středa 22. září 2010 v 17:30® Piranha
-
BlueShark> fakt jo.Tak to je skvost.Mozna to ma dneska dost dobrou zberatelskou hodnotu.
- Středa 22. září 2010 v 17:26® BlueShark
-
Piranha: Je to retro hit, začni je vyrábět levněji a je to, já jich mám ještě v garáži plnou krabici
- Středa 22. září 2010 v 17:25® BlueShark
-
Piranha: Nikdy jsem nebyl v Duchcově krom projezdu vlakem nádražím, v Děčíně jednou s Mannicí, jinak čistě jen z jiného důvodu (PS: do foksínovi kočky nefušuju
)
Taky by mě zajímalo, ještě jsem se tam nedostal